Професионални серии за коса - тема 89

• 49 021
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Прекрасно оформление Фрея.Особено ми харесва,че пише всяка тема за какво се отнася.
На въпросите
1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване? - Като цяло гледам по-малко неща да използвам.Обикновено по един финиш.Ако суша със сешоар термозащита и вече на поизсъхнала коса малко оли(серум).
2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар? С кратко описание към всяка.- До момента съм ползвала само една термоащита.Цимента на Керастаз.Е ама няма свършване това нещо.Някак си по-плътна си усещам косата след него.
3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви?- Не съм ползвала нищо на марката и за момента се радвам, че нямам желание към нея.

# 76
Вивиан Джейн Диbouquet благодаря ви.
Вив мисля ,че ще ти допаднат бамбуците.Така като чета съм останала с впечатление ,че имам един и същи косъм и ни допадат едни и същи продукти и косата ни се чувства добре от едни и същи неща Simple Smile .
Мисля ,че бамбуковата за блясък ще прибере хвърчащите краища и ще ги заглади поне при мен действа така а в горната част си придава обем .Който на втори ден се губи а на трети го нямам никакъв де.Косата обаче на трети ден след баня е чиста Simple Smile .
Пиши после какво си усетила и как ти е подействало и на теб  Hug

# 77
Едора Hug дано ти хареса Кендито....Вив ина теб също Hug ако не ще ви ги приютявам, няма проблем Mr. Green
Чаровничка косата ти наистина изглежда здрава, мека и с великолепен блясък. Flutter
Джейннн, радвам се, че си пак при нас! Heart Eyes Heart Eyes
Все пак засега ще пропусна термото на марокан най-вероятно, в полза на други неща, но по натам ще се тества, обичам ги. Crazy
Аз снощи тествах (и веднага поръчах)Джойко мойсчър (Делянка Hug) - шампоан и балсам...е разбирам защо сте луди по тях Heart Eyes Мекота, гъвкавост, подреденост, че и обем, удариха в земята и екстремните фк и нутритермиците.  Sunglasses

Вивв Hug кажи ми няколко думи за спрея на джойко синия, много го умувах,но не поръчах, заради достатъчното финиши, които имам, макар че още ме изкушава Crazy

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:02 от Анонимен

# 78
Да споделя впечатления от първо ползване на лилавата серия на sexyhair - шампоан, маска и анти-фриз серум.
Шамоанът ми се стори малко странен - като консистенция леко лепкав, като аромат ми напомни на дъвка Турбо (ако си ги спомняте). Но хубаво се разпени и изми. Маската е гъста. Седях с нея около 20тина минути, така се случи. Като изсъхна косата ми беше изключително добре хидратирана от корен до връх, отдавна не е била така добре напоена. Определено това много ми харесва. Само дето хич не беше добре пригладена. Сложих от серума и той оправи нещата за точно 10мин., което си е малко разочароващо. И след това последва един миш-маш: сложих от коприната на Чи, Олео релакс серума, Макадамия спрей балсама...  ooooh! Косата ми може да поеме наистина много. Но общо взето ефект нямаше, не се приглади. На сутринта след разресване с Денмана положението е доста по-добре. Има и блясък, но е по-малко от този след предното измиване.

Няма да пускам снимка, за да не ставам досадна...

Днес мисля пак да я пробвам, да видим какво ще е положението. Обаче бих преглътната това поразхвърчаване заради удърната доза хидратация, която получих. Просто грам сухота няма, не знам и аз как да го опиша, но е точно това, което искам, като изключим естествено, че не е идеално пригладена. Което е малко странно, защото уж е приглаждаща серия. Надявам се при второ измиване да са различни нещата. Или ще умувам някакви комбинации.

И за да не остана криворазбрана, моята коса поприцип си е много трудна за приглаждане. В смъсъл, че норамалното й състояние си е доста фризи. Така че продуктите просто не се справиха с този ми проблем, а не че те са го причинили.

Вив, моля те непременно сподели отзиви за Кенди олиото като го пробваш! Praynig

DqVoLsKi_ChArOvNa , косата ти наистина изглежда много здрава и с много блясък / аз него го свързвам със здрава коса / , не ти се привижда  Laughing

+1  Peace

# 79
  • Пловдив
http://snimki.be/view.php?id=101143 това е снимка на дъщеря ми след термо на секси хеър и преса

# 80
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване?
   Когато ползвам протеинови серии, финишите ми са: спрей със зелен чай на Афоджи, спрей против накъсване на Алфапарф, Абсолют Рипеър-за крайчетата, Митик Оил.
Когато ползвам хидратиращи серии, финишите са: Л2 на Лакме, спрей против накъсване на Алфапарф, Абсолют Рипеър-за крайчетата, Митик Оил.
2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар? С кратко описание към всяка.
   При ползване на хидратиращи серии, ползвом Нектар Термик понякога и лилавата топка на Тиги, при ползване на протеинови серии - Цимент Термик. Отскоро ползвам и на Alterna Bamboo Smooth.
3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
   Все още не съм ползвала нищо на Маракеш.  Peace

# 81
  • Пловдив
Епона, слагай, слагай снимка  Mr. Green Обичам да гледам коси Simple Smile Благодаря ти за отзивите. Чаках ги ... Ах, как ми трябва нещо за приглаждане и антифриз ефект  newsm78 Май сексито, няма да свърши работа.
Чаровна, косата ти изглежда страхотно - така подредба и блясък,  личи си, че е в много добро състояние.
Жана, липсваше в темичката  Hug
Аз имам от размяна маската Джойко (Мойсчър рикавъри ), но ми идва супер силна. Много е хидратираща. Дори се чудя дали да е пусна в размените (имам останали около 150 мл).
astravera,   много красива коса има дъщеря ти.
Моята коса става все по - къдрава.  Много странно, дори се замислям за продукт за къдрици, но мразя фиксация. Има ли такъв без?

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:07 от *dreamer*

# 82
Чаровна, много здрава и лъскава изглежда косата ти, прическата също е супер  Heart Eyes
Виви, това е термото на Секси http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html. Виждам, че имаш протеиновия крем на Алтерна. Може да е коментирам, но вече не си спомням  Blush Ще изкажеш ли мнение за него, че много му се чудя  Crazy
Джейн Ди, ах това кинки-кърли как го искаааам  Flutter Помня, че и Белисима много го харесваше, а като гледам къдравелките в ютуб как го хвалят  Crazy Ама никак не мога да поръчвам от тези чужди сайтове, няма ли го из някой бг, че голям мерак му имам  Heart Eyes
astravera, страхотна коса има щерка ти  Heart Eyes

# 83
http://snimki.be/view.php?id=101143 това е снимка на дъщеря ми след термо на секси хеър и преса
Божествена коса и цвят  Heart Eyes Heart Eyes, можеш ли да споделиш боята за коса?   Praynig  Hug

# 84
  • Пловдив
Божествена коса и цвят  Heart Eyes Heart Eyes, можеш ли да споделиш боята за коса?   Praynig  Hug
Използва само оцветяващи балсами, но не професионални на Leganza, в Пловдив ги намира в Лекси, ако искаш ще ти снимам опаковката?!

# 85
  • Варна
Огромни благодарности на  Freya за положения труд и старание темата да е толкова уютна и подредена!  bouquet
1. Нямам голям опит с проф. козметика все още, но любими са ми Л2, олиото на Матрикс с моринга ( много леко, омекотява без да отежнява), Нектара.
2. Използвам само сешоар, имам три налични термото- Нектара, Елексир ултим кремчето и CHI Iron guard. Харесвам ги и трите, използвам според настроението, за Елексира съм със смесени чувства- мирише прекрасно  Heart Eyes, косата има страхотен блясък, но на другия ден е суха  Thinking
3. Не съм пробвала нищо на марката и не представлява интерес за мен.

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 09:54 от ra4oni_bonboni

# 86
Здравейте, момичета,

Купих си боя за коса INOA, но после разбрах, че тя е малко специфична по отношение на измиването - трябвало да се отмие със специален шампоан - L'Oréal Professionnel Inoa Color Care шампоан за боядисана коса. Да обаче този шампоан не се намира никъде. От Златна рибка ми казаха, че не го продават от няколко месеца. Може ли момичетата, които използват такава боя да кажат с какъв шампоан я отмиват. Ще бъда благодарна за всякакъв род съвети, защото пък много харесах цвета на боята и искам да я използвам, но косата ми е изтощена и леко изгоряла, а не добре отмитата боя ще я направи още по-зле.
Какво да правя?!

Преди използвах Casting и не ми повреждаше коста. От известно време реших да мина на професионална боя за коса, но нещо явно не се справям с употребата й и коста ми заприлича на нищо. Минах през Lakme, Macadamia и сега съм си купила INOa. Но нещо пак се замислям дали да не се върна на Castng-a. В комплекта е включен и балсам , който явно стабилизира положението след боята. Не знам, пълен лаик съм в темата, а нямам време да ходя на фризьор и ми се налага сама да се справям....

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 11:25 от Siete

# 87
  • Пловдив
 Inked Mom благодаря, но твоята красива грива ни е цел  Heart Eyes
http://snimki.be/view.php?id=101147 това е моята след като съм спала навита цяла нощ и ползвах лака на Мароканойл, наистина е прекрасен този лак, не ми втвърди перушината и седяха буклите до следващото измиване! Flutter

Извинявам се, че забравих да благодаря на Фрея за наистина завладяващата и уютна темичка  bouquet Heart Eyes

# 88
Дани, Линдаки,  Hug Heart Eyes
Inked mom, много го обичам това гелче на Кинки кърли  Heart Eyes мноого ми е любимо...Бели го похвали , а аз бях пробвала крема им и се точих на гелчето, но все не стигах до него...та след нейния отзив го взех и много ми хареса  Heart Eyes тя си знае колко съм ѝ благодарна  Heart Eyes
На втора опаковка съм, до сега специализиран продукт така не ми е оформял чупките - хем дефинирани и стегнати, хем косата е мека, копринена и обемна...не че те подстрекавам, ама е страхотен продукт...
Няма го в бг сайтове, от ай херб поръчах. Ако искаш, пращам да пробваш  Hug

astravera, страхотни коси, дъщеря ти е с чудесен цвят  Peace

# 89
Божествена коса и цвят  Heart Eyes Heart Eyes, можеш ли да споделиш боята за коса?   Praynig  Hug
Използва само оцветяващи балсами, но не професионални на Leganza, в Пловдив ги намира в Лекси, ако искаш ще ти снимам опаковката?!
Ако не е проблем , иначе Благодаря !  Hug

Общи условия

Активация на акаунт