Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 890
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Малко в страни от темата,но

Скрит текст:
как и къде по - точно си слагате молива за ефект отваряне на окото

Иначе си купих шампоана на Фитовал,червен,но още не съм го пробвала.

# 121
  • София
Малко в страни от темата,но

Скрит текст:
как и къде по - точно си слагате молива за ефект отваряне на окото

Иначе си купих шампоана на Фитовал,червен,но още не съм го пробвала.
В основата на окото до  половината на горния и долния клепач, може и под веждата като леко се разнася с четка.Много е деликатен и освежава чудесно окото. Във водната линия си слагам друг. Peace

# 122
Благодаря! bouquet

# 123
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За отваряне на окото слагам бежов/бял молив във водната линия точно  Peace

# 124
В основата на окото до  половината на горния и долния клепач,
По линията на миглите ли?

# 125
  • София
Даам по линията и  малко по нагоре. Peace

# 126
Извинете за тъпия въпрос, но ...
Кое почисва повече - тоалетно мляко или ежедневен измиващ гел?

# 127
Аз съм за измиващия гел. Много мразя тоалетните млека. Grinning

Момичета препоръчайте ми някакъв крем за крака, против кожно втърдяване, който да си свърши работа .. Пробвах един уж хубав, ама вече приключих опаковката .. Нищо не е станало. Кожата ми на петите не е надрана или напукана, просто е втвърдена сякаш отвътре. Пробвах да го ексфолирам, изпиля, но не ми се получи ..

# 128
Манхатан и Импала Simple Smile

# 129
Естел, и аз гласувам за измиващия гел. Млякото е по-скоро за грим, въпреки, че може да има и по-скъпи, които почистват ефикасно.  Peace

# 130
  • Варна

Момичета препоръчайте ми някакъв крем за крака, против кожно втърдяване, който да си свърши работа .. Пробвах един уж хубав, ама вече приключих опаковката .. Нищо не е станало. Кожата ми на петите не е надрана или напукана, просто е втвърдена сякаш отвътре. Пробвах да го ексфолирам, изпиля, но не ми се получи ..
Glysolid.Oколо 4 лв.Аз работя права и лятото ми се напука едната пета.Пробвах много продукти но нищо не помогна освет този крем.

# 131

Aз имах същия проблем,препоръчвам ти крем на АVON за напукани пети ,ходила и лакти от серията PLANET SPA ,с масло от шеа.УСПЕХ! Simple Smile

# 132
  • SF
А  можете ли да препоръчате хубав маркер за френски маникюр? Може и химикалка да го наричате, чувах го по всякакви начини.
Приятелка ме праща в Джъмбо. Crazy

# 133
Аз имах писалото за френски маникюр на Есънс. Правеше плътен бял цвят, но така и не свикнах с техниката, понеже съм с две леви ръце  Grinning предпочитам старомодния начин с лентичките.

# 134

Крема на Биотрейд, в комбинация с пила за пети под душа върши чудеса:peace:

Общи условия

Активация на акаунт