Професионални серии за коса - тема 89

• 48 939
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Аз вчера с триста зора приключих поръчката от ЗР. С Арлен нямах никакви проблеми. Но защо не взех термозащита, като ми трябва. И аз исках Цимент Термика. Жалко. Колко са разликите в ЗР от вчера и днес.

# 691
Момичета, аз пък цъм си пуснала погрешка две поръчки от Арлен. Ако някой си познае тази кошница, нека ми пише. Мога да се обадя да я преносочат към друг адрес. Ако ли не ще откажа едната поръчка.

Сух спрей с анти-фриз ефект Alterna Bamboo Kendi Dry Oil Mist -  26.40лв.

Хидратираща маска за суха и изтощена, плътна коса Moroccanoil Hydrating Mask 75мл
 17.60лв.
Хидратиращ шампоан за всеки тип коса Moroccanoil Hydrating Shampoo 250мл.
. 28.00лв.
Хидратиращ шампоан за обем с екстракт бамбук Alterna Bamboo Volume Shampoo 250мл
. 24.00лв.
Хидратиращ балсам за обем с екстракт бамбук Alterna Bamboo Volume Conditioner 250мл
 24.00лв.
Интензивно подхранващ серум с масла от безсмъртна моринга и макадамия CHI Miss Universe Style Iluminate 15 мл.
 4.55лв.

# 692
  • На ръба..
AirFairy аз специално снощи гледах бамбука на Алтерна в ЗР беше 34, днес гледам 23 и някакви стотинки....не е коректно и сериозно това...Не знам как са другите неща ама...

# 693
bubka, sсмятам да скокна до Рибата, допреди малко май бяха налични бамбуците за плътност. Момичета, помогнете със съвет, защото съм не раздвоена, а разтроена. Замислих се и за Oright  ooooh!
Аааа,аз за Арлен писах  Laughing Там ги няма...Помислих че тях визираш...Голям съм шмат  Joy Ама нали Рибата ги няма в магазините?Само онлайн е алтерната.
Така ли? Изобщо не знаех, че я прдлагат само онлайн, а уж все вися в сайтовете на ЗР и Арлен. Май аз съм по-голяма шматка.  Joy Добре, в такъв случай дилемата ми остава между Секси хеър, Маракеш и Орайт.  Thinking

# 694
Добро утро, луди мацки! Hug

Срам, не срам, ама и аз ставах по нощите и пуснах скромна поръчица в Арлен Blush Уж, станах, за да поръчам Филорга, ама цените не ме зарадваха особено и взех хидратиращото мляко на Алтерна (кодът хвана 40 %), термото Дисциплин и Нектартермика. После си разглеждах доволно и много че чудих на серията Дисциплин, но в крайна сметка реших да отложа покупката за по-нататък. Едва устисках, но успях да надвия заспалия си мозък, който смяташе, че имам нужда от всичко точно днес.

Доволна съм и по-добре, че не съм ви чела какво е ствало в Рибата по-късно през нощта, че сигурно щях да отвися с вас до 4:00 и в полусън да поръчам още сто неща. (Не, че не си легнах в 2:30... Laughing).

Днес ужасно ми се спи, но съм щастлива! Имам потвърждение на поръчката от Арлен, дори се чух с тях по телефона, защото бях забравила да посоча конкретен офис на Еконт. Любезен и отзивчив персонал, сайтът не заби нито за минута снощи, какво повече да искаме не знам (освен по-чести намаления Laughing). Страхотни са, признавам.  Heart Eyes

Честити покупки на всички, дано мога да се включа пак до края на деня!  Hug

Скрит текст:
ПП: Кажете Дисциплин серията заслужава ли си и на какво е подобна като усещане, че още е налична... Embarassed

# 695
Пълна простотия. То първо е елементарно да си доплатиш за хостинг за черния петък. Аз щях да си купя още неща, ако не циклеше брутално. Дайте да намираме Напура и ФК в чужбина и да си правим общи поръчки.

