Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 40

• 90 535
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Ние сме си оставили забавлението за след 50г., когато ще се събираме на пенсионерски запой с винце. Сега сме още млади и работещи майки, пенсионерки и нямаме време за купони.  Laughing

Ей там ви е гешката ! Живейте днес ! Пък след 50 години ще му мислим ! /Все пак никой не ни ги е обещал !  Mr. Green /

P.S. И аз съм млада , работеща майка на 3 деца . Но това не ми пречи да настъпвам педала на живота на макс !
Мам , а ти си знаеш ! smile3533

# 751
  • София
О-оо, какво оживление тук!  Hug
Хубаво е, когато някой се завръща у дома ( Hug)! Правете го по- често, моля.

Аз пък съм млада работеща баба  bowuu ("тогава" още не бях баба) и не се отказвам никога от забавления и купони. Затова и оцелявам повече от 15 години. И смятам да оцелявам поне 2 пъти по толкова още- все така забавлявайки се и с усмивка.

Прекрасна слънчева седмица, момичета!  Heart Eyes

# 752
  • София
Етооо, още една с дълъг "стаж" се появи  Joy
Що се отнася до купоните, те са задължителна част от лечението ни.
Помните ли момичета - правехме си срещи с повод и без повод. На кръчма, на кафенце, на гости...
И не пиехме само илачи  bowuu нищо, че правехме химии и лъчета. Нищо, че се тъпчехме с хормони и още го правим.
Вчера е минало, утре е бъдеще и не се знае. Ноооо днес - днес е настояще и трябва да го изживеем на макс.

# 753
  • София
Етооо, още една с дълъг "стаж" се появи  Joy
Що се отнася до купоните, те са задължителна част от лечението ни.
Помните ли момичета - правехме си срещи с повод и без повод. На кръчма, на кафенце, на гости...
И не пиехме само илачи  bowuu нищо, че правехме химии и лъчета. Нищо, че се тъпчехме с хормони и още го правим.
Вчера е минало, утре е бъдеще и не се знае. Ноооо днес - днес е настояще и трябва да го изживеем на макс.

Хули, стара пушка съм (mamicata), ама една сладурка оттук ми се зачуди на ника, та го смених  Wink
Това е и моето верую: Вчера е минало, утре е бъдеще и не се знае. Ноооо днес - днес е настояще и трябва да го изживеем на макс.

# 754
  • София
А аз се чудех къде изчезна  newsm78

# 755
Радвам се да ви видя тук "стари приятели", макар че и аз рядко пиша, но ...чета редовно Wink
 newsm51 newsm51 newsm51

# 756
AnyHr, тия камъни са в моята градина, но няма лошо... Grinning Радвам се, че съм част от вашата общност!!! Hug

# 757
  • на път
Момичета, толкова е хубаво, че сте писали сума ти постове и ви има и пак пишете ... На мен историята на Жени ми хареса и влязох в сайта да изчета и другите истории. Даже мислех да се свържа с тях, но така ме е завъртяла шайбата отвсякъде. Със сълзи съм се смяла на постовете на Кана и съм щастлива, че я открих макар и на Северния полюс. Държа я "под око" и и се радвам. За жалост, когато беше в София аз липсвах и не можах да я пипна. Успях "да пипна" и чуя UNNA. Невероятна е! Щастлива съм, че ви има и че сте толкова прекрасни!
Миналата седмица децата бяха във ваканция и успяхме да покараме ски, да помързелуваме, да се видим с приятели, да си поканим куче на гости ...
Днес пътувам за ПЕТ-скенер. Стискайте палци да ми се размине рязането, пък и да не се - няма да му се плаша Wink.

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 23:53 от Д_Ива

# 758
Като споменахте ПЕТ скенера , мисля , че е редно на първа страница да се сложи и този линк .
http://cityclinic.bg/bg/sofia_oncology/home

# 759
Иве, къде ще го правиш? Много силно ще ти стискам палци.
Аз нали съм 3та година вече на постоянно лечение в онкологията и познавам огромен брой себеподобни, с някои момичета сме много близки, получавала съм и помощ и емоционална подкрепа, и съдействие за лекарства, и билки, и една перука дори.. Имам желание да познавам и повечето от вас, но ще е трудно да се организирам да дойда в София. За Пловдив ако има желаещи като мине грипната вълна.
 Иве, поздрави Уна, надявам се че е добре.
Енвиа, ако четеш, пиши как си, свърши ли химиите?

Sarcasme, ти откъде си?

# 760
  • Ænima/Albuquerque
Сарказъма е от София.  Flutter

# 761
  • на път
Иве, къде ще го правиш? Много силно ще ти стискам палци.
....

Veniz (да отговоря и тук), оказа се, че в БГ се полага само един ПЕТ-скенер годишно по здравна каса. Предишният ми е от ноември 2015, а хирургът иска да види какъв е метаболизмът на образуванията сега. В БГ е най-скъп. Мушмороче  Hug, провери цената в нейната болница, но аз след кратко чудене реших да го правя там където съм правила химиите и имам семейство (сестра), макар и малко по-скъпо - във Виена. Тук дават конкретен час на всеки пациент, резултатът излиза след 3 часа, изотопът си е техен (не пътува) и ще изпратят изследването на хирурга веднага с мейл за да го коментираме по телефона.

# 762
Ива, успех с изследването Hug
Стискам палци всичко да е ОК.

Като сте се разписали за купони и кое как сте празнували, защо е в минало време? Мисля, че е време да си подновите традициите. Скоро като ми свърши лъчето и се прибера в София, викам да се почерпим за здраве. Мисля да си отпразнувам края на това 8 месечно лечение, че ми писна от него. Ще го изпратя с напивка този гаден етап от живота ми да остава в миналото и вече да не се налага да минавам пак през това.  Ще се радвам ако имам съмишленици и се присъединят към купона Simple Smile

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 11:28 от Мушмороче

# 763
  • Ænima/Albuquerque
Бих се присъединила.  Flutter

# 764
  • София
Eх, какви сбирки бяха...  Присъствах  на две-три /по обективни и субективни причини/, но и те бяха достатъчни да ме заредят с неизтощимо настроение! Миленке,  bouquet

Само заради тези срещи имаше момичета, които бяха долетели от други градове. Но и до ден-днешен си спомням шокът , когато разбрах, че nanastef е прескочила за тези няколко часа от... Варна, а Сиссссс - от Сандански  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт