Интериорен SOS /8/

• 175 892
  • 828
  •   1
Отговори
# 540
Мисля, че ще е добре, но това е мое мнение. Аз харесвам едноцветни мебели по принцип. Евентуално може страниците на секцията или част от нея да е в сиво като плота на кухнята (такъв цвят го виждам поне).

Много ти благодаря за предложенията!  Hug

# 541
По-добре секцията в хола да е с цвета на стената, да се слива с нея и да не се натрапва. Ако е тъмна ще се набива в очи.

# 542
Здравейте,
предстои ни ремонт на хола. Цветът на ламинирания паркет е приблизително такъв:
Скрит текст:

Прозорците( дограмата) и вратите са в същия цвят.
Какъв цвят мека мебел  бихте ми препоръчали?  Насочили сме се към голям ъглов диван, но съм затруднена с избора на дамаската. И в какъв цвят да боядисам стените?
Ще бъда изключително благодарна, ако се включи и Нивиана със съвет.

# 543
  • Sofia
Здравейте,

Харесва ми идеята стените в дневната (хол, кухня, трапезария) да са боядисани в бяло и само стената с прозорците да е много тъмен цвят.  Стената с телевизора ще е облечена с камъни и кухнята ще е бял гланц с гранитен плот (или тех. камък ).  Смятаме пода да е светъл паркет (натурален дъб примерно).

Дали има значение какъв цвят ще е тази тъмна стена  (дали син или сив) и да го съчетавам ли с нещо от стаята?

Благодаря

# 544
Има ли цел акцентното боядисване на стената с прозорците - оптическа илюзия за обем? Мисля, че не съм попадала на такова. Аз съм доникъде с ремонт на жилище - до бял латекс и не знам с какво да го разчупя.

# 545
  • Шумен
Здравейте!
Предстои ми основен ремонт на част от жилището и имам нужда от вашите съвети Simple Smile
Коридорът планирам да е в светъл цвят, като стената, на която няма да има закачалки, гардероби и т.н. искам да е с тапет, имитиращ тухлена стена. Да, но на тази стена има вграден гардероб и не мога да измисля как да го вържа с тухлата. Принципно вратите на този гардероб са старички, но май бюджета няма да стигне да ги подменим. Вероятно ще се изшкурят и боядисат, но нямам идея как точно да изглежда. Моля за идеи bouquet
Искам да попитам и за тези големи сферични крушки, които се ползват за висяща лампа само на кабел, от къде се купуват, осветяват ли добре и колко е удачно да се сложат в коридор, дълъг 5,20 м.
Благодаря предварително!

# 546
  • В градината...
Ако тапетът е с червени тухлички, бих боядисала вратите на стария гардероб с бяла акрилна боя
Скрит текст:
, но има и тапети на бели тухлички. Тогава ще е интересно едни вратични в червено
Скрит текст:
, съчетани  с още нещо червено - стара закачалка или друго.

# 547
  • Шумен

Благодаря, perunika Simple Smile Замисли ме за варианта бели тухли.. Проблема е, че не искам вратите да са акцент, тъй като ще са малко като стара кръпка в новия коридор Sad

# 548
  • В градината...
Като се боядисат и с нови дръжки със сигурност ще стоят по-добре от новото евтино пдч.

# 549
Здравейте! Търся си такава закачалка (Г-образен профил, на който да се слагат дрехи на закачалка). Някаква идея от къде да поръчам?

# 550
 Здравейте Нивиана.
С голям интерес чета темата ви и се радвам на красотите, които показвате и идеите, които давате. Дойде и нашето време да обзавеждаме хол с трапезария и кухня. Поръчали сме мебелите, като кухнята ще е горен ред бял гланц, долен орех селект лайт на кроношпан 
http://bg.kronospan-express.com/bg/decors/view/kronodesign/trends-14-15/K008 
Плота ще е сив,а гърба лакобел, но се двоумя между бяло и сиво. Според теб кое е по-добрия вариант при положение, че стените мисля да ги направим  сиви, но не много тъмно сиво. И какъв паркет да изберем. Харесвам много този  http://www.lia-dizain.com/?id=833 , но не съм сигурна дали комбинацията дъб- орех ще е добра идея. И другото ми питане е трябва ли да съобразим с нещо вратите? Притеснявам се накрая да не сътворим някой интериорен кошмар. Иска ми се первазите да са бели-МДФ. Като с тях мисля, че най-добре ще е вратите да са бели. Диван все още не сме харесали.

# 551
Здравейте, поздравления за прекрасната тема и адекватните съвети !
Имам един въпрос и ще се радвам да ми помогнете обзавеждаме апартамент и в момента сме се насочили към дневния тракт 
http://prikachi.com/images.php?images/66/9115066F.jpg
Това е цвета на ламината и стените , бихте ли ме насочили за цвят на кухня и мека мебел .
Благодаря предварително !

# 552
Силвия,
Ние сме със същия цвят ламинат и на мен също ми е проблем избора на цвят за мека мебел и цвят за стените. За сега сме се насочили към ъглов диван с дамаска в кралско синьо. Стените, обаче не мога да реша в какъв цвят да бъдат, както и щорите( които ще са вертикални).
Какъв е цветът на стените на показаната снимка?

# 553
Цветът е пясъчни дюни. http://prikachi.com/images.php?images/793/9115793d.jpg
 За което може би съжалявам в момента малко , но ...
За дивана в синьо иначе съм за , въпреки , че мечтата ми беше за бял или нещо в светлата гама.
При нас щорите задължително ще са текстил на руло които са, защото след усвояването на терасата няма абсолютно никакво място между дограмата и тавана. Цвета смятам да го помисля най- накрая

# 554
Благодаря!
Цвят "пясъчни дюни" е в светло-бежовата гама, така ли?
И аз се двоумя м/у такъв цвят и много светло синьо, но за синьото се притеснявам да не придаде допълнителна студенина на помещението.

Общи условия

Активация на акаунт