Професионални серии за коса - тема 89

• 48 964
  • 731
  •   1
Отговори
# 30

Епона, може ли да те помоля за няколко думи за спрея на Милкшейк, сега имам млякото, но по стари отзиви в темата и по блогове е все обичан,та много му се чудя и на него. Това като цяло май е любимата ми марка, никога не ме изненадва с резултата, без значение в какъв момент е косата ми. Heart Eyes

Линда, кой спрей, балсамът ли, този на най-горния ред петият от ляво на дясно?

Харесвам го, слагам го обикновено след МШ млечната терапия. Хидратира и запечатва. Не е нещо УАУ, но е хубав, а и ароматът му  супер за мен!

ЕваНиколова, въпросът ти е доста всеобхватен и би изисквал доста писане. По-добре прочети малко стари теми, тези за любими продукти и каквито други теми те интересуват. Сега поне Фрея се е погрижила едно такова връщане назад да е лесно! След това на някой конкретен въпрос би било по-лесно да ти се отговори.

*dreamer*, днес ще пробвам анти-фриза на sexyhair и ще дам отзиви, за него и за Ш + М.  Peace

# 31
Епона, точно той, благодаря ти за отзива bouquet
Чаровнничка, Феерия, благодаря и на вас за термото на Марокан. Черния петък за мен ще е последно попълване на дупки в колекцията от около 2-3 продукта, май все на марокан Heart Eyes дано са на добра оферта де, че не се знае. Mr. Green

# 32
Радвам се, че ви харесва темата  Hug вчера доста си поиграх и най-много се радвам за заглавията на старите теми, така наистина е по-прегледно и лесно за ориентиране на новите и не само  Flutter

•  Любимите ми финиши са Л2, Нектар Термик и Вела Лукс Ойл. Ползвам ги заедно в тази последователност. Харесвам и Митик Ойл, олиото на Матрикс, едно спрейче на шварцкопф Файбър Форс (щях да кажа Про файбър ама с тези файбър-и вече започнах да се обърквам  Grinning), олиото на Марокан за всеки тип коса ми допада, най-вече заради аромата (божествен  Heart Eyes), но като ефект много много не ме радва. Общо взето най-много олио финиши ползвам, те се отразяват най-добре на косата ми.

•  Любимата ми термозащита е Нектара за сешоар, преса не използвам. Косата ми става гъвкава, умерено мека и гладка.

•  Нищо на Маракеш не съм ползвала, но и нямам намерение.

Пробвах анти фриз бамбуците на Алтерна (Линдс  Hug ). Ами не са моите продукти определено. Макар да си приличат с тези за блясък, се и различават много като ефект. Докато косата беше мокра се усещаше същата плътност и жилавост, подреденост както беше с тези за блясък. След сушене косата стана по-мека и също така подредена и уплътнена, помислих си че резултатът на другия ден ще ми хареса, но днес косата ми сутринта беше много суха и начупена. Сега по-късно възвърна част от мекотата, но блясъка ми се губи и не е толкова гладка и подредена, колкото съм свикнала да е и искам. Всъщност парадоксално, но косата ми е повече фризи отколкото с други продукти  Grinning

Феерия, кой е серума против цъфтеж на Алтерна, може ли линк?

# 33
Фрей Hug а пробва ли термото с тях, то как ти е?
Иначе в страницата на арлен при серията алтерна repairX е серума против цъфтеж (през тел. трудно с линка). И на мен ми е интересен, но ужасно скъп вече ми идва за това количество, та затова от размяна се сдобих пак с Липидиума.

# 34
  • София
Фрей, огромно благодаря за труда, който си положила да систематизираш и опишеш темите на първа страница  bouquet

1. Любим финиш - Нектар термик, Хидратиращото мляко на Марокан, Лайт олиото на Марокан.
От скоро първо слагам олио финишите, след това термозащита. Преди процедирах на обратно, не знам кое е правилно.

2. Нямам любима термозащита, избягвам да ползвам сешоар и преса, защото много ми увреждат косата. Все пак напоследък суша с дифузер, ползвам Нектара, но не знам дали е достатъчно. Ще се види във времето  Grinning

3. Засега не съм ползвала нищо на Маракеш.

# 35
Фрея, мерси за темата! bouquet

1. Любим финиш: нямам много финиши, опитвам се да не се вманиачвам прекалено много  Simple Smile. Засега любим ми е :дитанглъра на JMO с цитрус и нероли.
Ползвам винаги по два финиша: един за обем, за блясък за нещо си, а другия е термо, защото никога не оставям косата сама да изсъхне, а винаги действам със сешоара.

2. Термозащита: аз все не мога да разбера дали термозащитата ми е добра или не и се доверявам повече на отзивите. Ползвам  спрея на Sexy hair, на Алтерна Iron spray и олиото на Напура.

3. Нищо не съм ползвала на Маракеш, слава богу нямам и мерак Simple Smile

# 36
Фрей Hug а пробва ли термото с тях, то как ти е?
Иначе в страницата на арлен при серията алтерна repairX е серума против цъфтеж (през тел. трудно с линка). И на мен ми е интересен, но ужасно скъп вече ми идва за това количество, та затова от размяна се сдобих пак с Липидиума.
Аха, сетих се кой е серума  Hug Термото не го пробвах нарочно, за да го оценя с познати продукти. Иначе посегнах първо към него, но се въздържах  Blush за да си направя обективно заключение.

# 37
Мале....така като ви чета съм много назад с козметиката за коса. Има да наваксвам Simple Smile

# 38
Фрея, благодаря за къртовския труд, който полагаш.

1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване? - Май любим ми стана олиото на Марокан. Харесвам и L2, както и един серум от слънцезащитната на Лакме.  В момента слагам предимно реконструктора на Афоджи, олиото на Мароканойл и термозащита, въпреки  че имам някакви на Чи, които съм поизоставила.  Преди слагах нещата тип олио след термозащитата. Не знам как е правилно.

2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар? С кратко описание към всяка. Нямам много опит с термозащитите. Любима и тази, която имам в момента е с черен кимион на Лореал, но мисля да взема нещо друго покрай черния петък. Тези, които ползват Цимент термика или други протеинови, в какъв ред с другите финиши ги слагат?

3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви?

Ползвала съм само маската чудо и съм много доволна. Много хидратираща, маслена и приглаждаща. Много хубаво мирише. Предполагам, че може да идва и утежняваща, но аз гледам да внимавам, когато я ползвам. Действа по-добре, ако се остави за по-дълго време.

Последно черният петък ще бъде тази седмица и за ЗР, и за Арлен?

# 39
Kölsches Mädel, моля те много, би ли направила едно сравнение между термо спрейове на sexyhair и Алтерна, които сподели, че ползваш?
Ако някой друг също би молъг, ще съм благодарна на мнение.

# 40
Kölsches Mädel, и аз искам сравнение на термотата. Не искам да са алкохолни и с фиксация.

AirFairy, 27-ми ще е Черния петък и за Арлен, и за Рибата. За мен, търговска тактика, добре е да не са на една дата. Аз да съм от Арлен или Рибата, ще направя черен Четвъртък!! Кой предварил, той ще обере парите  Mr. Green

# 41
Руса Мама,дано,дано  Mr. Green Чакам Керастаз,Кюн и Мароканойл от Арлен !Те са умници,дано ни зарадват по-рано  Party Лоша работа,моя списък растеееее  hahaha

# 42
Алтерна спрея е по-скоро като водичка като констинстенция и изобщо не се усеща в косата при нанасяне, докато Sexy hair е доста мазен, но не омазнява изобщо, косата го попива и придава много хубав блясък. Не съм забелязала Алтерна да има фиксация въпреки, че някой спомена, че има. Sexy hair има лека фиксация. На опаковката пише степен на фиксация 1, степен на защита 7, каквото и да означава това. На мен ми харесва, как фиксира косата, защото моята е много мека.  Ако трябва да предпочета един от двата, това ще е този на Sexy hair, защото на следващия ден след като съм ползвала Алтерна, краищата ми са сухи, докато при Sexy Hair я няма тази сухота. Случвало се е да и на втория, и на третия ден на суха коса да го ползвам и косата да ми е в абсолютно задоволително състояние.

# 43
Момичета, от сега още списъкът ми за Черния петък се състои от 12 продукта. Blush И вие ли сте така?
Феерия споко  Hug и моят списък беше голям-но като се замислих взех да задрасквам доста неща.
Накрая се оказа че ми трябва единствено тониращ ш.  Mr. Green

Алтерна спрея е по-скоро като водичка като констинстенция и изобщо не се усеща в косата при нанасяне, докато Sexy hair е доста мазен, но не омазнява изобщо, косата го попива и придава много хубав блясък. Не съм забелязала Алтерна да има фиксация въпреки, че някой спомена, че има. Sexy hair има лека фиксация. На опаковката пише степен на фиксация 1, степен на защита 7, каквото и да означава това. На мен ми харесва, как фиксира косата, защото моята е много мека.  Ако трябва да предпочета един от двата, това ще е този на Sexy hair, защото на следващия ден след като съм ползвала Алтерна, краищата ми са сухи, докато при Sexy Hair я няма тази сухота. Случвало се е да и на втория, и на третия ден на суха коса да го ползвам и косата да ми е в абсолютно задоволително състояние.
Kolsches Madel този спрей на СексиХеър за който говориш не е ли за сешоар ?  Rolling Eyes
защото този за преса е с № на фиксация 4 и хич не ми мазнее на мен.
това ползвам аз https://www.sexyhair.com/p/style-sexy-hair/450-protect

# 44
Мишел, да, сега виждам, че е имало няколко вида и моят е този: https://www.sexyhair.com/p/style-sexy-hair/450-blow-out. Когато поръчвах от Арлен мисля, че имаше само този вид. Сега ми се прииска  да пробвам този за преса  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт