Професионални серии за коса - тема 89

• 48 965
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Маската за плътна коса на Марокан матира косата ми. Какво значи това при положение, че е хидратираща, а не реконструираща като Наши Арган, коята ми се отразява по същия начин?

Да си пренеса какво имам за размяна:
Скрит текст:
Термо спрей Sexy Hair http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html, ползван 2 пъти

Флуид за къдрици Напура http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizanti/napura-nxt-t … a-kadritsi-150-ml, почти пълно, липсва да речем един палец.

Спрей-балсам Напура http://www.zlatnaribka.com/napura/napura-stilizanti/napura-nxt-p … izplakvane-200-ml, ползван 2-3 пъти.

Олио Редкен http://www.redken.com/products/haircare/all-soft/all-soft-argan-6-oil, изразходена е около 1/3.

Търся шампоани и маски на Напура, маската за тънка коса на Марокан, бамбуковия спрей с кенди на Алтерна, продукти на МШ. Приемам и други предложения, разбира се.

# 182
  • Пловдив
Момичета, чета че доста от вас искат серията на Джойко - Мойсчър рикавъри . Аз имам шампоана и ми е много любим. Маската не ми харесва, тежка е. Балсама съм ползвала от проба и тогава ми беше недостатъчен, но сега мисля ще ми е ок. 1000 мл излизат направо без пари, от енцо Ако искате може да се комбинираме. Аз бих взела 250 мл. , дори и 500 мл.

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 13:12 от *dreamer*

# 183
Епона  Hug първо да кажа, че косата ти изглежда много добре хидратирана, особено на снимката отблизо. Съставът на маската ми изглежда много добър, между другото за първи път забелязвам кокосово масло в състав на маска и то в предни позиции. Не знам защо не го слагат често при положение, че се отразява толкова благотворно на косата  Thinking Глицерин + силикон в началото в маски съм забелязала за себе си, че ми се отразяват отлично. Нататък соево олио и Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, което го има в Colorphlex и представлява специфична комбинация между растителен протеин и силикон, която действа обгръщайки и филмирайки косъма.
Cetyl Esters пък е синтетичен восък, подобен на китова мас, който се използвал за омекотяване и овлажняване, изглаждане на косата. Така че по състав наистина трябва да е ударна доза хидратиране.

Общо взето мисля, че и на мен би трябвало много да ми хареса тази маска, добавям я в списъка  Grinning
Дано само не ми отежни...

Инкед  Hug ще ги разгледам съставите в Улта. Но вече усещам как залитнах с лилавите  Laughing

Golden_Rose, линковете не се отварят.

Вив, според мен долните пластове са по-увредени и уязвими едно, че са най-дълги, друго че се трият в дрехи и материи.  Peace Моята също страда на най-долния пласт на тила, там винаги е най-нацъфтяло и рехаво.

Маската за плътна коса на Марокан матира косата ми. Какво значи това при положение, че е хидратираща, а не реконструираща като Наши Арган, коята ми се отразява по същия начин?
Значи, че ти идват тежки  Peace Отежняването обикновено се изразява в матиране, клечкосване, замазване, отнемане от обема, пухкавост на косъма. Недостатъчността пък в сухота, разпиляност, фризи, твърдост на косъма, краищата най-вече. Това най-общо казано.

# 184
Момичета, аз май съм единствената на която Редкен екстрийм не ми допада... Косата ми е ужасна след тази серия, но по принцип в момента не понасям много протеин... Та може ли съвет дали сериите на Pureology или по-специално Pureology Strength Cure са като Редкен екстрийм или са по-балансирани? Или да заложа все пак на хидратиращата или на Pureology Precious Oil? Не искам да се усеща протеин.... newsm78 Та съм в голяма чуденка, да не объркам пак сериите.... Mr. Green

# 185
Виви, аз около 15 години се боядисвах всеки месец, цялата коса с Палете или каквото ми попадне от дрогерията, не ми се вярва това да е причината само най-долния пласт да се накъсва . Тъмните бои обикновено са с най-ниския окислител и не са толкова съсипващи. Дори след толкова години боядисване на целите дължини, когато ме обезцветяваха и "праха", дължините се държаха прилично и накъсване тип "ластик" след обезцветяването не съм имала. Според мен по-скоро проблема е от подстрижката, пробвай наистина да подравниш и да видиш дали не е това причината  Hug
setony, олиото го видях и го имам, но съм объркала тубичката до детанглъра, отзад която е за крема за къдрици  Hug
Джейн Ди, благодаря за отзива за крема, определено няма да го поръчам и ми спести още един ненужен продукт  bouquet
Епона,разкошна коса  Heart Eyes
Момичета, пристигнаха ми бебчетата на Алтерна и съм много възторжена  Joy Само вие може да ме разберете  Mr. Green Сега се чудя дали е уместно, утре след боя да сложа хайверената анти-ейдж маска или по-добре да заложа на сигурна хидратация с Маскинтенз или Макадамия маски?  Thinking Много ми е мерак да пробвам Алтерните, но т.к боята отмивам със специален киселинен шампоан за след химически процедури, няма да ползвам ш-на Алтерна, следователно май е по-добре с някоя от другите горепосочени маски, какво мислите?  Hug
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 24 ное 2015, 13:46 от Inked Mom

# 186
Вив бях сигурна ,че ще ти хареса  бамбуковата серия .Нали по описанията които даваме за косите си  си мисля ,че сме с един и същи косъм Simple Smile Борим се с едни и същи проблеми и ни допадат едни и същи продукти  Hug .
Епона косата ти изглежда жестоко.Особено на втората снимка.Някак си много бляскава и хидратирана изглежда .Хареса ми страшно много.

Сис_ спрея на марокан го обсъждахме няколко страници по назад в темата.Както и в предната тема към края на темата.
За Label М не съм го ползвала и не мога да изкажа мнение .
Ох Inked Mom направо ми подскочи сърцето като ги видях.Представям си ти как им се радваш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Моля те след няколко ползвания сподели за маска с екстракт от хайвер Alterna Caviar Replenishing Moisure Masque .

# 187
Здравейте, влизам с въпрос. Косата ми по принцип е чуплива иска ми се да взема нещо за подчертаване на чупките, но не мога да се ориентирам кой от тези два продукта е подходящ  http://www.arlen.bg/product/2672/intenzivno-kadresht-krem-s-argan-moroccanoil-intense-curl-cream-300ml.html
http://www.arlen.bg/product/2445/krem-za-podchertavane-na-kadrit … cream-250-ml.html

# 188
  • Пловдив
Някъде по снимките на запасите ви от финиши мернах олиото на Alfaparf моля дайте мнение? Praynig

# 189
Някъде по снимките на запасите ви от финиши мернах олиото на Alfaparf моля дайте мнение? Praynig

Аз преди година го ползвах , по препоръка на фризьора ми !
Отврат косата ми ставаше мазна и на клечки от него .. на мирис обаче е страхотно..подарих го
/косата ми е суха третирана/
много съм доволна от марокон ойл и от шу уемура олиото с камеа
и от 2 те съм уау

# 190
Може би имаш предвид моята снимка, имам едно на Алфапарф Абсолют Precious Oils, което съм купувала още преди да открия темата и съм ползвала точно 2 или 3 пъти. Наистина не мога да дам мнение, тежичко ще е за повечето коси, моята го изпива. Аромата му е много приятен, но нещо не го усетих и започнах да търся други, следователно така се заседя. Ще го ползвам за дъщеря ми и след известно време мога да дам мнение как се отразява на нейната коса.   Peace

# 191
  • Пловдив
Може би имаш предвид моята снимка, имам едно на Алфапарф Абсолют Precious Oils, което съм купувала още преди да открия темата и съм ползвала точно 2 или 3 пъти. Наистина не мога да дам мнение, тежичко ще е за повечето коси, моята го изпива. Аромата му е много приятен, но нещо не го усетих и започнах да търся други, следователно така се заседя. Ще го позвам за дъщеря ми и след известно време мога да дам мнение как се отразява на нейната коса.   Peace
Благодаря ще чакам да споделиш  bouquet

# 192
  • Стара Загора
Lindi,радвам се,че ти харесаха джойковците бях сигурна просто Mr. Green Искам да те питам ти кой шампоан имаше на МШ този за боядисана коса или за честа употреба ,аз имам интегрити но искам и нещо за по ежедневно миене мислех си да взема този за боядисана коса но да те питам аромата му като обичайния за марката ли е сметанов или друг и как е млечната маска в сравнение с интегрити? Мисля и млечната маска да си взема,дали ще има намаление и в сайта за косата newsm78.....А шампоана на марокан репейър как го усещаш нежен ли е заплитащ,премиващ...... Hug bouquet Hug

# 193
  • София
Мами, получих сърцетуп от снимката на бебчетата  Crazy
Благодаря ти и за коментара относно моят долен пласт  Hug
Ако е възможно да те помоля, сподели с какъв киселинен шампоан миеш след боядисване?  Praynig
Иначе за маска, мисля, че която и от двете да сложиш, все ще е добре.

Фрей, смей се ако искаш, но аз си водя записки по твоите постове  Laughing Записах си какви са признаците на утежняване и на недостатъчност, като ефекта "пухкавост" при мен го има с доста продукти, но моята коса е фина, не много дълга и съответно и не е много тежка, та пухкавост и обем имам в предоволни количества, дори, когато ми е жилава и плътна, като след бамбучетата. А де?
Иначе за подстрижката, да, долния пласт, който се въргаля по дрехите се изтощава и от това, понеже пък е и адски рехав, съответно се "маже" напред назад по тях и се оплита, бухва, стои като изпръхнал от далеч, а иначе като косъм е здрав, без цъфтежи и експлозии, лъскав ... Мисля, че ако имаше тежект и повече коса като количество, този ефект можеше да се избегне. Затова се чудя, дали да не отида и просто да го резна  Embarassed

Чаровничка, да, доста са ни сходни косите, но пък и не съвсем. Например моята никога не би стояла така пригладена като твоята. Ако се подстрижа така на каре и се изправя със сешоар, ще приличам точно на гъбка, просто моят косъм не държи пригладеност, не знам защо, още не съм се развила дотолкова, че да разбера. Може би защото не тежи, лек е  Thinking

Астравера, не съм ползвала спрея на Алфапарф, но нищо на тази марка до момента не ми е харесало. Не бих я препоръчала за никакви продукти.

Епона, благодаря за съветите за четка. За тази какво ще кажеш, пак е смес от естествени и изкуствени влакна: http://www.zlatnaribka.com/chetki/labelm-chetki/chetka-za-sredna … -m-grooming-brush

# 194
Вив, пак същата работа ще е ако увреждането е механично. Виж ме мен, колко много коса си имам и тежест да искаш, но пак долния пласт рехавее и цъфти и въобще е ужасен. Аз редовно си го подстригвам повече, с по 5-6см, че и повече и като израсте пак така става... Колкото до пухкавостта, може би е от структурата на косъма ти. Пробвай все пак някой път да сложиш по-малко количество балсам/маска и виж дали има разлика.

Общи условия

Активация на акаунт