Любители на котки – Тема 100

• 42 584
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
Шошо е идеален за мачкане. И като го мачкаш и той пръхти като мопс  Heart Eyes

# 16
Шошо е идеален за мачкане. И като го мачкаш и той пръхти като мопс  Heart Eyes

Е неее! Не с лошо де! Сега ще сънувам как чеша котки по корема и те пръхтят! Моите не пръхтят- бият ме като им гмеча коремите. Sad

# 17
Есме, и Бела не дава. Налита на бой. За това си го изкарвам на Шошо като ходя да го видя.

# 18
  • Варна
Ние сме на моменти Mr. Green
Късметка мисля да е коледната пуйка тази година Simple Smile

# 19
  • София
Алечка, добре дошла с Бела и дебеланкото Шошо! Направо завидях за хубавото коремче!  Laughing

Видях прекрасни данъци и такси!  Hug

От мен един заспиващ сладур:

hahaha

# 20
  • София
Да подема разговора от предишната тема за хапането. Наш дивчо хапе яко като не иска да го закачат. Корем не дава за нищо на света да се мачка. Аз го издебвам като се е изправил и е захапал детето или ММ, да му го помачкам Laughing. Веднъж ММ се опита да му "пръцне" на коремчето и хем го държеше уж, ама дивото си е диво. Удари му две тупалки с ноктите и беж. Откак го кастрирахме преди месец определено се е кротнал и откъм хапане и откъм пускане на ноти. Първата ми котка съм я хапала и аз по ушите. Е няма такова възмущение Mr. Green

# 21
След кастрацията минава доста време, докато се кротнат Simple Smile

# 22
Хайде и ние със Стейси в юбилейната тема!
Таня, страхотни есенни котаци видях в началото! Благодаря за темата  bouquet

Данък:

Всичките ни котета са много сладки  Hug

Епона, каква порода беше новото коте? Много интересни цвят и шарки има  Heart Eyes

# 23
Пиратя дебне територията на кухнята отгоре. И чат-пат позаспива докат' дебне.

# 24
Благодарим за новата тема на Таня  bouquet  Както винаги чудесно оформена , особено като за юбилейна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

плащаме данък със стари снимки , извиняваме се .... тия дни ще покажем и по пресни

и последно като видях Пиратчето се сетих

# 25
Здравейте! Да ви се оплача, днес водихме котарака ни на ветеринар Sad От снощи си ближе около пиш**то и като го погледнах видях няколко капки кръв! Та се притесних, да не са му запушени каналите и да не може да ходи до тоалетна Confused но го следях и забелязах, че си ходи Praynig Ветеринарят каза, че може да е някаква инфекция на пикочните пътища, понеже му е завишена леко температурата. Утре отново ще го водим за да го види и да вземе урина за изследване!

# 26
  • София
Първата ми котка съм я хапала и аз по ушите. Е няма такова възмущение Mr. Green

Интересен подход.  Laughing Имаше ли ефект?

# 27
  • София
Първата ми котка съм я хапала и аз по ушите. Е няма такова възмущение Mr. Green

Интересен подход.  Laughing Имаше ли ефект?
Имаше и още как. Аз така, съвсем лекичко я гризвах, а тя правеше такива вузмутени муцки. Видиш ли само на нея й се полага да хапе Grinning

# 28
  • София
Танче, да поблагодаря и аз за новата тема bouquet Да ни е честита! Юбилейна, понеже Grinning

Какви красотички... постарали сте се като за юбилейна тема, и мамите, да снимате, а и дечицата, да позират! Обаче аз например такова нещо като Шошо не бих дала някъде за нищо на света! Бих си го ползвала за възглавница, както е топличък, особено за зимата е идеален! Имам една приятелка, която докато работи на компа, си топли краката на корема на пудела си, който услужливо лежи под масата Joy

Мира, и аз се израдвах на новата придобивка на Късметката. Обаче, от друга страна, фикусът се е сдобил с прекрасно окосмение! Абе, изобщо, голяма хармония е настанала у вас! Само да те подсетя, че сокът на фикусите е опасен за котки, тя дали проявява тенденция да го гризе? Много е опасно. Извини ме, сигурно го знаеш, но аз за собствено успокоение да го кажа.

А сега да си дам мнението за котарака на Боряна Георгиева: на никой ли не му направи впечатление, че поведението му се е проявило откакто се е родило детето? Според мен бедничкият се е почувствал пренебрегнат, изместен. Изревнувал е. Но това има поправяне, защо да се гони животинчето? А дамата защо се сърди, нима е очаквала да й кажем одобрително: абе да, точно така, щом не влиза в ''правия път'', натири го, да му дойде акъла. Ще ме прощавате, ама ако човек може да мисли по този начин, то е с интелект равен на котешкия. Жалко за бедното коте, тъкмо за зимните студове да се озове навън...

# 29
  • Варна
Четирилинка, благодя за бележката, ще имам предвид. Знам, че има отровни стайни растения и сега като каза се сетих, че и фикуса е от тях.
Късметка го опропасти на млади години, на една конкретна височина листа няма вече Mr. Green, но тогава тя беше малка, а на саксията нямаше мрежа и падаше голям купон. Не гризе листата, играеше с тях, но ще внимавам сега като и го заврях под носа пак. Той си беше на два метра от нея, но ти си права  Hug

Общи условия

Активация на акаунт