Козметични процедури за жени 35+

• 64 197
  • 319
  •   1
Отговори
# 300
Аз за сега  имам само филър в устните и то 1/2 от ампулата, доволна съм, седят естествено. За бръчката между веждите реших ботокс, проблема със стриите ще го боря с мезотерапия и масажи. Мисълта ми е, че се притеснявам от процедури, които включват  апарати, да не се окажат вредни след време.  newsm78

# 301
Мейкана, щом си отслабнала много, за общото отпускане задължително ти трябва спорт. но също така, не трябва да търсиш отслабваща процедура, а по-скоро стягаща кожа и за оформяне на контура.  защо не отидеш първо на консултация в болница при естетичен доктор, за да обсъдите по принцип какъв вид процедури са подходящи за теб, а не да се хвърляш на посоки? за твоя случай може да е подходящ вакустайлър , или лазерна липосукция точно на брича- всички казват, че тя помага за оформяне на малките участъци. може и някаква мезотерапия да е подходяща..

Въртя почти всеки ден кростренажор, но резултатите  идват много бавно така още едвам 2 месеца от как го въртя,а и по принцип доста ходя пеш,липосукцията си ми е мечта с 1 коршум 3 заека Grinning ,скъпичка ми е ,мезото ме претиснява това бодене,че съм лигла щом става въпрос за болка,нисък ми е прага,правих RFлифт и още не е минал 1 месец ,та се надявам нещо да се случи с времето или си е баламосване

# 302
Мейкана, щом си отслабнала много, за общото отпускане задължително ти трябва спорт. но също така, не трябва да търсиш отслабваща процедура, а по-скоро стягаща кожа и за оформяне на контура.  защо не отидеш първо на консултация в болница при естетичен доктор, за да обсъдите по принцип какъв вид процедури са подходящи за теб, а не да се хвърляш на посоки? за твоя случай може да е подходящ вакустайлър , или лазерна липосукция точно на брича- всички казват, че тя помага за оформяне на малките участъци. може и някаква мезотерапия да е подходяща..

Въртя почти всеки ден кростренажор, но резултатите  идват много бавно така още едвам 2 месеца от как го въртя,а и по принцип доста ходя пеш,липосукцията си ми е мечта с 1 коршум 3 заека Grinning ,скъпичка ми е ,мезото ме претиснява това бодене,че съм лигла щом става въпрос за болка,нисък ми е прага,правих RFлифт и още не е минал 1 месец ,та се надявам нещо да се случи с времето или си е баламосване

Изобщо не е толкова болезнено мезото, като се намаже мястото с местна упойка е напълно поносимо, е аз съм свикнала да ме бодат. 

# 303
Здравейте,
Искам да попитам дали някой е купувал от България хиалуронова киселина, но в течно състояние - за пиене? Naughty
Вземала съм си от друга страна, две различни марки, като и от двете съм много доволна, но тук не намирам.  Confused Има най-различни хапчета, но доколкото съм запозната тя се усвоява доста по-трудно и бавно от организма, а освен това голяма част от предлаганите са на животинска основа, което също ме притеснява. Ще съм благодарна ако някой има информация, може и на лично съобщение да ми пише, за да не е реклама на продукт.

# 304
здравей, Поли. ако искаш най-добро усвояване на ХК от тялото и трябва да се степенува, то най-добре се усвоява чрез инжектиране, след това под формата на серуми и козметика и на трето място под формата на хранителна добавка. на хапчета и за пиене го взимат предимно, когато е за стави и за очи. ако е за кожа, хиалуроновите филъри са най-ефективни.

# 305
Да, съгласна съм!  Simple Smile

Все още ми се иска да отложа "боцкането", за това търся други начини, между хапчета и за пиене, доколкото знам течния е много по-добър, особено ако е на растителна, а не на животинска основа, но в България никъде никакъв не намирам.

# 306
Полина, за хиалурон на ампули питай Алена в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=957946;topicrefid=3

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 12:43 от bubanka

# 307
Polina Tsvetanova, коя хиалуронова киселина си пила? Може и лични.

# 308
Заради кожата ли го пиете хиаурона или други ползи? За кожата най-ефективно е когато се нанася с игла на точната дълбочина, директно на местата, където искаме да въздейства. Тогава помага и за хидратирането, а ако е под формата на мезотерапия, подхранва и за нов колаген и тн. 

Polina Tsvetanova, ще се радвам да споделиш какъв ефект има при теб.

# 309
След препоръка от приятелка BIO HYALURON за пиене съм си взимала от аптека в Сърбия, но се продава и в други държави, например в Гърция, но там е доооста по-скъп. От една страна помага на кожа, коса и нокти, това не съм го проследила съвсем преди и след, по-скоро това че не се боцка, а пие и е абсолютно чист, безвреден и на растителна основа ме спечели, но също така действа добре на ставите. Аз съм бивша спортистка и поне си вярвам, че заради него вече не ме болят. Според моята приятелка кожата й е станала съвсем различна и дори имала по-малко бръчки, за което не си залагам главата.  Grinning Но нали знаете, всичко е в главата.  Simple Smile
Въпросният продукт съм търсила и в България, в аптеки като влизам или дрогерии, но го няма, предлагам ми подобни или съвсем други с хиалурон, но обикновено не отговарят на изискванията ми да е течен и на растителна основа.

# 310
Аз не съм пила хиалурон, но  съм виждала на ампули течен при приятелка, майка ѝ го взима за остеопороза, но не знам на каква основа е.
Polina Tsvetanova, проучвала ли си мезотерапиите, има  на хиалуронова основа и на колагенова и се препоръчват като подхранващи процедури.

# 311
Чела съм на посоки разни неща, аз трудно пробвам нещо ново, най-вече от страх и недоверие, та за това реших да потърся първо изпробваното вече, но при липса ще мисля сериозно и за алтернативи.  Thinking

# 312
  • Sofia
Здравейте. Имам два въпроса по темата.
Някой да е открил продукт, който видимо намалява торбичките под очите? Не сенки, а торбички.
И второ - препоръчайте качествен серум или нещо друго (неоперативно), което видимо намалява дълбочината на назо-лабиалните гънки?  newsm78

# 313
За торбичките под очите, единствено операция помага. Някои слагат филър, но има вероятност да се задълбочат.
За назолабиалните, апаратна процедура или филър.

# 314
Здравейте. Имам два въпроса по темата.
Някой да е открил продукт, който видимо намалява торбичките под очите? Не сенки, а торбички.
И второ - препоръчайте качествен серум или нещо друго (неоперативно), което видимо намалява дълбочината на назо-лабиалните гънки?  newsm78

Савина, торбичките под очите са много коварен проблем и наистина е адски неприятно постоянно да изглеждаш недоспал и изтощен..  ConfusedОчите са най-изразителната част от лицето и едни торбички развалят цялата визия на лицето. Имам една такава съседка с торбички под очите и постоянно изглежда нещастна и уморена.. Confused Само с козметика не може да се оправи проблема и аз се интересувам от темата и само блефаропластика оправя нещата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт