Козметични процедури за жени 35+

• 64 080
  • 319
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря момичета,на мен ми дадоха добри отзиви за Dermedics slim/hscosmetics.eu май беше сайта на ул. Опълченска ,ще си запиша час и след 2-3 процедури ще докладвам,ще разгледам и вашите предложения,дано се включи някой който е правил такава процедура bouquet

# 286
Благодаря момичета,на мен ми дадоха добри отзиви за Dermedics slim/hscosmetics.eu май беше сайта на ул. Опълченска ,ще си запиша час и след 2-3 процедури ще докладвам,ще разгледам и вашите предложения,дано се включи някой който е правил такава процедура bouquet
Здравейте момичета!Някой може ли да ми каже колко процедури са необходими за Радиочестотен лифтинг? Направих вече 5 през седем дни!Никаква разлика не виждам,казаха ми че резултата бил след два месеца.

# 287
Днес  от 17 ч. и аз съм там  първа процедура ще е , но за бричове казаха ,че резултата се виждал след третата процедура,да видим,и аз съм се ориентирала към него за лице,изобщо искам да пробвам почти всичките им процедури,преди 5 дни в Инканто с лазер ми отстраниха нещо на крака от типа на бенките ,така и не разбрах точно как се казва,една рана стана ,струва ми се доста  дълбока  ,която не знам като зарасне дали няма да имам белег ,но станалото станало,ще видим като се обели,четох добри отзиви за тях.....ще следя с интерес за този RF лифт

# 288
Meikana , как мина?

# 289
Направих си 6 процедури вече за бричове,но не мога да кажа ,че има някакъв видим ефект,за лице вече съм на третата,след процедурата ефекта е видим,много добър бих казала,но след няколко часа пак си си същия,и на лицето не забелязвам разлика ,но имам още 2 процедури ,така и така съм ги платила ще ги направя,може би трябваше преди това една снимка да щракна  за да забележа ако има разлика,казват ,че и след тези процедури продължавал да действа ефекта от RF ,ще видим,за бенката на крака ми зарасна ,това издълбаното за което се притеснявах се изпълни,коричката падна,сега е просто червено петно ,но казаха че ще избледнее и трябва само да го мажа с крем със защитен фактор 50,така че от лазара съм доволна,октомври ще махам с него капиляри на цели крака и ще пробвам фрикционен май се казваше лазар за лице,че бръчките ми са си дълбоки ,поне финните за залича и малко фейса да придобие по младежки вид,но само 1 процедура ще правя, че много скъпо,правели се 3 общо.

# 290
  • SF
Аз преди 2 години си направих 10 антицелулитни процедури. Козметичката беше "възхитена от ефекта" и само ме хвалеше. Аз нищо не виждах.
Ходих зимата и на антицелулитни масажи с вендузи. - Същата работа. Козметичката във възторг, а аз не виждах никаква разлика.
И се започват обичайните: То ефектът се вижда по-късно.... А храната? Ядеш ли солено???.... А водата? - Ям толкова солено и пия толкова вода, колкото и преди процедурите. Тоест, от тях не виждам ефект.
Не знам колко бих го видяла, ако спра солта и пия по 4 литра вода на ден, но не правя процедури. Не съм пробвала.

# 291
Целулита е хормонално обусловен, ако не греша - при преобладаващ естроген. Ако има някакъв хормонален дисбаланс в организма, няма как масажът да го повлияе.

# 292
Аз правих антицелулитни масажи тази зима и от тях съм много доволна 6 или 7 съчетани с вендузи ,но спазвах диета по точно намалих храната ,сладкото естествено и пиех по 2 литра вода ,това за мен си беше направо давене  само и само да пия,друго не съм променяла,ям си и хляб и солено ,ако не ми е солено не ми е вкусно и по принцип си вървя доста пеш няма зима няма лято ,трябва да са доста над - t  за да не изляза дори за половин час пеш ,свичко което мога да достигна вървейки не ползвам автобус или кола,но от RF лифт на брич не виждам особен ефект,за лице също .Смятам да пробвам фотоподмладяване  и от там да си взема 5 пари,ако някой е правил моля нека да каже как е.

# 293
Забравих да допълня, че си купих силиконови вендузи и антицелулитно олио и след масажите поне в началото доста усърдно сама у дома си правех разтривки и също има ефект,но по едно време вече почна да ми писва и поразредих вендузите и накрая спрях,а и почнах да си хапвам повечко от преди и нейскам да върна това което беше и постигнах с толкова усилия ,но пък покрай нервите и проблемите който си имах  нямах апетит,сега си възвръщам стария ритъм и нещо ми се хапва повечко ,от 2 дни пак почнах с вендузите у дома  да видим до кога ,пусти му мързел.

# 294
Мейкана, толкова много неща наведнъж правиш, не е ли по-добре едно по едно? и толкова голям брой процедури наведнъж. до колкото ми е известно се правят по една седмично, не по-често. все пак са терапии и тялото има нужда то време да усвои, регенерира, реагира.. това може би също влияе на ефекта.
според мен не е зле да вземеш второ мнение за терапиите, които прилагаш. не зная какво е това студио, в което ходиш, но по-добре се консултира с медицинско лице дали наистина тези неща са за теб, колко процедури са ти нужни и тн. пази се от несъвестни места, където щом искаш да им платиш, са съгласни да ти направят всичко, вместо да те посъветват от кое ще имаш полза. все пак става дума не само за суета, но и за здравето ти!

# 295
  • София
Привет!
Правя LPG масажи на тяло. В салона ми препоръчаха и LPG за лице за превенция и намаляване на бръчки и по-стегната кожа. Има ли някой опит с процедурите за лице.

# 296
Масажите ги правих зимата,RF на брич сега през 7-10 дни и успоредно с третата  процедура за брич почнах RF за лице пак през 7-10 дни според почивките ми,други процедури не правя,у дома от вчера се разтривам с антицелулитно масло и вендузи,другите неща са ми идея да ги пробвам и те са с лазар който си прилага в студеното време ,към октомври вече

# 297
Здравейте,влизам с питане .Някой да е ползвал Липолазер,казват ,че се сваляло от обиколката с него още при първа процедура поне 2 см,моля ако някой има опит да разкаже по подробно,освен тези см който казват че се свалят дали тази процедура действа и стягащо,знам, тъп въпрос ,но аз доста отслабнах и съм се отпуснала ,иска ми се да я приложа на бричовете та камо ли се посвият малко,просто като се видя в банята и се дразня,с дрехи- особено с дънки не са очевадни,даже си направих за сравнение  снимка в гръб с доста по млада дама без брич, не се виждат така както като съм гола /баня плаж  няма значение/дразнят ме и тези 2 -4 см ако найстина действа така липолазера ще бъде прекрасно,цял живот краката ми са били най големия пробмем-разширени вени,капиляри,брич,отпускането при отслабване и няма стягане,при напълнаване естествено и целулит,стриите от раждането ...... bouquet

# 298
Мейкана, щом си отслабнала много, за общото отпускане задължително ти трябва спорт. но също така, не трябва да търсиш отслабваща процедура, а по-скоро стягаща кожа и за оформяне на контура.  защо не отидеш първо на консултация в болница при естетичен доктор, за да обсъдите по принцип какъв вид процедури са подходящи за теб, а не да се хвърляш на посоки? за твоя случай може да е подходящ вакустайлър , или лазерна липосукция точно на брича- всички казват, че тя помага за оформяне на малките участъци. може и някаква мезотерапия да е подходяща..

# 299
  • София
Аз се чудя за тази процедура :
http://www.via-medica.com/lazerna-terapiia/titan-stiagane-na-kozata.html
Има я на няколко места в София. Скъпа е, но уж за 1 има ефект за жени около 40.
Някой да е пробвал или чувал?

п.п. Пише за оптимален резултат 2-3 ама лъжат 100%
Четох преди време в чужди и по-скоро медицински сайтове, че и 1 има ефект и то веднага, а за няколко месеца още повече. Тези 2-3 сигурно са за жени на 50+ та и повече.

Общи условия

Активация на акаунт