Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Дъщеря ми си взе от новия лак на ГР с топ, с ефект на гел, но без печене...ох, как го обясних  Crazy, сега го рекламират, около 7 лв комплекта.
Много хубаво стои, ще видим откъм трайност как е, но има супер блясък  Peace

# 106
Рая, може ли снимки на лака и на лакираните нокти? Пиши и за трайността след няколко дни. Peace

# 107
  • Deutschland
Има ли ефект от Gliss Oil Nutritive, дето е за цъфтящи краища на косата?

# 108
Дъщеря ми си взе от новия лак на ГР с топ, с ефект на гел, но без печене...ох, как го обясних  Crazy, сега го рекламират, около 7 лв комплекта.
И аз ще чакам за снимки и мнение за трайност. Не съм видяла рекламата и ми стана интересно, че прилича на гел лака с печене Simple Smile

# 109
Уффф, мъка ми е това със снимките..Като се върне ще снимам, утре ще се мъча да кача. Как се прави от телефон?

# 110
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ето моето мнение и снимки на ГР Продиджи - гел лакът без печене  Peace
http://beautifullsin.blogspot.bg/2015/11/golden-rose-prodigy-gel-duo.html

# 111
Благодаря, че ме отмени bouquet Подкрепям всяка дума, номера е 18, почти като твоя, мостри има вече Peace

# 112
И аз ще чакам за снимки и мнение за трайност. Не съм видяла рекламата и ми стана интересно, че прилича на гел лака с печене Simple Smile
Оффф момичета, на мен ми държа няма и 3 дни  ooooh!

# 113
  • София
Тези топ гелове нещо не ми харесват...Първо ползвах на Перфект, после хваления на Есенс, емиии първо, че не ми държат повече от 2-3 дни лака, второ че като ги поизползвам започват да се сгъстяват, близо към желе и трето като започна да нанасям "желето" направо и лака ми изхлузва навън /дано ме разбрахте/.
И да похваля телесният молив на Импала Peace. Прилича на Катрис-кия, но е по перлен, върши ми чудесна работа за освежаване на окото и не "мърда". Grinning Ей го тук, номер 321.

# 114
  • Пловдив
Някой използвал ли е матиращи фондьотен на Мис Споти?  Хубав ли е?

# 115
Някой използвал ли е матиращи фондьотен на Мис Споти?  Хубав ли е?

Преди години имах опит с тях, ето тук писах по-подробно за един:

http://theblackorchid9713.blogspot.bg/2013/10/miss-sporty-so-mat … t-stay-14-hr.html

Като цяло не съм голяма претенция по отношение на ФДТ  Peace

# 116
Дами, виждали ли сте скоро зеления дегримьор на Биотен? Вчера го търсих в Елитис, но го нямаше и понеже ми трябваше почитващ продукт, отнесох една мицеларна вода на Биотен. Добре чисти, не погледнах състава, но върши работа.

# 117
И да похваля телесният молив на Импала Peace. Прилича на Катрис-кия, но е по перлен, върши ми чудесна работа за освежаване на окото и не "мърда". Grinning Ей го тук, номер 321.
И аз го имам, но така си стои, ти къде го слагаш-във водната линия ли?

# 118
  • София
В основата на окото до  половината на горния и долния клепач, може и под веждата като леко се разнася с четка.Много е деликатен и освежава чудесно окото. Във водната линия си слагам друг. Peace

# 119
Аз използвам бял молив за окото, но сега си взех телесен на Алверде и мисля да ползвам него. Наистина озарява и отваря много добре. А веждата я повдига и някак я оформя, звучи налудничаво но  Laughing
На мен ми трябва някакъв подходящ за водната линия.  bouquet

И да се оплача заедно с похвалата. Сапунчето за пъпки на Милва със смрадлика. Излязоха ми повече пъпки от него. Въпреки това продължавам да хваля упорито този с невен.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт