Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 97 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • Deutschland
Нито единият, нито другия съм пробвала. Ще се купуват явно. Благодаря

# 361
Благодаря за предложените нощни кремове  bouquet

# 362
  • На ръба..
Можете ли да предложите почистващи и хидратиращи маски за лице, от които сте доволни.

# 363
Мерси за темата  Embarassed
Последното ми много добро откритие, което бие всички професионални шампоани за стотици левове в банята ми е този от серията на Шварцкоп и Клаудия Шифър за обем - не заплита косата, прави я супер мека, гладка и лесна за разресване, прави страхотен обем, ухае прекрасно и има чуден състав. Оставя косата сякаш съм слагала и балсам, и маска и въобще пълна грижа само с този шампоан, в същото време никаква тежест, а напротив - страхотен обем. Десетина лева струва, би трябвало да я има вече навсякъде - трябва да се запася с него задължително - дрогериен, но ако не знаех, нямаше да предположа. На Керастаз шампоаните ми се на толкова добри, колкото този

Holly Pink,  много ти благодаря за препоръката за този шампоан. Уникален е! Без балсам, без нищо след него! Вчера се запасих с 2 броя /на промоция в дм 7,99лв/, защото ме е страх да не го изтеглят от пазара.

# 364
Можете ли да предложите почистващи и хидратиращи маски за лице, от които сте доволни.

На каква възраст си?

Понеже темата е за евтините козметични продукти, то от тях аз харесвам всички маски на Avon (няма нито една, от която съм недоволна, разбира се, имам и фаворити) и Balea Aqua, която е хидратираща.
Харесвам и глинената маска на Арома.

# 365
  • На ръба..
Касита под 30 съм, но ми се иска нещо 30+.
Може и не толкова евтини на лс или в скрит текст.
Вярно Балеата един път си бях взела, наистина много добър продукт.

# 366
Защо на ЛС? Като цяло пак да кажа за мен Avon са добри и качествени продукти за тази им цена.
Много харесвам на Nuxe дълбокопочистващата маска с роза.
http://apteka.framar.bg/30009897/%D0%BD%D1%83%D0%BA%D1%81-%D1%84 … -50-%D0%BC%D0%BB-

Малко по-скъпа но много добра за мен е клетъчната маска за екстремно овлажняване на Skincode
http://www.kozmetika.bg/SKINCODE/50021_%D0%9A%D0%BB%D0%B5%D1%82% … %B7%D0%B8%D0%B2)/

На тази възраст е най-важното да започнеш с правилната подборка на кремовете за лице.

# 367
Предложете дневен крем до 15тина лв за зряла кожа (50+), грижа против бръчки и цялостно подхранване?
ANew на Avon заслужават ли си и кой е най-подходящият в случая? Или нещо, което мога да закупя директно от магазинната мрежа (преди 31ви Laughing )?

# 368
Вчера взех за подарък крем Балеа за над 50 от ДМ,  за около 10 лева,  дано се одобри. Не знам дали да ти го препоръчвам,  защото нямам отзиви още

# 369
Предложете дневен крем до 15тина лв за зряла кожа (50+), грижа против бръчки и цялостно подхранване?
ANew на Avon заслужават ли си и кой е най-подходящият в случая? Или нещо, което мога да закупя директно от магазинната мрежа (преди 31ви Laughing )?

Бих заложила на Anew-то на Avon. Ползвам всичко на серията за моята възраст и съм повече от доволна.
Колегата ми ползва Anew-то за възрастта, която ти търсиш и доста хвали серията.

# 370
  • Сливен
Вчера взех за подарък крем Балеа за над 50 от ДМ,  за около 10 лева,  дано се одобри. Не знам дали да ти го препоръчвам,  защото нямам отзиви още
Вземала съм на майка ми, над 60 години е със суха кожа,беше доволна.

# 371
  • На ръба..
Касита, много ти благодаря  Hug

# 372
  • София
За хидратирането съм повече от доволна от нещата на Билка ... изхабих крема с гроздето, а сега взех серията с краставицата. Тоника ме омазнява допълнително, но без него измиването и крема само е екстра. Аз съм на 28, но мимическите бръчки изведнъж се появиха, направо си ме уплашиха, но както и да е... Сега се чудя с тях ли да се боря или с проблемната ми кожа. Препоръчаха ми крем на Орифлейм за бръчки , зелена серия. Някой да има впечатление или да препоръчате нещо. Четох в дргата тема, но кремове над 100лв някакси сега не са ми по джоба Simple Smile

# 373
Avon Cocoa Butter - маслото за тяло. Честно казано изобщо на съм фенка на Ейвън,но това масло е просто....  Blush Кожата на краката ми е много суха,а когато се намажа дори след няколко дни е хидратирана.Страхотно е. Наскоро открих,че и върху малки ранички и раздразнения влияе много добре-заздравяват по-бързо,не щипе. Силно препоръчвам.  Peace

# 374
  • Пловдив
Коментирахте по-напред на Микса крема за ръце, до 13.01 в ДМ е намален на 4,99лв.

Общи условия

Активация на акаунт