Професионални серии за коса - тема 89

• 48 989
  • 731
  •   1
Отговори
# 195

Някой може ли да сравни Кенди Ойл на Алтерна мъглата и олиото? Изглеждат ми много различни, но като ефект май са сходни  Thinking
Фрея зависи за какво ще го ползваш.
олиото е гъсто (напомня ми на Макадамия която съм пробвала 2 пъти в магазина на ЗР) но не омазнява фин косъм,миризмата е сладникава,повече ми харесва от Марокан оригиналното но не мога да обясня защо-сякаш по-малко силиконово се усеща,не съм го тествала продължително но имам чуството че би могло да се справи с цъфтежите каквото му е предназначението-просто интуиция.
кенди спреят мирише почти по-същият начин,но е като сухо олио (ако си ползвала такова за лице,тяло), както писа Линдето-справя се с фризовете,но за мен най-уникалното в продукта е че дава феноменален блясък на руса коса-лятото го ползвах и направо искреше на слънцето.
има и микромист към серията-той е като дезодорант-под налягане и както пише е със сатенен финиш,няма толкова блясък и е най-лек от серията,приятен е за ползване,но не съм го тествала обстойно.
Всички впечатления са от нанасяне на суха коса  Hug

# 196
Вив аз загледам тази четка .
http://www.zlatnaribka.com/chetki/poresta-chetka-%E2%80%93-golya … #039;-more-inches грабва ме описанието и особено тази част от описанието разресват косата без отскубване или накъсване!

# 197
  • София
Фрейче  Hug

Да допълня Мишел за олиото Кенди- дори и нанесено на суха коса, в голямо количество, попива с времето и не седи мазна косата. Има омазняване само в началото. Сякаш би могло да се ползва като нощна терапия на връхчетата, и аз имам такова усещане.

Сутринта нанесох доста обилно на най-долния пласт, който се трие в дрехите, в началото косата се клечкоса и омазни, в момента олиото го няма, косата изглежда чиста, а ми е вързана, не е да се е избърсало в дрехите  Wink

# 198
а за шампоана sensu duo имате ли някакви мнения??? newsm78

# 199
  • Пловдив
Мммдаа, значи си оставям в коиницата алтерна спрей от кенди серията и една термозащита, благодаря за споделеното мнение момичета и остава да направят добро намаление, че ме сърбят ръцете  Party

# 200
Мишел, Вив  Hug това ми беше достатъчно  Mr. Green Crazy Като ми привършат Митик и Лукс Ойл-а ще взема това да го пробвам. Ама и Велата май пак ще си взема, страх ме е да остана без нея  hahaha

# 201
  • Чукарландия
Мммдаа, значи си оставям в коиницата алтерна спрей от кенди серията и една термозащита, благодаря за споделеното мнение момичета и остава да направят добро намаление, че ме сърбят ръцете  Party

Коя е кенди серията, може ли линк? Hug

# 202

Анти фриз изглаждащата бамбукова http://www.arlen.bg/category/85/bamboo-smooth-podhranvane-i-prigrazhdane.html
Между другото Алтерна Бамбо излиза най-зигодно от Енцо. Там олиото е 35лв, тук 45  Grinning

# 203
  • Стара Загора

Анти фриз изглаждащата бамбукова http://www.arlen.bg/category/85/bamboo-smooth-podhranvane-i-prigrazhdane.html
Между другото Алтерна Бамбо излиза най-зигодно от Енцо. Там олиото е 35лв, тук 45  Grinning
Фрей,и в Арлен става 35 със кодчето и няма да плащаш 6лв доставка ако имаш още нещица в кошницата коже да хванеш безплатна доставка Hug

# 204
  • София
Момичета, а Бамбуковата анти фриз маска как е? Или балсама е по-добре?

Фрей
, да, тук с 20 % код, става на същите пари като в Енцо  Hug

# 205
Мами, получих сърцетуп от снимката на бебчетата  Crazy
Благодаря ти и за коментара относно моят долен пласт  Hug
Ако е възможно да те помоля, сподели с какъв киселинен шампоан миеш след боядисване?  Praynig
Иначе за маска, мисля, че която и от двете да сложиш, все ще е добре.
Виви, всъщност шампоана не е кой знае колко специален, но си е точно насочен за след боядисване. На Insight е, с доста хубав, изчистен състав, без слс, парабени, силикони, слес, минерално олио и всичките там набедени за лошотии съставки  Laughing Купих го от магазин на Кристиан ъф Рома за смешните 19лв за 1 литър  Grinning Имайки предвид, че го ползвам само 1 път месечно след боя, ще има да го ползвам  hahaha Първо бях питала тук за препоръки за киселинен шампоан, но никой не се включи, после започнах да търся в рибата и арлен, но и там не открих...Та минах през магазина и си намерих  Laughing Хубаво омекотява косата, нежна миризма, никак не е лош за парите си. Пускам и няколко снимки, за да се ориентираш  Hug
Скрит текст:

# 206
Ей, бях изключила за кодовете, благодаря че ме подсетихте  Hug
Айде да идва тоя черен Петко, че вече ми писна  Laughing

# 207
  • София
Мами, огромно благодаря!!!  Hug  Ще го търся този шампоан  Hug

НапрЪУ  Mr. Green Кошничката ми постоянно се мени  Joy

# 208
Мами, огромно благодаря!!!  Hug  Ще го търся този шампоан  Hug

НапрЪУ  Mr. Green Кошничката ми постоянно се мени  Joy
Моята прелива  Joy Май ще имам две кошници  hahaha

# 209
А относно черен четвъртък, мисля, че не е много добра идея за нас потребителите, защото така няма да знаем петък другата фирма дали няма да ни изненада с по-добри отстъпки на същите марки...Т.е.според мен е по-добре паралелно да следим всички сайтове, за да изберем най-изгодните оферти, а не да напоръчваме в четвъртък и петък ако има по-добри промоции да ни е яд  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт