Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Привет  Hug

Препоръчайте ми моля маска за коса ,за много сухи краища.
На Orzenе. Можеш да я сочетаваш с техния ВВ-Cream за коса, той е без измиване.

# 646
  • Deutschland
Привет  Hug

Маската на Гарние с масла от арган и камелия е за много суха коса. Ползвала съм я с шампоана и съм много доволна, обаче косата ми бързо свиква към продуктите и често сменям.

# 647

Привет  Hug

Пробвай да си направиш маслена маска за коса- избираш някакво масло (бадем, кокос, арган или каквото имаш), нанасяш върху косата (без корените) за около 30мин- час, после измиваш с някакъв шампоан и си готова  Peace При мен работи безотказно Simple Smile

# 648
  • Deutschland
На Орзен не съм виждала BB крем. За суха коса става ли? Овлажнява? Хидратира?

# 649
Привет  Hug

Щом е само за краища, може да си вземеш някакво олио за коса или кристали.

# 650
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да похваля балсама за устни на Eucerin

http://beautifullsin.blogspot.bg/2016/01/eucerin-lip-aktiv.html

# 651
Темата е за ЕВТИНИ продукти.  Wink

# 652
Ами не е толкова скъп -и аз като видях марката очаквах по -висока цена.
 Но не е ли по -добре 5лв за нещо качествено - отколкото няколко пъти по 2 за нещо дето не струва.
Ако го намеря ще пробвам . В аптеките ли го има?

# 653
Ами не е толкова скъп -и аз като видях марката очаквах по -висока цена.
 Но не е ли по -добре 5лв за нещо качествено - отколкото няколко пъти по 2 за нещо дето не струва.
Ако го намеря ще пробвам . В аптеките ли го има?
Точно в аптеките се продава. Имам този балсам от няколко месеца и съм безкрайно доволна, бих си го купила отново. Heart Eyes

# 654
  • На ръба..
А хидратира ли този балсам на Eucerin.

# 655
ами евтин е - 5 лева е и е по-добър от тези 20+ лв. За мен от медицинските, най-добрият е на Ла Рош - Цикапласт  Peace

# 656
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Темата е за ЕВТИНИ продукти.  Wink

И?Да не би Нивея за 4 лв да е много по-евтина?
На фона на така хваления Nuxe за 20-тина лева този е без пари.Ла роша също съм ползвала, но беше над 10 лв по спомен и именно затова не го споменавам в темата.

*DiDora*, при мен хидратира, а съм с много проблемни устни.

# 657
  • На ръба..
pantera666 Разбрах, благодаря..имам ощe малко от балсама на Hi Lips и следващата ми покупка ще бъде този на Eucerin.

Също така имам питане някой може ли да сподели дали крема за ръце на PNP или този на SNB е по - хубав...предвид количествата на кремовете мисля, че цената не е толкова висока..обикновените кремове са 75-80мл, а тези са по 250мл. Сега привърших този на PNP и се чудя дали да го сменя с SNB.

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 14:18 от *DiDora*

# 658
+1 за балсама на Eucerin. Оправя ми устните много бързо. Взех го преди време за точно 4,90лв.

# 659
След толкова хубави думи за рефанските ексфолианти реших да ги пробвам. Ровейки за онлайн магазин, от който да поръчам попаднах на един, в който цените са наполовина  Rolling Eyes хем се изкушавам, хем много съмнително ми се вижда. Някой да го е пробвал?

Във фирмените магазини и сайтове продуктите са по-скъпи. Погледни в магазини, в които продават козметика на Рефан, но не са фирмени. В такива магазини съм намирала продуктите им на по-ниски цени (същото е и с продуктите на Golden Rose и др.).
Изкуших се и пуснах поръчка, за 1 ден кацна, много са бързи.
3 поръчах, 2 са с изтичащ срок на годност, изтичащ, но не изтекъл, от единия остават 2 месеца, от другия - 6, помислих, че това е причината, но пък третият продукт е до 2018  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт