Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 675

хималая е марка, която няма да влезе у дома
Защо така Thinking

# 676
първо защото лъжат - има разлика между твърденията от предната страна на флакона/кутийката и състава на задната
второ - не вярвам нещо, което е евтинджос и идва от м@@@а си, да е читаво
трето - от нищо, което съм ползвала, не съм доволна

от евтините марки най-много харесвам Балеа /дори не Алверде/, ползвала съм какво ли не

не налагам мнението си, само го споделям  Peace

# 677
На мен балсамът на Хималая ми сцепи устните до кръв при самото нанасяне и то два пъти, може би защото е много твърд. Трети път не пробвах. Става въпрос за жълтата опаковка, със слънцезащитен фактор.

# 678
Сега излизам от банята и съм възхитена от ексфолиантите на Рефан Heart Eyes засега единствените, които могат да конкурират търкането с кафе, а този за лицето е дори по-добър. Кожата ми е като след маска Simple Smile

# 679
Сега излизам от банята и съм възхитена от ексфолиантите на Рефан Heart Eyes засега единствените, които могат да конкурират търкането с кафе, а този за лицето е дори по-добър. Кожата ми е като след маска Simple Smile
Току-що ме нави.  Hug

# 680
На Орзен не съм виждала BB крем. За суха коса става ли? Овлажнява? Хидратира?

Ето това пише в рекламата:
"За суха, увредена коса. Съставът на ORZENE BB OPTIMUM крем за коса без отмиване е базиран на идеалната комбинация от бира и хидролизирани протеини, които подсилват увредената коса, като я възстановяват отвътре навън. Косата става гладка, без заплетени краища. Формулата Ulta Shine  с бляскави перли придава моментален ослепителен блясък."
Аз обикновено ползвам специално масло за коса, което взимам от моята фризиорка, но то е скъпо, затова понякога го редувам с този крем. Фактически, той действа, като балсам без отмиване, но трябва да слагаш от него само една порцийка, голяма колкото грахче, която излиза при едно натискане на помпичката, аз ако сложа повече, ми  омазнява косата, моята е средно дълга и рядка.

# 681
  • София
А този крем на ОRZENE без отмиване става ли и за къдрава коса  newsm78 Или къдриците ми ще заприличат на клечки  Rolling Eyes

# 682
  • SF
Този крем ВВ го ползвам доста дълго време без никакъв ефект. Нито вреди, нито помага, нито се вижда, нито нищо. Оцветява ръце и омазнява плочите на пресата. Един продукт, препоръчан ми от консултант, който никога няма да повторя.
За времето на употребата му съм отрязала 10 сантиметра цъфнали краища, а може и повече. Не знам какво прави този продукт нито в банята, нито върху косата ми.

# 683
  • Deutschland
Нарче, моята коса е много дълга и гъста. Сигурно ще трябва повече да сложа от крема. Благодаря

# 684
  • Стара Загора

Не съм използвала захарните ексфолианти на Рефан но не мисля скоро да ги пробвам, защото си правя домашен захарен ексфолиант за тяло вкъщи със захар, някакво масло, мед и кафе и съм изключително доволна.

# 685
И на мен не ми допадат балсамите на Хималая, а преди си спомням, че много помагаха и ми харесваха. Поднових употребата им отново, но нещо..тц. Нанасям го стои там няколко часа и през това време устните са меки, уж хидратирани, но отдолу пак са напукани, нищо не прави. С балсама на Алверде е нещо сходно, пак не ми оправя устните.
Сега се чудя за балсама на Лавера или тези на Алтея? Някой да ги е ползвал?

Балсамът с роза на Alteya е ужасен. Стои лъскаво мазен на устните, не подхранва и има ужасен вкус.

На Lavera са хубави балсамите, но като ги сравня с Alverde, са много сходни като консистенция и действие. Плюсът на Lavera e разнообразието на вкусове и аромати.

Все още не съм открила идеалният балсам за устни.

Видях, че коментирате и балсамът за устни на Eucerin. Не е лош, но малко повече ми харесва този на Neutrogena.

Не бих повторила балсамите на Himalaya. Твърда и тежка текстура, която не се грижи за устните.

# 686
  • София
Аз харесвам балсамите на Nivea. Особено тези с черешката и ягодата  Flutter

# 687
  • Стара Загора
И на мен не ми допадат балсамите на Хималая, а преди си спомням, че много помагаха и ми харесваха. Поднових употребата им отново, но нещо..тц. Нанасям го стои там няколко часа и през това време устните са меки, уж хидратирани, но отдолу пак са напукани, нищо не прави. С балсама на Алверде е нещо сходно, пак не ми оправя устните.
Сега се чудя за балсама на Лавера или тези на Алтея? Някой да ги е ползвал?

Балсамът с роза на Alteya е ужасен. Стои лъскаво мазен на устните, не подхранва и има ужасен вкус.

На Lavera са хубави балсамите, но като ги сравня с Alverde, са много сходни като консистенция и действие. Плюсът на Lavera e разнообразието на вкусове и аромати.

Все още не съм открила идеалният балсам за устни.

Видях, че коментирате и балсамът за устни на Eucerin. Не е лош, но малко повече ми харесва този на Neutrogena.

Не бих повторила балсамите на Himalaya. Твърда и тежка текстура, която не се грижи за устните.

От натуралните балсами, има добри отзиви за Crazy Rumors.

http://www.zoya.bg/shop/%D0%9B%D0%B8%D1%86%D0%B5.7/Crazy-rumors- … t=newest_arrivals

Аз съм доволна от бурканчето на Nuxe, от бюджетните харесвам на Нивеа с макадамия и ванилия, но тя омекотява устните само докато сте с нея. Изядете ли го, пак са сухи и трябва да подновите. Peace

# 688
  • sofiq
Благодаря ви за отговорите  Hug

Маслена маска правя вече месец...два веднъж на седмица(смесвам кокосово масло,ямайско черно рициново,кайсиеви ядки ,зехтин) и съм в очакване на ефект Peace

От готовите маски съм пробвала много ....добре ме подсетихте за Орзен,тя беше една от малкото които ми харесваха.

# 689
От балсамите никой от предлаганите в ДМ и Лили не ми действа добре. Имам и на Crazy Rumor - напукаха ми се устните още повече, даже ми пари като си го сложа.
Имам и Еос - също не ми помага. Единствените, които ми помагат са тези - купувам ги от Ензо, мисля, че по магазините не съм ги виждала.
Също добре ми действат Клоран и едни Svb или нещо подобно, от Ремедиум съм ги купувала.

От ексфолиантите скоро пробвах на Балеа и ми харесва много.
Купувала съм и на Стани Шефс, като частици прилича на този на Балеа, но такава миризма на лекарство има, че ми призлява. Плюс това ми пари на кожата, когато го нанеса. Пробвах два пъти и резултатът е все един и същ, та с него приключих  Peace

Общи условия

Активация на акаунт