Професионални серии за коса - тема 89

• 49 034
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Астравера, и ти, и дъщеря ти имате страхотни коси!
Чаровна, мнооого хубав блясък!
Много обичам да гледам снимки в темата!  Heart Eyes
и като съм тръгнала със спама: разправям днес на колежката, че съм седяла повече от 6 часа при фризьора и шефът се намесва: " И за какво стоя толкова време, като дори корените ти стоят"! Направо ме застреля  Joy

# 91
  • Пловдив
http://snimki.be/view.php?id=101143 това е снимка на дъщеря ми след термо на секси хеър и преса
Божествена коса и цвят  Heart Eyes Heart Eyes, можеш ли да споделиш боята за коса?   Praynig  Hug
Използва само оцветяващи балсами, но не професионални на Leganza, в Пловдив ги намира в Лекси, ако искаш ще ти снимам опаковката?!
Ако не е проблем , иначе Благодаря !  Hug
Ето: http://snimki.be/view.php?id=101148  Simple Smile

# 92
  • Пловдив
Астравера, и ти, и дъщеря ти имате страхотни коси!
Чаровна, мнооого хубав блясък!
Много обичам да гледам снимки в темата!  Heart Eyes
и като съм тръгнала със спама: разправям днес на колежката, че съм седяла повече от 6 часа при фризьора и шефът се намесва: " И за какво стоя толкова време, като дори корените ти стоят"! Направо ме застреля  Joy
Благодаря за милите думи, имам още много да уча от вас, а твоят шеф ме разсмя искренно, човека сигурно не знае за омбрето  Joy

# 93
Джейн Ди, благодаря за милото предложение, но аз съм сигурна, че ще ми хареса и проблема си остава в поръчването  Crazy Знам, че в айхърб го има, но като чуя за пощи (имаме една хахах) и митници (които дори не знам има ли ги в нашия град) и направо лошо ми става  Mr. Green
astravera, благодаря за комплимента, но вече с този косопад не само, че не е грива, ами е толкова рядка, че се поглеждам в огледалото само, когато я боядисвам  Cry

# 94
Фрея, благодаря за темата! Чудна е, особено с уточняващия текст по старите въпроси за запис Hug
1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване? - на мокра коса слагам сметаната на МШ или Л2, термозащита и за финал понякога спрея за блясък на Напура.
2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар? С кратко описание към всяка. - Две са - на Напура и бамбуковата на Алтерна. Общо взето получавам сходен краен резултат с двете - блясък, подреденост, плътност, много подвижност и никакво заплитане. С Алтерна забелязах, че по-лесно се оформя само с четка и сешоар.
3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви? - от мостра пробвах маската Marrakesh Miracle Masque и толкова ми хареса, че веднага я купих. На второто, третото ползване обаче ми дойде слаба. Бях подновила кичурите и може би се дължеше на това. Трябва отново да опитам, май в момента по-леки маски ми се отразяват чудесно, Наши Арган например ми идва страшно тежка, особено пък в комбинация със шампоана от серията.

Kölsches Mädel , твоят шеф типично по мъжки те е засякъл   hahaha
Чаровна, косата ти е направо преобразена  Heart Eyes
astravera, с дъщеря ти имате прекрасни коси  Heart Eyes

# 95
Да, абсолютна мъжко изказване  Joy.
Гледам, че Ензо и Feelunique ще имат цяла седмица до Черния петък промоции. В Ензо погледнах, но са само парфюми засега. Моля, веднагически да пуснат нещо и за косите! Бива ли така!  Mr. Green
Арлен и Рибката си траят засега.

Пускайте линкове тук, ако видите нещо интересно! Heart Eyes

# 96
  • София
Момичета  Hug

Линде, няма трашно да съм се прецакала с Кендито, защото ще го ползвам от мостричка  Heart Eyes Тамън ще знам, за петък дали да го поръчам.
Ти откъде поръча Джойковците?
За спрея - много хубав хидратиращ спрей, никакво омазняване или усещане върху косата, като водичка е. Ползвам го, ако нещо съм се опротеинила с някое измиване и имам нужда от омекотяване на крайчетата. Справя се перфектно. Не го ползвам на всяко миене обаче и не знам как би се отразил така.

Мами, благодаря за линка за Сексито. Много ли е силна фиксация 4? Макар че мисля, че за преса, съчетано с коса, която супер много бухва, дори и след изправяне от фризьор, няма да е зле да има една идея по-сериозна фиксация. Но се опасявам да не стане пък на бетон косата  newsm78
За протеиновия крем на Алтерна, честно казано не съм го ползвала повече от половин година  Embarassed и вече не мога да дам пресни отзиви. Когато го купих имах силна нужда от протеин, но тогава все още не познавах косата си, не умеех да я разбирам и да ми говори  hahaha та не зная как ми е действал крема  Embarassed Извинявай, че нищо не казах, а толкоз много писах  Laughing

Жани  Hug Hug Hug

# 97
Мами, благодаря за линка за Сексито. Много ли е силна фиксация 4? Макар че мисля, че за преса, съчетано с коса, която супер много бухва, дори и след изправяне от фризьор, няма да е зле да има една идея по-сериозна фиксация. Но се опасявам да не стане пък на бетон косата  newsm78
За протеиновия крем на Алтерна, честно казано не съм го ползвала повече от половин година  Embarassed и вече не мога да дам пресни отзиви. Когато го купих имах силна нужда от протеин, но тогава все още не познавах косата си, не умеех да я разбирам и да ми говори  hahaha та не зная как ми е действал крема  Embarassed Извинявай, че нищо не казах, а толкоз много писах  Laughing
Joy  Mr. Green няма проблем, ако някой има мнение за крема, нека се включи  Crazy
За спрея, пише че има фиксация 4, но аз повече от 1 не усещам... Не ми се вярва да бетонира косата ти, определено има съвсем лека фиксация. Но и не смея да кажа категорично нищо, защото коси различни  Grinning

# 98
  • София
Ясно  Mr. Green Аз така или иначе ще го купя, каквото и да ми беше казала  hahaha
Ох, ужас, тоя черен петък ще ме побърка  Mr. Green Сега ако тряснат 10 % намаление, ще се ядосам много за големите мераци и емоции, които съм изхабила  Joy

А Енцовци да пускат и за косата, че ... ще хващам лопатата.

# 99
Гоелми противоречия за този спрей  Mr. Green Много съм объркана и го пропускам.
Списъкът ми за тази седмица е 7-8-9 неща  Mr. Green

Направих една тъпотия с косата си през уикенда  ooooh! от зор да изсветля няколко по-тъмни кичура от вътрешната страна, та сега ми е малко сухичка.  
Снощи измих с Архитекта от отливки- шампоан и маска. Не ги бях ползвала от много време. Прелест като усещане и ефект, но пак ме сърби скалпа днес  Crossing Arms тази серия ми дразни скалпа и това е.
Изключително рядко правя такива реакции и ме е яд...освен да ползвам само маската. В момента имам нужда от серия, като Архитект точно, защото искам кичури  Mr. Green Joy
Но пък днес косата ми е много хубава- жилава, плътна, бляскава.... Heart Eyes

# 100
Аз пък да си призная, миналата седмица 3 големи поръчки направих, като утре очаквам двете хайверени маски на Алтерна и шампоаните към тях  Crazy И все се надявам този пуст черен петък, дето си мислех, че ще е миналия месец, да няма твърде примамливи отстъпки, защото съм в тотален фалит вече  hahaha Mr. Green А тооолкова са ми слаби ангелите, че ако има големи намаления, ще изгърмя като камикадзе  Tired Иначе и аз го чакам с трепет, де, нищо че се надявам да се размина с малко  Joy Съжалявам за офф топика  Twisted Evil

# 101
Джейн Ди, благодаря за инфото...
Siete, за първи път чувам, че боята Иноа се измива само и единствено с шампоан Иноа... Аз съм ползвала боята много време и никога не съм си купувала този шампоан... Спокойно може да си миеш косата с всеки шампоан, но по-добре да е за боядисани коси, за да не се измива лесно боята и да трае по-дълго време. Иноа е безамонячна боя и се измива сравнително бързо... Но не цапа при миене хавлиите и затова аз я харесвам много... Разбира се има си леко изтощаване на косата, но това е нормално при боядисване, особено за по-дълго време... Ако все пак толкова държиш на шампоана Иноа и маската, питай по фризьорските салони, които работят с Лореал... Peace

# 102
  • София
Момичета, според вас, отстъпките на Черния петък ще се начисляват ли върху вече намалени продукти или само върху редовната цена?  newsm78 И специално за Арлен, нали имат постоянен код за отстъпки на Алтерна, дали ще е валиден тогава в случай, че марката се продава с определена отстъпка?

# 103
  • Пловдив
Момичета, според вас, отстъпките на Черния петък ще се начисляват ли върху вече намалени продукти или само върху редовната цена?  newsm78 И специално за Арлен, нали имат постоянен код за отстъпки на Алтерна, дали ще е валиден тогава в случай, че марката се продава с определена отстъпка?

И мен ме вълнува този въпрос, защото в кошницата ми седят три продукта на Алтерна и да не си остана само с желанието да ги купя  newsm78

# 104

И мен ме вълнува този въпрос, защото в кошницата ми седят три продукта на Алтерна и да не си остана само с желанието да ги купя  newsm78
Аз смятам, че няма да се комбинират кодовете както в чуждестранните сайтове, дано греша.
Не си представям Алтерна, които са с фиксирани цени за България и кода на Арлен е велика работа да станат примерно с -35% или -40% с два кода.

Общи условия

Активация на акаунт