Любители на котки – Тема 100

• 42 711
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Момичета,написала сьм се Щастлива,заради бебето,което очаквам.Но сега сьм Щастлива и,защото утре ще си взема котето обратно.Много тьжи и човека ми го врьща.Разбрала е по телепатия,че и аз тьжа неутешимо.Какво ще измисляме,незнам,но ще си я задьржа.За сьжаление ще е в коридора и в кухнята,докато бебето поотрасне.Но ще и е по-добре с нас,доказа се Simple SmileЩе ми предложите ли добьр ветеринар в Люлин?Ние сме в Люлин2.Ветеринарката ни е в кв.Стрелбище,но явно нещо не са добре ваксините,щом ме пипна екзема...незнам.Желая ви хубава вечер!

# 661
  • Варна
Женьовиден Мърток!  Heart Eyes

Дано никога, никога не ми се наложи да се разделя с някоя от котанките ми поради някаква причина!  Praynig
Не включвам бебе изобщо в схемата-за мен не е проблем котки и бебе. Космите не ме плашат.

По-скоро най- в самото начало бих ограничила маците да не влизат при бебето, докато се уверя, че не изпитват някаква агресия към промяната вкъщи.
Само да ми падне бебе!  Grinning

# 662
  • София
Щастлива, в първи пост има препоръчани клиники от пишещи в темата. Една от тях е в Люлин - "Вяра, надежда, любов". Имат си и сайт, включително и с ценоразпис. Wink

# 663
Момичета,написала сьм се Щастлива,заради бебето,което очаквам.Но сега сьм Щастлива и,защото утре ще си взема котето обратно.Много тьжи и човека ми го врьща.Разбрала е по телепатия,че и аз тьжа неутешимо.Какво ще измисляме,незнам,но ще си я задьржа.За сьжаление ще е в коридора и в кухнята,докато бебето поотрасне.Но ще и е по-добре с нас,доказа се Simple SmileЩе ми предложите ли добьр ветеринар в Люлин?Ние сме в Люлин2.Ветеринарката ни е в кв.Стрелбище,но явно нещо не са добре ваксините,щом ме пипна екзема...незнам.Желая ви хубава вечер!
Че хубаво развитие на нещата... Grinning Четях и си мислих за писаната, колко тъгува, че и стопанката. Да се чудиш кой страда повече, човекът го осъзнава и го "приема" някак си, бори се със съвестта и угризенията, а котето?!? Какво се случва с бедната, невинна душичка, какво ли се "върти" в малката главичка?! Пожелавам ви безпроблемни, изпълнени с много обич дни. Дори и в коридора, ще си е у дома. Там, където я обичат  Hug

# 664
За съжаление и ние, и котките, които живеят в апартаменти сме толкова откъснати от естествената ни среда, че подстригването не би нарушило терморегулацията на животинката (особено през лятото) според мен. Моята поглъща толкова много козина докато се чисти, направо я съжалявам, ама като не дава да я сресвам Crossing Arms
Щастлива, браво за решението да си вземете котенцето у дома. Ще е трудно в началото, но времето минава толкова неусетно. Пожелавам лека бременност Hug

# 665

Хей, мила, браво! Само спокойно и нещата ще се наредят.

Много красива!  Heart Eyes

# 666
Beba74,много ти благодаря за хубавите пожелания и милите думи.Наистина човек не може да избяга от угризенията си.Не можех да се побера в кожата си,че си дадох котето,защото реших,че няма да му е добре в коридора.Няма да е там вечно Simple SmileКато поотрасне бебка,котето пак ще си е на всякьде.Ще я заведа да я ваксинират още.А не да ми казват,че е здрава,а в сьщото време да получа екзема.Дано да намери сили да ми прости,малката душичка.Достатьчно изстрадахме и двете.

# 667
  • София
Всичко е добре, когато завършва добре. Ето малко смях и от нас
http://www.vbox7.com/play:c027be28ac

# 668
  • София
Благодаря,Касита! Simple Smile Нещо не мога да открия кьде сте публикували клиниките.

В първи пост. Пише "Бял и черен списък на ветеринарите". Списъкът се отваря като скрит текст.

Ето я и въпросната клиника - https://veterinarnaklinika.alle.bg/

И нищо не пречи да подстрижеш котето като наближи раждането. Поне 3-4 месеца ще имаш по-чиста къща.  Wink Но внимавай, защото някои фризьори/ветеринари упояват за по-лесно. А всяка упойка е риск.  Sad

# 669
  • Сф
Ще го имам предвид подстригването, благодаря.

# 670
Честита Коледа и от нас! Здраве, топлина и уют на всички ви и да ви се случват много чудеса в къщи  Hug

Преди 11 години като бях бременна и имахме котка също направих екзема, ужасно зловеща и бързо разпространяваща се. Но освен това ми се запушваше носът и имах затруднения с дишането. Моя близка, която е педиатър, гинекологът ми и ветеринар бяха категорични, че е алергия към котарачка и че се предава и на плода. Всички твърдяха, че е задължително да се разделим, за да не стане по-сериозно за мен и бебето. Тогава живеехме при свекърва ми, съпругът ми замина на плаване, а аз се прибрах при майка ми, което разреши проблема почти безболезнено. Сега взимайки решение да имаме коте си имах страха да не се повтори случката и ако трябва да съм честна имах вариант, ако се прояви алергията да я дам на много близки хора, за които съм сигурна, че ще се грижат отлично за нея и с които се виждаме и гостуваме редовно. В този ред на мисли ми се струва, че няма нищо нередно, когато обстоятелствата наистина налагат раздялата, ама наистина (а не защото котето имало сополи  ooooh! ). Тежко е наистина, мъчно е, това е и една от причините, че дълго отлагах взимането на коте.

# 671
За коридора се предполага, че ще е до време. Но аз си мисля, че те, писаните са по- досетливи и тактични от нас и вашата прелест сама ще усети до къде може да ходи. При бебчето само като и позволите. А какво по- хубаво от бебе и коте в една къща?! Дано се справите с проблема по- скоро, чакам снимки  Heart Eyes Поздрави от нашия "тюлен" Тина

# 672
Добре е,че си намерила решение което е било миродавно и за двете ви.Аз нямам алергия,само екзема,която завехна почти нацяло.Дьщеря ми е алергична-киха,но само,като гали котката.Като не и влиза в стаята и не я пипа,няма проблем.Дано да не се случват по-сериозни проблеми,които да налагат раздяла с любимите ни животинки.

# 673
Не знам до колко е било добро решението тогава, но беше наложително. За радост проблем имаше само и единствено по време на бременността ми, явно тя го отключи, преди и след нея всичко е наред и сега си се радваме на Персичка. Беше ме яд по празниците, че не успях да я снимам как седи с нас на масата, но току що успях да я запечатам.  Joy На Бъдни вечер изкара около 30 мин. в тази поза

И аз нещо се затруднявам с качването на снимките, уж изчетох инструкциите, а не ми се получава. Само по този начин успявам

# 674
  • София
Охх, Тина и Персичка са просто сладост  Hug

Общи условия

Активация на акаунт