Професионални серии за коса - тема 89

• 48 982
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Мишел, да, сега виждам, че е имало няколко вида и моят е този: https://www.sexyhair.com/p/style-sexy-hair/450-blow-out. Когато поръчвах от Арлен мисля, че имаше само този вид. Сега ми се прииска  да пробвам този за преса  Grinning
недей пробва  Peace мисля че твоят е по-добрият избор  Hug този за преса леко матира и при мен и при една друга девойка  Peace

# 46
Фрея благодаря за прекрасната тема  bouquet

Линде термо спрея на Марокан когато го имах го ползвах на суха коса преди преса и усещах фиксация. Косата ми ставяше суха и твърда. На влажна коса не съм го слагала.

По късно ще отговоря на въпросите.

# 47
Уфф, обърках се сега с това термо мароканско Tired поне да имаше малки опаковки.

# 48
Уфф, обърках се сега с това термо мароканско Tired поне да имаше малки опаковки.

Не искам да те обърквам. С голям мерак и желание си го купих, но не се сработихме. В един момент го ползвах само за бретона преди да го изправя и пак не ми хареса. Направо бретона ми се бетонираше..

# 49
  • Бургас/Пз
Фрея, страхотна си, темата е супер Hug
С моя скромен опит съм ползвала много малко неща и затова с нетърпение чакам Черния петък Mr. Green

От финишите - Лакме друфазния спрей ми се отразява добре, но сега съм се насочила към Филип Кингсли

От защитите - харесвам Митик ойл с кимион,въпреки че напоследък се промени на моята коса, но ще му дам още един шанс след известно време. Много ми харесва Олиото на Митик. Нектар термик на Керастаз определено не е моята защита. Имам да пробвам няколко неща от размени и ще се радвам да намеря своето термо.

На Маракеш нищо не съм пробвала

Скрит текст:
Ако някой иска да размени термото на Липидиум за термото на Митик ойл да ми пише на лс

# 50
Фрея, най-страхотно оформената темичка е това!!! Благодаря, че я правиш така красива всеки път  bouquet !
По въпросите за запис:
1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване?
Много обичам финиши, от любимите ми е млякото с 12 ефекта на МШ, комбинирам го с балсамът без отмиване МШ, първо нанасям млякото, а понякога и ги смесвам.
2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар? С кратко описание към всяка.
Харесвам Нектар Термик, дава мекота, но и тежест, напоява и подхранва.Харесвам и Цимента, дава здравина, доста по-икономичен; В момента съм с Алтерна бамбук спрейчето, то дава и блясък и плътност.
3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви? Единствено от тестерче съм ползвала това http://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-olio-za-kosa/elik … ir-original-60-ml , не ми допадна, аромата ми беше прекалено силен, подправково-сладък...Прозрачно е, не твърде гъсто,бързо го пое косата ми, но тежестта на уханието ме възпря от покупка.

И да се похваля,ползвах медното Лакме, много ми харесва, много, щастлива съм, дано и утре на дневна светлина все така ми харесва  Laughing .

# 51
Мишел, да, сега виждам, че е имало няколко вида и моят е този: https://www.sexyhair.com/p/style-sexy-hair/450-blow-out. Когато поръчвах от Арлен мисля, че имаше само този вид. Сега ми се прииска  да пробвам този за преса  Grinning
недей пробва  Peace мисля че твоят е по-добрият избор  Hug този за преса леко матира и при мен и при една друга девойка  Peace
С цялото ми уважение, ама не съм съгласна  Hug Някак се чувствам длъжна да се изкажа, защото всъщност от пишещите тук, аз го пробвах първа и рекламирах имено заради уникалния блясък, наред с всичките му други предимства  Peace Това, че при теб и друга девойка матира, съвсем не значи, че при нея ще е така. На самата опакова пише shine 7, предполагам, че по-голямата част ще го усетят така. Генерални заключения като тези, не мисля са полезни, защото всяка коса е различна, а самият продукт е и с такава насоченост и явно с другата девойка сте от тези, на които матира. Аз го предложих на 4 мои приятелки, пръскаха от моя и четирите бяха впечатлени, съответно го купиха.  Simple Smile Естествено, както всички продукти на едни ще се хареса, на други-не. Това е нормално. Но защо да не го пробва, след като другия и се отразява добре, все пак са сходни? Мишелче, без да се обиждаш  Hug  bouquet

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 20:19 от Inked Mom

# 52
Фрея, аз докато видя, че си питала за серума против цъфтеж на Алтерна, ти си си го намерила.  Blush Но поне да ти кажа защо го харесвам. Купих го по препоръка на моя приятелка, която ме зариби по професионалната козметика, защото на нея й спря цъфтежа от продукта. Отне й няколко месеца, разбира се. Аз го почнах, когато имах вече съвсем малко цъфтежи и оттогава мажа превантивно заради гадния спомен от преди години. Слагам на връхчетата преди всички други финиши, за да поеме първо той. Икономичен е много, но това при твоята коса е много относително. Joy

Мишел, благодаря за подкрепата. Stop

П.П. Пропуснах да кажа, че моята коса вече не цъфти, а е до кръста. Това обаче е благодарение на комплексните грижи и професионалната козметика, не е само от серума в никакъв случай. Peace

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 20:27 от Феерия

# 53
Inked Mom въобще не се обиждам  Hug само казвам при нас двете че е матиращ-коси различни,де да знаехме какво искат.На мен ми трябва за маша,но още като дойде го пробвах с пресата на 2 кичура и си имаше разлика сравнение с другата коса,но тепърва ще го ползвам-може пък да ме изненада  Sunglasses не съжалявам че го взех,предпочитам го пред Алтерната която в момента ми е твърде протеинова  Peace
Ти за маша или с преса го ползваш ?

# 54
Мишелче, аз наскоро едва си купих преса и съм я ползвала само 1 път  Blush Но пък за сметка на това, маши имам бол и съвсем редовно (всяка седмица) си ги ползвам  Mr. Green С машите го ползвам спрея, за мен е незаменим продукт наистина, не случайно толкова го хвалих, разбира се, че може да не се хареса както всеки продукт  Rolling Eyes Дано при следващите опити ти допадне, искрено се надявам  Hug Аз го пръскам обилно и то доста, има леко мазнеещо усещане върху ръцете, когато пръсна, но косата ми го изпива напълно и остава само блясъка  Heart Eyes Поздрави  bouquet

# 55
  • Казанлък
1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване?
Обикновено слагам лайт спрейчето на Макадамия, олиото на Мамкадамия, Олео релакс на Керастаз, коприната на Чи,  или комбинирам спрея със зелен чай и кератин на Афоджи и Л2 на Лакме.

2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар?
Коприната на Чи или BES special effects 17 ако ще се правя с ретро пресата.

3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
-На Marrakesh имам от размяна със съфорумка  Hug шампоана и балсама от Kahm серията. Правят косата ми много плъъътна и тежка без да губи от виталността си два дни. На третия я чувствам леко утежнена и с нужда да я измия. Балсама слагам само от брадичката надолу.
- Друго, което съм ползвала на Marrakesh са две тестерета на Marrakesh Oil Hair Styling Elixir Original  Heart Eyes Уникално движение на косата! Мекота, гладкост и блясък!  Heart Eyes В списъка ми за покупки за черния петък е.
Не е за пренебрегване, че аромата и на двете серии на Marrakesh е божествен- тежък, леко сладникав ( не мога точно да оприлича на какво ) и задържащ се почти до следващото миене. На някой това може да не се хареса, но мен ми е ОК. Колежка ме пита какъв ми е парфюмът  Grinning

Последна редакция: нд, 22 ное 2015, 21:46 от kati_kz

# 56
С машите го ползвам спрея, за мен е незаменим продукт наистина, не случайно толкова го хвалих, разбира се, че може да не се хареса както всеки продукт 

Мда както и с останалата козметика -човек трябва да целуне доста жаби-докато си открие принца  Mr. Green  Hug

# 57
Inked mama, т.е ти имаш този за преса като на Мишел,  така ли?! Аз пак разбрала,   недоразбрала и съм поръчала за сешоар, а на мен ми трябва за преса. Ще си чакам черния петък. Simple Smile

# 58
Момичета,утре искам да пускам поръчка и моля з отзиви за следните продкти:

Alterna Caviar Repairx Instant Recovery Shampoo

Интензивно възстановяваща маска  без вредни съставки за суха и изтощена коса  с екстракти от хайвер и морски растения Alterna Caviar Repairx Instant Recovery Masque -

Безвреден възстановяващ протеинов крем за суха и изтощена коса с екстракт от хайвер и морски растения Alterna Repairx  Protein Cream

Безвреден спрей за моментално възстановяване и блясък с екстракт от хайвер Alterna Caviar Rapid Repair Spray
Кенди гърл, мислех да ти пиша днес, но се отплеснах. От серията, която визираш, съм ползвала само шампоан и балсам. Шампоанът е доста силно измивен, да го имаш предвид. При мен си заплита, но балсамът оправя нещата и косата стои чиста и обемна. Любима серия ми е. За много изтощени коси обаче не знам как ще се отрази с това заплитане. Ако можеш, пробвай първо от мостри. Peace

# 59
Inked mama, т.е ти имаш този за преса като на Мишел,  така ли?! Аз пак разбрала,   недоразбрала и съм поръчала за сешоар, а на мен ми трябва за преса. Ще си чакам черния петък. Simple Smile
Да, имам този за hot iron tools (преса, маша). Аз в зависимост от намалението, мисля да се презапася с няколко, както обичам да правя  Joy Защото когато го купих, още го нямаше в онлайн магазини, а само физически, на представители на Кристиан ъф Рома. Сега вече ще дебна за по-добри оферти  Laughing
Мишелче, така е. То ако продуктите действаха универсално еднакво на всички коси, щяхме да се преродим  Grinning Hug

Общи условия

Активация на акаунт