Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 950
  • 738
  •   2
Отговори
# 660
Изкуших се и пуснах поръчка, за 1 ден кацна, много са бързи.
3 поръчах, 2 са с изтичащ срок на годност, изтичащ, но не изтекъл, от единия остават 2 месеца, от другия - 6, помислих, че това е причината, но пък третият продукт е до 2018  newsm78
Това включване чаках. Simple Smile Поръчвам веднага - много ги харесвам тези ексфолианти, винаги имам по няколко.

# 661
Да, Ла роша е около 10 лева, но за мен е незаменим (за справка, имах балсамче на Шанел за 70-80 лева и не вършеше никаква работа )

Така и така сме по темата, да похваля този на Хималая с аромат на дъвка - за два лева е отличен. Ако имате много сухи устни - няма да се справи напълно, но за поддръжка и под червило е идеален

# 662
На мен този ми е някак твърд и лепкав. Така и не го изхарчих.

System Error, за първи път повъчвам заради хубавите отзиви тук, много хубаво миришат, едва отлепих дъщеря ми от кутиите  Joy

# 663
Да се включа и аз по темата с балсамите за устни, за жалост не ме впечатлиха хвалените тук на Алверде с невен и на Хималая. И двата оставят някакъв мазен филм, но пак са ми напукани устните и се белят, тоест, нито ми вредят, нито ми помагат.
Продължавам с издирването на подходящият за мен.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 15:50 от Lemy

# 664
От тези двата съм най-доволна: 1 и 2  Simple Smile

# 665
  • Стара Загора
Аз не бих поръчала Рефан от такива сайтове, именно заради срока на годност. Те свършват много бързо, до месец редовна употреба си заминава един. Но като миришат кофти, по-добре да дам 2-3 лв отгоре и да го ползвам с кеф. Peace 8 лв не са чак толкова много.

# 666
Защо да миришат кофти? Те са си в срок на годност Simple Smile

# 667
  • Стара Загора
Защо да миришат кофти? Те са си в срок на годност Simple Smile

Ами защото съм пробвала в магазини с останали 1-2 месеца срок и миришеха на гранясало. Не съм купувала веднъж или два пъти от ексфолиантите. Затова и предпочитам на място, да пробвам и да си взема. Ако има проблем, ще го върна. Не казвам, че вашите са остарели или миришат кофти, а по принцип. Рисковете на онлайн пазаруването... на промоции или по-ниски цени е именно такъв. Peace

# 668
Това може да се уточни още с поръчката, примерно както единият беше със срок 2018, другите да ги откажа. Също има и опция преглед. Не казвам, че само онлайн трябва да се пазарува, но ако като мен нямате подръка е по-удобно  Hug

# 669
  • Стара Загора
А, ако мога да питам за сроковете за годност преди да поръчам е друго. Но никога не съм го правила. Crazy При липса на възможност за пазаруване на място, онлайн пазаруването е супер. Peace

# 670
  • Стара Загора
И аз съм си взимала балсам за устни на Хималая (този с какаово масло), но не бях очарована - самият стик беше доста твърд и не се нанасяше меко както аз харесвам. По едно време стана с една идея по-мек (най-вероятно лятото), но пак не беше това, което предпочитам при балсамите за устни. Иначе ароматът му беше много хубав.

# 671
И аз не харесах Хималая  Naughty

# 672
И на мен не ми допадат балсамите на Хималая, а преди си спомням, че много помагаха и ми харесваха. Поднових употребата им отново, но нещо..тц. Нанасям го стои там няколко часа и през това време устните са меки, уж хидратирани, но отдолу пак са напукани, нищо не прави. С балсама на Алверде е нещо сходно, пак не ми оправя устните.
Сега се чудя за балсама на Лавера или тези на Алтея? Някой да ги е ползвал?

# 673
Аз пък ползвам производствени продукти 100 % натурални и си ги купувам в литри: колаген, пантенол и еластин и ги ползвам за цялото тяло. Някой ако има интерес мога да му отсипя малко. И трите продукта които ползвам са с молекула за мазане. Просто са перфектни и без никакви добавки и парабени...

къде обикновенно ги купуваш???  newsm78
И аз се присединявам към питането Hug

чакаме отговор  newsm78

# 674
на лавера съм ползвала един и го харесвах
на алтея все още имам един, но е невероятна мазнотия и стои забутан в шкафа

хималая е марка, която няма да влезе у дома

Общи условия

Активация на акаунт