# 696
  • София / Перник
Момичета,
препоръчайте ми хубава хидратация - с тънка, права, нормална коса съм. Искам да я редувам със синята серия на Редкен - Екстрийм

# 697
Аз още нищо не съм купила  Joy
чудя се кой еластисайзър да набутам и да завърша поръчката? Нероли или екстрийм? Побутване?

# 698
Фрийкче, ако косата ти понася протеин, серията Дисциплин ще я усетиш като перфектната балансирано-хидратираща, подреждаща серия, коята заглажда и дава страхотно движение на косата. При мен беше така в началото. Но когато косата ми се беше наситила на протеин по едно време много усещаше кератина в серията и стоеше пригладена, но без блясък и с изпръхнали краища. Много добра серия е, стига да й уцелиш момента за ползване, 'щото е капризна. Mr. Green

Десиста, има Макадамия за тънка коса специално, която аз изобщо не я усетих, но и моя косъм е нормален, не тънък, от сериите за плътен косъм бях доволна. Така че сигурно за тънка серията ще ти е ок. Peace

# 699
Здравейте, не съм писала до сега, но чета, когато имам възможност  Hug bouquet

Не съм поръчвала никога от arlen , само от enzo  и ЗР, тази сутрин с големи мъки от 08:20, си финализирах поръчката в 09:50 ... от ЗР, обаче нямам имейл за потвърждение на поръчката и като отида на Моя профил - хронология на поръчките , не си виждам поръчката от днес, а само тези , които са от преди това. Може ли някой , който е поръчал от ЗР днес да каже как се вижда при него ?

Благодаря предварително!

# 700
Здравейте, не съм писала до сега, но чета, когато имам възможност  Hug bouquet

Не съм поръчвала никога от arlen , само от enzo  и ЗР, тази сутрин с големи мъки от 08:20, си финализирах поръчката в 09:50 ... от ЗР, обаче нямам имейл за потвърждение на поръчката и като отида на Моя профил - хронология на поръчките , не си виждам поръчката от днес, а само тези , които са от преди това. Може ли някой , който е поръчал от ЗР днес да каже как се вижда при него ?

Благодаря предварително!

Да, имам потвърждение на поръчката с номер и пр.

# 701
  • София
Ох, брутално напазарувах аз  ooooh! Обещавам публично, че известно време ще спра с покупките на всичко, освен две четки и един дифузер  Joy Трябва да поизхабя наличностите, че е страшно.

И понеже всички знаем, че Арлен четат тук, искам да се обърна към тях с една искрена молба - моля, заредете Напура, Филип Кингсли, Милкшейк, Медисютикълс  Praynig Повече нищо не ми трябва, Рибата няма и да ги погледна.
И още една молба, също много важна  Mr. Green Направете физически магазини  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Така, повече нямам за какво да се моля,  Joy

Буби, много се радвам, че маската ти харесва  Embarassed   Hug Ти си такъв експерт по продукти, че не мога да повярвам, че аз ти нацелих нещо  Hug

Десиста, разкошни хидратиращи продукти са на Марокан, Наши, ФК екстремните.

Дисциплина е мнооого капризна серия. Нямам нерви за нея аз. Tired

# 702
Касита, като ти прочетох отговора поръчах пак , успях от 1-вия път и този път я имам в хронологията на поръчките, със статус приета, пък , ако имам 2 поръчки, ще отменя едната при обаждане от оператор  Mr. Green Благодаря , че отговори Simple Smile

# 703
Хаха, те Рибата като писаха, че намаленията ще са им разнообразни, не съм очаквала цените на един и същи продукт да плават толкова. Еластисайзерът си смени цената поне 4 пъти. Това е подигравка с клиентите и ми е обидно. Да не говорим, че ми изкараха продукта от количката при една от смените. Въобще с всичките си тези действия ми затвърдяват мнението, че от тях няма да поръчвам повече нищо.

# 704
  • Велико Търново
Аз с триста зора финализирах поръчката в ЗР ooooh!, и то за два продукта, получих имейл почти веднага.

Общи условия

Активация на акаунт