Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, попадали ли сте на подхранващ крем за ръце без течен парафин?
Кремовете за ръце на Балеа, Микса, Сефора, този на Биофреш с йогурт...

# 91
Момичета, попадали ли сте на подхранващ крем за ръце без течен парафин?
Кремовете за ръце на Балеа, Микса, Сефора, този на Биофреш с йогурт...

Благодаря ти, Холи  Hug Използвам случая за да ти благодаря и за препоръката ти за балсам за устни - този на Ла Рош ! След няколко дни ползване излекува устните ми от перманентната сухота и сега го слагам само вечер и то по навик. Устните ми нямат вече постоянна нужда от мазане, както беше до сега с другите балсами с парафин  Sick Сега ще погледна и кремовете за ръце, че и там кожата ми е ужасно суха.

# 92
О, да беше казала по-рано  Mr. Green На Ла Рош крема за ръце  от същата серия е страхотен - няма парафин и е направен за много увредени и сухи ръце. Не се усеща, предпазва и не се отмива лесно. Ако не държиш да е евтино, можеш да го погледнеш
Иначе се  радвам, че съм помогнала  Heart Eyes

# 93
Холи  Hugbouquet

# 94
А за  балсама за нокти на Биотрейд мога да кажа, че помага и за много сухи кожички.[/color]
Би ли казала от къде го купуваш и на каква цена Blush

# 95
Ох, не си спомням дали тук или в темата за ДМ и Лили, прощавайте, някой беше препоръчал продуктите на Bio Pharma.
Купих си шампоан - http://biopharmahair.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=price
и лосион с кератин - http://biopharmahair.com/?step=module_action&modname=priceli … =2&order[]=price
След едно измиване ми допада, косата е мека, лъскава, подредена. Двете ми излязоха около 11 лв. от Лили. Там има и други продукти, освен това има и малки ампулки и от другите лосиони, по лев и нещо.

# 96
  • София
А за  балсама за нокти на Биотрейд мога да кажа, че помага и за много сухи кожички.[/color]
Би ли казала от къде го купуваш и на каква цена Blush

Купувам го от аптеки - Ремедиум, в МОЛ-овете, сигурно го има и в другите аптеки, но не съм гледала. Цената е 6- 7 лв. Ако си намериш някъде от рекламните, малките опаковки по 1 лв. също вършат работа. С карта за отстъпка излиза евтино.

# 97
Е, момичета вчера си накупих това онова .. Благодаря на ~Di~ за предложените прокукти, но в моя малък град нямаше нищо, а нямаше мегдан да чакам. Grinning

Та, купих си новата спирала на Maybelline New York - Volume Express Colossal Go Chaotic за 8,45 от Ивел. Купих си някакъв комплект на bioten за много суха кожа: крем за тяло и крем за ръце. За сега още не съм ги ползвала, но състава е приличен: няма парафини, оцветители и парабени.

Две пили на Differo. Едната с грид 120/240, другата 320/3000. За сега ми харесват, дадох по 2,10 за всяка. Купих си и стъклена. Grinning Марката е Zinger, харесвам си я. Към 2 и нещо беше и тя. Купих си и инструмент за почистване на кутикули на Pretty timе за 1,20 от Солаков. И то не е лошо, обаче в Дм си харесах един много готин комплект на Титания за 8 лева .. Той ще е следващ! Купих и два продукта на Евелин - гелчето за кутикулите, много добро, и заздравителя 8 в 1. Дадох по 3,60 за всеки, пак от Солаков. Купух си и един лак на Golden Rose Holiday -67. Цветът изглежда интересен, но още не съм го пробвала.

Въобще доволна съм от похарчените си пари, хаха.

# 98
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате бюджетен лак за коса с прилична фикация, но не много силна? Дълго време използвах лаковете за коса на Cien (LIDL) в зелен цвят, но в последно време май не ми държи, не знам дали самият лак е променен. Използвам лак при тупиране.

# 99
Може ли да ми препоръчате бюджетен лак за коса с прилична фикация, но не много силна? Дълго време използвах лаковете за коса на Cien (LIDL) в зелен цвят, но в последно време май не ми държи, не знам дали самият лак е променен. Използвам лак при тупиране.
Ако не искаш ефект на клечки - Гарниер Фруктис. Ако нямаш проблем с втвърдяването - Тафт.

# 100
А спирала за обем можете ли да споделите,моите поисъхнаха вече.

# 101
  • София
Аз сега съм с този и и много ми харесва,не става на клечки и ми издържа докато не се изкъпя даже беше на промоция в аптеката от която го взех за 4 лв.

# 102
А спирала за обем можете ли да споделите,моите поисъхнаха вече.
За обем има доста варианти. Аз намирам тези на Maybelline за доста добри за обем, на GR infinite volume ми харесва също, ако говорим за обем. Обаче и на двете марки малко се ронят след 6-7-я час. Помня, че останах с прекрасни впечетления от Bourjois Volume glamour MAX definition(розовата), не се рони, не слепва, задържа извивката. Сега пак мисля да си купя.

# 103
Привет,

По-горе видях, че сте препоръчали лакове за коса, аз си търся такъв със сравнително силна фиксация, който обаче да не оставя бяло по косата ми  Sick От черния Тафт все едно имам пърхот, когато го спра, всичко е ок. Та ако имате идеи...

И ако се сещате за база за сенки, по възможност с апликатор , ще съм благодарна. Много харесвам тази на Артдеко ,но много бързо ми се втвърдява в бурканчето и е много трудно за вадене.

По темата - напоследък съм доволна от маската за лице Йогурт Пробиотик и масло от гроздови семки на Икаров, което мажа вечер, кожата не се омазнява никак след него.
Гланцовете на Голдън Роуз също доста ми допадат  Peace
Скрит текст:

# 104
Като се споменаха масла. Доволна съм от тези на Ривана. На добра цена са. Обмислям и олиото им за кожички, че това на Икаров е на привършване.

Общи условия

Активация на акаунт