Козметични процедури за жени 35+

• 64 083
  • 319
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Здравейте, аз за съжаление имам автоимунно заболяване на щит.жлеза и процедури като ботокс и филъри са ми забранени. За това си поръчах от iherb -collagen на neocell и ХК инджув, която взех на някакво намаление. Добавките излизат доста изгодно от този сайт. Ще ги пия три месеца за цялостен ефект и ще пиша.

# 272
Здравейте, аз за съжаление имам автоимунно заболяване на щит.жлеза и процедури като ботокс и филъри са ми забранени. За това си поръчах от iherb -collagen на neocell и ХК инджув, която взех на някакво намаление. Добавките излизат доста изгодно от този сайт. Ще ги пия три месеца за цялостен ефект и ще пиша.

furchi

може мезотерапия  Wink
а защо са ти забранени newsm78

# 273

furchi

може мезотерапия  Wink
а защо са ти забранени newsm78
При Автоимунни заболявания не се знае как ще реагира организма и може да се получи инфилтрат при филъри, а за ботокс знам, че е абсолютно противопоказан, но незнам по каква причина.

# 274
Какво мислите за процедурите с кръвна плазма?

Имам приятелка, която си прави редовно, не забелязвам кой знае какъв ефект.

Какви са тези процедури?

Това е процедура, при която ти взимат венозно кръв, обработват я в центруфуга, след което ти я инжектират обратно на принципа на мезотерапията. Хубавото при нея е, че няма странични ефекти и е хипералергенна, другото и име е вампирски лифтинг.
Ето статия на моята лекарка за процедурата, където е обяснила доста подробно:
http://www.drkaliasheva.com/services/kakvo-e-prp-terapiya-plazmo … vampirski-lifting

Признавам, че името му звучи страшничко, но изглежда интересен метод. До колкото разбирам, пренасочва неща от собствения ти организъм, за да помага на проблемните ти области.

Интересно дали има нужда от възстановяване после, като след кръводаряването?

# 275
 furchi, така е, и моята лекарка разпитва подробно за такива заболявания, ако заболяването е в разгара си, филърът може да се разпознае като чужд материал.

stefanie_m, какво имаш предвид, дали се хапва шоколад ли?
Предполагам, не защото едва ли се взима толкова много кръв, интересен въпрос...

# 276
Ми не знам дали шоколад или нещо друго. И да, едва ли много кръв се взима. Ама все пак нали има някакъв момент,  в които определено количество излиза от тялото. А и колко време минава между "източването" и връщането?? Този вампирски лифтинг звучи страшно, но е и любопитно.

# 277
PRP-терапия и вампирски лифтинг едно и също ли е?

# 278
furchi, какво се случва ако не знаеш, че имаш такова заболяване и ти сложат ботокс?  newsm78

# 279
furchi, какво се случва ако не знаеш, че имаш такова заболяване и ти сложат ботокс?  newsm78

Лекарката, при която ходих за филъри, каза че е абсолютно противопоказан ботокс, без да ми дава обяснение, защо. И на филъри не беше съгласна, но ми направи биоревитализация на околоочен контур, каза че ХК е най- пречистена и може.

Последна редакция: ср, 11 май 2016, 08:27 от bubanka

# 280
furchi, какво се случва ако не знаеш, че имаш такова заболяване и ти сложат ботокс?  newsm78

Лекарката, при която ходих за филъри, каза че е абсолютно противопоказан ботокс, без да ми дава обяснение, защо. И на филъри не беше съгласна, но ми направи биоревитализация на околоочен контур, каза че ХК е най- пречистена и може.

Питах моята лекарка и тя ми каза, че ботокс и филъри не се слагат на бременни, защото няма как да се направи клинично проучване, дали са безвредни за плода.

# 281
Здравейте дами,моля да ми препоръчате за Варна къде да направя радиочистотен лифтинг и някай да е ползвал лазарен пилинг да сподели дали е даволен,за бръчки става въпрос,благодаря предварително

# 282
Аз съм правила лазерен пилинг, но карбонов, малко по-различен е от фракселния. Има подобрение при фините линии, да Peace

# 283
Здравейте дами,моля да ми препоръчате за Варна къде да направя радиочестота лифтинг и някой да е ползвал лазарен пилинг да сподели дали е даволен,за бръчки става въпрос,благодаря предварително
Здравей от Варна съм и наскоро ходих в едно козм.студио за радиочестотин лифтинг за целулут,но момичето беше мн любезно и ми обясни процедурите и за лице.Апарата  е от много добрите(Издраелски) смятам че не може да се сравни с евтините китайски боклуци на пазара.Студиото се казва Mistrella на ул Царевец,козметичката е Дарина.Аз съм си направила досега две процедури и смятам че са добри(за целулут)

# 284
  • Варна
За Seaside съм чувала добри отзиви, но там съм ходила само на масаж, не и на разкрасителни процедури.

Общи условия

Активация на акаунт