"Малката булка - Balika Vadhu", "Моята карма - Uttaran" - индийски сериали по Нова

• 107 584
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На мен пък ми харесаха днешните епизоди. Калияна се събуди най-накрая.

# 436
  • София
Време ли е вече Ананди да забременява?И какво ще стане със Санчи-ще има ли брак между нея и Джаго по-натам?

# 437
  • Варна
На мен пък ми харесаха днешните епизоди. Калияна се събуди най-накрая.
Това ми е утехата - дето се развика накрая на Сумитра ... Инак, сериите от тази седмица, трябваше да започват с предупредителен надпис : " ДА НЕ СЕ ГЛЕДА ОТ ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!! "  smile3511

Извинявайте, че нахлувам в темата , но много ми харесаха Siddharth Shukla /Шив/ и майка му в едно шоу за деня на майката от миналата година и направих няколко колажа. Ако не ви харесват кажете и ще ги махна. Hug

Много хубави колажи. Вижда се, откъде е взел таз`хубост,Siddharth Shukla  Grinning
Тара, не е нужно да искаш разрешение, за да участваш в темата по какъвто и да било начин.
Добре дошла !  Hug

# 438
  • Варна
Време ли е вече Ананди да забременява?И какво ще стане със Санчи-ще има ли брак между нея и Джаго по-натам?
Скрит текст:
Има още доста време до забременяването на Ананди. Джаго ще си остане с Ганга. Санчи ще се омъжи за адвоката на Джаго. Предстои делото и разкриването каква гад е Санчи.

# 439
  • Варна
Знае ли някой, кога и как, най-сетне, Шакарите ще излезят от умопомрачението, дет`ги е нагазило ?! ... че вече нЕмам нерви!! ... Днес имах очаквания, по едно време, когато взеха да гледат кЪт наакани, по време на пледоарията на адвоката на Джагдиш ... ама после, като почнаха пак да надъхват хистеричката - отчаях се! ... Изпуших 2 цигари, една след друга smile3515

И още - някой спомена, струва ми се, че СанчитУ, в края на краищата, се омъжва за адвоката на Джагдиш ... Е, него пък, как успя да впримчи, толкоз печен и при положение, че я видя за първи път, във възможно най-жалка и унизителна ситуация ?!  smile3506

# 440
По това което видях за утрешния епизод ми се струва че самата развръзка ще е във вторник.Но според мен понеже гледах сериите с показанията на Ананди и самата развръзка, на семейство Шекхар много лесно им се размина и прости всичко което направиха.Все пак след толкова лъжи,истерии,убиди и злоба,човек очаква някаква подобаваща реакция и възмездие...но нищо,да гледаме и ще видим,аз го гледах с руски суб. и може нещо да не съм разбрала,а и гледах само близките няколко епизода.

# 441
  • София
Предстоят ни хубави епизоди. Най-накрая възмездие. Странно е малко Паял да предаде приятелката си.

# 442
  • ГО
Кармата

Тая Митхи, каква е загубена!!! Не може да пресича, като хората даже. Все някой й свири, тя седи насред пътя и маха с ръце  ooooh! ooooh! ooooh! Много неприятен образ са й създали сценаристите.
Пак да си кажа, много ми харесва Мукта. Като визия и държание. Симпатично ми е и момчето, което сега ги задява и двете.

Булката няма да я коментирам. Всички се заканват, крещят, кълнат, отричат, пък после се извиняват, кланят, благославят... Whistling

# 443
И аз се радвам, че дочакахме възмездие при Санчи сагата. До гуша ми беше дошло от това лигавене, да не говорим колко абсурдно ми се виждаше повдигане на обвинение и затвор (!) за "подтикване към самоубийство". Такава измишльотина не мисля, че съществува където и да е.  ooooh! Доволна съм също, че Шив се "освести" и пак си е справедливият управител, че и на него му бях вдигнала мерника. Simple Smile
Приятно гледане днес! Simple Smile

# 444
Днес изпържих мекици и така се вмирисах, че направо се чудя индийките на какво миришат като са цял ден пред печката  Thinking

Ганга е много красива  Close Чудя се как ще свикна с втората, а после и с третата

# 445
Кармата
 Симпатично ми е и момчето, което сега ги задява и двете.
Не бях гледала Кармата откакто индийската тема беше една. Лелята и синът и са също толкова отвратителни, колкото бяха и преди, че и повече, а много от героите са ми абсолютно непознати. Но симпатичното момче отскоро го гледам в един сериал,който рускините превеждат и който се излъчва в Индия всеки ден по Star TV. На 10.03 са излъчили 228 епизод, а рускините са превели до 89.
Същият актьор Гаурав Баджай там изпълнява главната роля.
Сериалът се казва " Piya Rangrezz"/ "Цвета любви".

Последна редакция: сб, 12 мар 2016, 02:13 от Tara41

# 446
  • плевен
А след колко време ще разкрият Пушкар,не ми се гледа мазната му физиономия.А дали ще се разбере кой внася парите на Джоги.Много ми се иска да се върне Ратхор,липсва ми.А за майката на Вийр,просто нямам думи,тази жена е толкова отблъскваща,че не мога да я гледам,даже Нани по я понасям.

# 447
  • Хасково
Наближава да го разкрият.Тази седмица започват да излъчват сериите от май 2012 и до края на май 2012 техни серии го разкриваха.Парите ги праща Дамини в епизодите тази седмица ще се срещнат Джоги и Дамини за пръв път след 18 г.До окончателното завръщане на Ратхор има доста време.Той се връща,но след като Мукта го отблъсква си заминава отново.При второто му завръщане Мукта го приема вече,но пък Тапася се жени за Тедж той и помага известно време,но пак заминава.Връща се точно за женитбата на Мити с Вишну/Акаш/

# 448
  • ГО
Сега изгледах снощната серия на Булката.
Много по-романтична ми беше сцената на Джагдиш и Ганга, отколкото дългоочакваната първа брачна нощ на Ананди и Шив.
Много красива беше Ганга, много красиво си изиграха всичко.
Яд ме е, че сменят актрисата.

Кармата
Бях сигурна, че Дамини е пращала пари на Джоги.
Интересно ми е друго, семейството на Виир, уж многоуважавано, много хора ги познават, пък за толкова години никой не се намери да каже на Виир нещо за Ичха. Той и той, как не се поинтересува какво е станало с нея? newsm78

# 449
Пушкар го разкриватбмалко след срещата на Джоги и Дамини.Той отива в банката за нещо и от там му казват всичко,че Пушкар му взема парите и че тези пари ги привежда далини.Но след като разбира това вече не знам какво се случва.
А този за когото се омъжва Тапася да не би да е този същия който в началото на филма беше крал нещо от къщата на Бундела,като го хванаха и го вкараха в затвора.Мислянче той беше превърнал и Ванш в наркоман.За него ли става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт