Великолепният век Кьосем (Muhteşem Yüzyıl Kösem) №2

• 137 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Детето на Нигяр не беше чак грешка. Тя си му беше любовница, той го органиира, ожени я уж за онзи, матракчи, после я настани в къща и си я посещаваше. Помня една сцена, където и обясняваше, че иска да имат момиченце с чипо носле като Нигяр.

Сетих се на кого ми напомня Ахмед Simple Smile На младия Хенри VIII от The Tudors

http://ficmedia.fichub.com/Fox_bg_bg/serie/108570.368x480.jpg

Сериалчето е много хубаво, за който си пада по исторически като мен. Ироклите на мацките са същите Wink
http://2.bp.blogspot.com/_IHKal4uRH8c/S810IVVt1aI/AAAAAAAAAdA/IE … e_tudors-logo.jpg

Хенри осми тябва да се е засякъл със Сюлейман, ако Хандан помни кога е починала кралица Елизабет. Колко интересно, дали са имли някаква комуникация.

# 91

Предателят, който ще бъде наказан от Сафие, най - вероятно е от нейния отбор.

# 92
Великолепният век,много го следях,но така и не изгледах последните стотина серии,защото бях голяма Фенка на Мустафа и Махидевран и не ми се гледаше как ще го убият!
Сега съм за Ахмед,въпреки,че на моменти много му се дразня!Но нормално е да е по-слаб характер все пак се е възкачил 13 год...
Немога да разбера какъв е точно конфликта с баба му...

# 93
  • на кой му пука, майна
.................
Немога да разбера какъв е точно конфликта с баба му...

Власт ! Баба му не иска да свири втора цигулка  Mr. Green

# 94
  • София
Интервю на Тюлин Йозен. Засега само на турски.

Oyuncu Tülin Özen: Diziler herkesi kirletiyor

# 95
Здравейте.Искам да помоля ако някой може да сподели дали има някъде 3 епизод с бг или англ. субтитри понеже никъде не мога да го намеря.Или по скоро гледах първата част която беше качена във вбокс и търся останалите.

# 96
  • София
С английски субтитри го няма вече сериала. Поради оплакване, най-вероятно на продуцентите, бяха премахнати наличните досега епизоди. Щом си гледала във вбокс значи там са и останалите. Видях, че са започнали да го качват и без руски субтитри отдолу, само на български. Линк не мога да споделя в момента, пишеш - "Великолепният век Кьосем епизод 3" и би трябвало да излязат. Но да знаеш, че са малко объркани. Тоест не са подред частите.

# 97
Благодаря за информацията...относно субтитрите,жалко понеже английските ми вършеха повече работа от руските.А бг суб има само за първата част,но ще почакам предполагам че до Четвъртъка може би ще ги има и останалите части.

# 98
Какво е това неистово желание у тези майки туркини да раждат повече и повече принцове като знаят, че ще бъдат убити, а само един ще се възкачи на престола? Това ми граничи мазохизъм и голяма жестокост  Peace

# 99
Ами при съществуващата голяма смъртност... Когато си майка на принцове - имаш по-големи привилегии, но, и аз се чудя при действащия по това време закон за братоубийствата... А може би просто са раждали, защото нито контрацептиви е имало, нито при този случаен избор от наложници е било възможно да се избягват моментите на овулация... newsm78 Или просто майките са получавали сила, власт, облагодетелстване... Интересно е да се прочете по-истинско обяснение за тези неща.

# 100
Хюрем дори заяви, че ще ражда много принцове, знаейки какво ги чака  Peace

Сега си мисля, че и законите много избирателно ги спазват...Мустафа нямаше право да има дете от наложница, а Селим след него имаше  Thinking Thinking

# 101
  • София
Май не трябва да имат деца преди да са ги пратили в санджак. Не помня точно.

# 102
  • София
Muhteşem Yüzyıl Kösem 4. Bölüm Fotoğrafları

Скрит текст:

# 103

" ШОК! Най-дългоочакваната и обещаваща нова мелодрама в южната ни съседка тази година "Великолепният век: Кьосем" (Muhtesem Yuzyil: Kosem) започна преди три седмици, но не успя да постигне желаните резултати и дори само фактът, че не е най-гледаната телевизионна програма в четвъртък вечер, накара нейните продуценти да вземат спешни мерки, за да повишат и без това всяка седмица стопяващия се интерес към нея, грозящ я от реален провал! За да вдигнат поредицата на крака, от екипа ѝ наскоро преговаряли с актрисата, която ще изпълни главната роля в нея - мега-звездата Берен Саат, да се включи в нея по-рано от предвиденото. Тя се склонила и така вместо в началото на 10 серия, ще гледаме една от най-обичаните турски актриси отново на екран още в 6-та! Тя предстои да се излъчи на 17 декември по StarTV! Снимките на Берен в историческата сага започват още от следващата седмица, като с преждевременното ѝ включване продуцентите се надяват, че интересът към сериала ще се повиши. Дали обаче Саат, който е най-големият коз в техните ръце, ще успее да превърне поредицата в най-гледаната такава, каквито бяха очакванията към нея още със самото ѝ обявяване през изминалата година, предстои да разберем! "
http://www.-spam251-/2015/11/247-61-23-29-2015.html

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Изобщо не съм изненадана от информацията в тази статия! Гръцката актриса е потресаващо зле ...Неподходящи гримаси, изкуствено квичене и неестествено поведение ...Кошмар....Абсурд ...На фона  на добрите актьори , с които играе тази Анастасия ...е като самодейка от селска театрална трупа.Няма как да има рейтинг този сериал с това гръцко недоразумение с тъп и празен поглед.
Писах преди време и се оказах права - не си отиде прекрасната режисьорка Зейнеп Гюнай Тан ...прсто ей така ...Явно се оказаха прави източниците , които казаха , че Зейнеп не е доволна от това , което показва младата актриса ...Всички помним , че само първи епизод се снима 55 дни ....е вече е ясно защо ...На гъркинята й личи от самолет , че една сцена я играе като умствено изостанала по 14 пъти .... #2gunfire
'Великата" Хюлия не може да се усмихне от ботокси и поправки ...Намазали са я като индиански вожд на задушница ...и може да играе по-добре ролята на някой египетски фараон ...отколкото Валиде ...На малкия пръст не може да стъпи на Небахат ...колкото и да се надува като коледна пуйка !

Дано ги спаси моята любимка Берен , дано !  PeaceТя е с извънземни възможности - това е сигурно ...., но ...една ваза като се счупи...колкото и пъти да се лепи ...спуканото си личи ...Стискам й палци , от сърце да успее да съживи този умрял от всякъде сериал .. bouquet Peace

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 19:05 от bebeOgi

# 104
  • София
БоШке!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт