Любители на котки – Тема 100

• 42 520
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
...За съжаление породистите наистина са много скъпи. Прегледах и не малко обяви за осиновяване, но някак не си харесвам...
Щом не можете да си позволите коте от развъдник и знаете, че от този сайт не са породисти, защо ще купувате? По този начин насърчавате търгашите, за които най-важното са парите, които котето ще им донесе? Tired

# 46
  • София
Запис и от мен. По-късно ще пусна "данък".

Аз бях писала, че моя приятелка хапе котката си по ухото, когато котката не я "слуша".

Ся,  Joy Joy Joy за мен знаете, че НЕ е никакъв подход това. За мен е : бой, бой, бой и строг тъмничен затвор, после. hahaha

Така Маци- Златина изкара 4+ години с подесетващ се рак на коремната стена. Вътрешна и външна. Peace

И пак да кажа: "обичам те, Маци!!! И няма да спра да те обичам, нищо че на физически план не си с мен" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ТАНЧЕ, прекрасна тема. Благодаря! bouquet

# 47
  • Варна
Не помня дали съм ви казвала, колко много ви обичам, барабар с котките ни!  Hug
Честита ни юбилейна тема!

Ах, моята Мила пак неприятна изненада ни поднесе-изпикала се на рибката(драскалката на Мага). На земята е белята, та лесно се почисти.  Tired
Как не разбират, че ги обичаме и трите от тук до небето и има по много, от всичко, за всяка.  Crossing Arms

# 48
  • София
Стейси, не четеш постовете ми! Mr. Green
Бой...... hahaha

# 49
  • Варна
Бой...... hahaha
Laughing Маечка!  Hug
Днес едно куче щеше да го блъсне кола пред очите ми и стопанина го нарита и наудря, че хукнало.  ooooh! Не изпълнявало команди. Било гевезе и т. н. Ама на мен ми стана лошо пък от възпитанието.
Какво ли отношение се крие зад всяка врата!

# 50
  • София
Бой...... hahaha
Laughing Маечка!  Hug
Днес едно куче щеше да го блъсне кола пред очите ми и стопанина го нарита и наудря, че хукнало.  ooooh! Не изпълнявало команди. Било гевезе и т. н. Ама на мен ми стана лошо пък от възпитанието.
Какво ли отношение се крие зад всяка врата!

Охх, Стейси, не знам.... Cry
Аз знаеш под "бой, бой , бой и строг тъмничен режим" имам предвид : галене, галене, целувки, целувки и мачкотене, мачкотене, мачкотене. Поне моята мнооооого обичаше.
 Hug Heart Eyes

# 51
  • Варна
Шарнирчо ми е новата либоф, и пак се сещам за Моторчо  Mr. Green
Щях да кажа "отде ги измисляте тез имена Simple Smile", ноооо се сещам ний как се казваме и стискам зъби  Mr. Green

# 52
Дара, попаднах на обявата просто. В интерес на истината не изглежда да търгуват и смесват котки, само и само да продават, но не съм ходила да видя на място все пак. Не е в София...
Разгледах много обяви за осиновяване на котета, но не познах "моето" сред тях.
Утре ще идем да видим едно, което всъщност е от развъдника, който следя от половин година. На 4 месеца е и е женско. Аз все още не мога да си представя как точно ще ни се случи и дали ще си вземем коте.
Тази вечер се замислих за дребните играчки на малката, която понякога ги изпуска на земята...Всичко ли трябва да прибера на сигурно място ?

# 53
Аз и голямото дете хапем Мъртока по ушите. Като беше малък, така го отрязах опитите му да ме гризка.

# 54
  • София
Аз и голямото дете хапем Мъртока по ушите. Като беше малък, така го отрязах опитите му да ме гризка.
Joy Joy Joy Явно и с моята приятелка така е станало.... Още повече, че събираше куче и новодошла котка. Wink Grinning

# 55
Love, не те упреквам или съдя. Просто последните години развих непоносимост към търгуващите с животни. Не знам как е при котките, но при кучетата съсипаха някои породи, защото са търсени и търговците с цената на всичко предлагат "породата", въпреки че кученцето е далеч от стандарта. И нерядко такива кученца се озовават на улицата. Просто ми е жал за животинките, не го приемай лично. Hug
Днес както си ровичках в телефона, седнала на една пейка и чакайки детето, усетих, че нещо ми блъска крака. В тъмното направо се стреснах. Погледнах с присвито сърце надолу и гледам един охранен сиамец се гали в краката ми. Heart Eyes Отърка се още веднъж и изчезна от училищния двор. Харесвам сиамките и не бях виждала отдавна.

# 56
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Шарнирчо ми е новата либоф, и пак се сещам за Моторчо  Mr. Green
Щях да кажа "отде ги измисляте тез имена Simple Smile", ноооо се сещам ний как се казваме и стискам зъби  Mr. Green
Късметлийка си  Mr. Green  Wink  Laughing известно време ще плащам данъците с негови снимки, поради изчерпване на другите наличности. Ама да знаеш, че и той е лимитирана серия  Laughing, освен това нямам никаква идея как ще го нарекат новите собственици. Peace

...
Тази вечер се замислих за дребните играчки на малката, която понякога ги изпуска на земята...Всичко ли трябва да прибера на сигурно място ?
Сигурно от кого, от какво?
Ей в такива моменти как ми се ще Дидитка да намине за юбилейната тема с някоя нова снимка на малката, с любов отглеждана от "кака" си Богданка. Wink Grinning

Дара, освен далечните от стандарта кученца, накрая на улицата се озовават и майките им. ooooh! Sick

# 57
Дара, разбирам те  Hug

Profi_1, от котето...Сигурно ще трябва да внимаваме какво и къде има  newsm78

# 58
Аз да кажа за играчките -  Грейси не си играе с играчки, в смисъл на детето плюшени или на кучето гумените . Има си нейни топчета и мишки и си ги обича, но пък се налага тях да ги прибирам и крия от Чарли ,че той умира да си ги пъха в устата ...

# 59
  • София
Наш котьо си играе само с две малки плюшени мечета, а ако докопа гумено топче си прави флипер в банята. Ляга до канала и перва топчето. То скача из цялата баня и накрая се търкулва към дзвера. Пак перване и така докато не го вкара в тоалетната си и .... ММ изхвърля топчето и праща сина да чисти банята Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт