Професионални серии за коса - тема 89

• 48 939
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Цимента го нямаше преди намалението.И аз го исках.Гледах до последния момент,въобще не се появи наличен  Confused

# 676
Добро утро момичета!  Hug Арлен дали ще обновят наличнотите по някое време ..много се надявам Confused

# 677
Малей, тази нощ изръчках Рибата и сега ми се спи зверски, но съм мега доволна.

Благодаря още веднъж за съветите ви, ще споделям като дойдат нещата.

# 678
Момичета погледнете в Hqhair има много хубави намаления на Керастаз+код за 20%

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 10:03 от Patence

# 679
Момичета   , на вас потвърдиха ли ви поръчката от ЗР в абв-то , че аз не получих имейл  ? Whistling

# 680
  • София
Междудругото Рибката са актуализирали според мен цените през нощта. Пуснах си скромната поръчка в Арлен в 12:10 снощи без керастаз, защото не беше значително намалението нито там, нито в Рибката. Тази сутрин в Рибата са значително по-добри и си поръчах олиото Хронолоджист, което отдавна искам и една термозащита на Секси хеър. Имам достатъчно продукти, но имаше много хубави цени за балсами, маски, кремове, стилизанти Керастаз. Само че беше истинска мъка да си финализирам поръчката- появяваха се някакви продукти на Алфапарф в кошницата ми, които не съм поръчвала  Shocked

Дали може да се вземат поръчки от магазина на Витошка? Хич не ми се занимава с куриери..Писах коментар в едно поле, дано да има такъв вариант, че ми е близо.

# 681
bubka, sсмятам да скокна до Рибата, допреди малко май бяха налични бамбуците за плътност. Момичета, помогнете със съвет, защото съм не раздвоена, а разтроена. Замислих се и за Oright  ooooh!

# 682
Момичета   , на вас потвърдиха ли ви поръчката от ЗР в абв-то , че аз не получих имейл  ? Whistling
и аз нямам мейл от тази сутрин-но парите от картата ги дръпнаха веднага  Crossing Arms
сега с тези коментари взех да се притеснявам-дали всичко което поръчах ще е налично,лошото е че не знам кога ще се разбере-няма да имам време да реагирам да поръчам от Арлен  #Cussing out

# 683
  • София
Момичета, ако някой е успял да поръча голямата маска на Макадамия и иска да я разделим, да ми пише, че е изчерпана Sad

# 684
Охх, момичета от вчера не мога да смогна да ви чета  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз пуснах снощи в арлен, исках цимента, ама прецених, че не е достатъчно намален и взех бамбуковата термозащита на Алтерна, макар че не бях убедена, че я искам  Mr. Green Mr. Green Дано ми хареса все пак  Laughing Ама сега като видях термозащитите на Керастаз в рибката колко са намалени, чак яд ме хвана. Добре че, цимента не им е наличен  Joy Взех и още две неща ит олкова, стига, да не съм без хич  Mr. Green

Намаленията на рибата дали важат и в магазина, че искам да ида само един двустъпков протеин да си взема и приключвам  Grinning

# 685
Аз първоначално не бях много доволна от крема за блясък на Алтерна, но ей на, сега ми е в кошницата в ЗР, само да видя, кога ще успея да финализирам поръчката. Мушнах и аз един Нектар, че Цимента не е наличен. Напълних количката и с продукти на Афоджи....

# 686
Днес и нашата тема е много натоварена  Whistling  Едвам прочетох и едвам си пиша поста  Crossing Arms

Аз снощи натъпках колички в трите сайта и реших че утрото е по мъдро от вечерта и заспах  Laughing  Сутринта в 6 и нещо в Арлен нямаше нищо от това което исках на Алтерна, и докато се чудя видях че в ЗР са им малко по-ниски цените та поръчах там  Blush Взех си и любимият Л2 на добра цена.
Тъкмо щях да пусна и поръчка в Енцо, ама видях че термото на Джойко което исках пак го няма и се отказах за момента  Whistling

Джейн Ди, цените на Джойко в енцо са доста добри, хвърли им един поглед  Peace

Ако някой се чуди и  иска да си поръча : Керастас Хронолоджист за обем, мога да взема половината количество  Peace

# 687
Писна ми да се боря със сайта на Рибката и поръчах от Арлен - шампоани на Керастас и 3"' More Inches. Никога не съм ползвала нищо на 3"' More Inches и съм много любопитна.

# 688
Поръчах си протеиновия реконструктор на CHI и хидратиращите за тънка коса шампоан и балсам на Макадамия, не пропуснах и бамбука на Алтерната и две-три неща на Лореал. Рискувах с Митика и някаква защита на Макадамия, ама толкова ми се спеше, че като дойде ще се сетя какво съм цъкнала.  Mr. Green

Рибата бачкаше безотказно в 4 тази сутрин. Сравнявах с цените на Арлена и Рибата определено даваше по-добри показатели.

# 689
bubka, sсмятам да скокна до Рибата, допреди малко май бяха налични бамбуците за плътност. Момичета, помогнете със съвет, защото съм не раздвоена, а разтроена. Замислих се и за Oright  ooooh!
Аааа,аз за Арлен писах  Laughing Там ги няма...Помислих че тях визираш...Голям съм шмат  Joy Ама нали Рибата ги няма в магазините?Само онлайн е алтерната.

Общи условия

Активация на акаунт