Професионални серии за коса - тема 89

• 49 054
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Когато има намаление в сайта, кодът намаля още  Laughing поне няколкото пъти, в които съм пробвала от любопитство, точно с Алтерна беше  Mr. Green Намаляла съм намалени цени, но намалението трябва да е в сайта, а не да се въвежда с код, че 2 кода не може  Mr. Green

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 14:27 от JLo

# 106
Тихо момичета,ще развалите бъга  Laughing Ако е бъг в системата де  Mr. Green Дано намаленията са от порядъка на поне 25%  Crazy
Ех ако сега предстоеше нова тема,ето ти въпрос за запис-С какво ви изкуши Черния Петко  hahaha

# 107
  • Бургас / София
8 страници съм пропуснала е благодаря за хубавата тема  bouquet
1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване? Керастаз Еликсир Ултим новият за обем ми стана фаворит напоследък. Друг мой любимец е http://www.arlen.bg/product/1665/suh-sprey-s-anti-friz-efekt-alt … l-mist-125ml.html . Ама днеска яко 10в1 на Алтерна сложих и новото олио на Керастаз, но не ми утежни. Зимата косата ми седи като пружина и се наелектризира.
Термозащити горните две, продукти на Маракеш не съм използвала  Peace

# 108
  • София
О, ще чакам до петък тогава, пък ако стане-стане  Twisted Evil

# 109
  • Пловдив
Когато има намаление в сайта, кодът намаля още  Laughing поне няколкото пъти, в които съм пробвала от любопитство, точно с Алтерна беше  Mr. Green Намаляла съм намалени цени

Ооо данооо!!! Praynig Praynig

# 110
  • София
Така, издам да се извиня, че подлъгах момичетата, които ме чакаха с отзив за Кенди олиото. Оказа се, че това, което аз ще ползвам е точно олиото, а Линдичка хвали спрея (мъглата). Иначе олиото на моята коса се държи разкошно  Crazy толкова е подхранващо, напоително ... не знам как да го опиша. Страшно ми хареса  Embarassed

Бамбуците за блясък са някакъв феноменален разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Косата ми свети, хора, свети! Няма изпръхване, изсушаване, втвърдяване ( в последните три миенета съм само на протеин!). Косата е коприна, като от реклама, дори е леко жилавка  Heart Eyes   Crazy Ще ги купувам, невероятни са!

Джей Ло, и на моята коса Архитект серията  (Ш + М) е разкош. Никакво втвърдяване или сухота. Като Редкен екстрийм е  Mr. Green Блясък, мекота и жилавост.

# 111
  • Пловдив
Така, издам да се извиня, че подлъгах момичетата, които ме чакаха с отзив за Кенди олиото. Оказа се, че това, което аз ще ползвам е точно олиото, а Линдичка хвали спрея (мъглата). Иначе олиото на моята коса се държи разкошно  Crazy толкова е подхранващо, напоително ... не знам как да го опиша. Страшно ми хареса  Embarassed

Бамбуците за блясък са някакъв феноменален разкош  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Косата ми свети, хора, свети! Няма изпръхване, изсушаване, втвърдяване ( в последните три миенета съм само на протеин!). Косата е коприна, като от реклама, дори е леко жилавка  Heart Eyes   Crazy Ще ги купувам, невероятни са!

Джей Ло, и на моята коса Архитект серията  (Ш + М) е разкош. Никакво втвърдяване или сухота. Като Редкен екстрийм е  Mr. Green Блясък, мекота и жилавост.

Вив опиши ми косата си, че направо ще залитна яко като те чета поне да имам време хаха ooooh!

# 112
Виви, за кои бамбуци за блясък говориш? За крем в зелената опаковка или кафявите кендита? Аз от тях за сега имам само термо-кендито  Heart Eyes хм....май няма да остана само с него, само ме подхлъзни за кои точно говориш  Mr. Green

# 113
  • Велико Търново
Аз мисля, че са от зелената серия - http://www.arlen.bg/category/86/bamboo-shine-za-oslepitelen-blyasak.html

# 114
  • София
Да, същите, от зелената серия - шампоана и балсама пробвах.

Астравера, косата ми е много фин косъм, не особено гъста, боядисвана, нормална към леко суха в дължините, склонна към бухване, напоследък - чупливо къдрава. Днес я изправих със сешоар, за да видя как ще се държат бамбуците, така преценявам най-истински.

Мами, да не те подхлъзна и после да ме биеш  Laughing Ама тук всички сме податливи и лесно си прощаваме  Laughing  Hug

# 115
Виви, Joico ги поръчах от ензо, цените там ми се струват направо смешни и то за по 300мл. толкова добри продукти, тези от рибата са ненормални направо! Да споделя, че се рових пак в старите теми за повече отзиви, както и в нета за инфо, значи цялата гама продукти на Джойко са с ниско Ph, което ги прави много благоприятни за косата, бори се съответно порьозността, запечатват кутикулата. Ще се озъртам сега за още неща техни да пробвам (ако някой има излишен мойсчър спрея или крем финиша, имам хубави неща да предложа Peace)
Благодаря ти за отзива за спрея, знаех си че трябва да го взема, ама нищо, по натам.
Радвам се, че ти е харесала и на теб зелената бамбукова Алтерна - уникални са наистина, аз и от двете наред с анти-фриза усещам сходен ефект. Втората е по-подхранваща с това кенди, зелената наистина много блести. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 15:34 от Анонимен

# 116
http://snimki.be/view.php?id=101143 това е снимка на дъщеря ми след термо на секси хеър и преса
Божествена коса и цвят  Heart Eyes Heart Eyes, можеш ли да споделиш боята за коса?   Praynig  Hug
Използва само оцветяващи балсами, но не професионални на Leganza, в Пловдив ги намира в Лекси, ако искаш ще ти снимам опаковката?!

И аз се интересувам от оцветяващия балсам. Страхотен цвят !

# 117
  • Пловдив

И аз се интересувам от оцветяващия балсам. Страхотен цвят !
[/quote]

сложих снимка/линк към отговора виж предните страници Heart Eyes

# 118
  • София
Страхотно бързо превъртяхме старата тема, ще има да дочитам явно.

Много добре се е получила новата тема, Фрея - информативна и красива!

1.Любимите ви финиши? Комбиниране, последователност на нанасяне, редуване?
2.Любимата ви термозащита/термозащити за преса и за сешоар? С кратко описание към всяка.
В момента финиш и термозащита са едно и също нещо - бамбуковата на Алтерна. Харесва ми, защото косата става гладка и жилава, без да отнема от обема.

3.Кои продукти/серии на Маракеш сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Нищо не съм ползвала. На този етап не планирам да купувам нови продукти, освен някоя друга ампула.

# 119
Къде слагате кода за намаление ALT20 ?

Общи условия

Активация на акаунт