Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Може ли препоръки за маска за коса от дрогерийните - за тънка и много дълга коса, без особени цъфтежи. Търся блясък, уплътняване и най-вече лесно разресване, че в тази влага много ми се заплита косата.

Също и фиксиращ спрей за грим? Досега съм ползвала само на Etude House и съм доволна, но този път не ми се чака поръчка и предпочитам нещо от магазин. А, купих си този на Лили, но е ужасен и впръсква толкова много, просто размазва всичко  Close

И последно да попитам тези, които са ползвали балсама за устни на Ла Рош Cicaplast, само при мен ли има отрицателен ефект, устните ми за първи път са толкова зле, напукани и и болезнени и то откакто го ползвам. А четох толкова хубави неща за него Sad

# 691

Не съм използвала захарните ексфолианти на Рефан но не мисля скоро да ги пробвам, защото си правя домашен захарен ексфолиант за тяло вкъщи със захар, някакво масло, мед и кафе и съм изключително доволна.

Може ли точната рецепта? Praynig Hug

# 692
Този крем ВВ го ползвам доста дълго време без никакъв ефект. Нито вреди, нито помага, нито се вижда, нито нищо. Оцветява ръце и омазнява плочите на пресата. Един продукт, препоръчан ми от консултант, който никога няма да повторя.
За времето на употребата му съм отрязала 10 сантиметра цъфнали краища, а може и повече. Не знам какво прави този продукт нито в банята, нито върху косата ми.
Аз понеже ползвам и шампоана и балсама та тази марка, косата ми става копринена от тях, но винаги, след като я избърша, се старая да сложа нещо допълнително за по- лесно сресване, за да не стърчат поникнали косъмчета и да е по- лъскава. Този крем ми върши тази работа. Така че, той е по- скоро, като завършек към останалото, но, определено с него е по- добре, отколкото без него.

# 693
  • Стара Загора

Може ли точната рецепта? Praynig Hug

Първия път като си го направих беше след като гледах този клип - https://youtu.be/E7sW2EgWvkA?t=1m40s Лично аз слагам на око съставките, понякога слагам зехтин вместо масла, също така и канела.

# 694
Аз искам да похваля балсама за устни на Neutrogena. Действа ми най-добре от всичко, което съм ползвала досега - Виши, Юсерин и други по-евтини
А относно продуктите за коса - бих препоръчала един магазин на гърба на Съдебната палата, който е за професионална козметика за коса - мисля, че там продуктите са по-евтини отколкото при фризьорките

# 695
  • София
Влюбена съм в този душ гел,който има възможност да го помирише,в сегашната и предстоящата кампания на Avon,но под душа мирише още по-очарователно.

# 696
Имам много светла, суха и чувствителна кожа. Отделно кожата на главата ми е предразположена към поява на пърхот, а корените на косата бързо се омазняват. ooooh!
Отдавна не използвам кремове за лице. Всяка вечер си обтривам лицето с памучен тампон, напоен с 3 капки Арганово масло (ако се прекали лицето лъщи на сутринта). Доста съм доволна от него, кожата ми не е суха, а и значително подобрява вида й вследствие от акне. Peace
Аз също използвал домашен ексфолиант от утайка от кафе. Смесвам кафето с душ-гела и прилагам направо върху кожата. Поне веднъж седмично го правя на цялото тяло. Много е ефективен и кожата след душ е гладка и приятна на допир.
Относно косата - в момента използвам SEBORIN на Schwarzkopt с екстракт от кофеин. Въпреки че е универсален, пърхотът ми изчезна, а и косата ми не се омазнява. Доволна съм. Не съм сигурна дали се предлага в България, купих си го в чужбина, а и никак не е скъп - около 4.50 евро е.
Иначе от българските марки шампоани съм много доволна от Здраве отново с екстракт от кофеин.

# 697
Много е индивидуално това с маслата, на мен абсолютно всякакви масла, включително и арганово, и от гроздови семки, което уж е за мазна кожа, моментално ми запушват порите. Но все пак, щом става въпрос за това да похваля масло мурумуру, което ползвам вместо вакса за коса, оформям краищата с него. Eто такова:

# 698
Може ли препоръки за маска за коса от дрогерийните - за тънка и много дълга коса, без особени цъфтежи. Търся блясък, уплътняване и най-вече лесно разресване, че в тази влага много ми се заплита косата.

Също и фиксиращ спрей за грим? Досега съм ползвала само на Etude House и съм доволна, но този път не ми се чака поръчка и предпочитам нещо от магазин. А, купих си този на Лили, но е ужасен и впръсква толкова много, просто размазва всичко  Close

И последно да попитам тези, които са ползвали балсама за устни на Ла Рош Cicaplast, само при мен ли има отрицателен ефект, устните ми за първи път са толкова зле, напукани и и болезнени и то откакто го ползвам. А четох толкова хубави неща за него Sad

Последно си взех тази и много ми харесва. Косата ми не се заплита и стои подредена

# 699
  • Deutschland
Сладкиши, а шампоана от тази серия добър ли е?

# 700
Сладкиши, а шампоана от тази серия добър ли е?

Не съм го ползвала. Само маската. Косата ми по два дни мирише на рози. Взех я за 5лв от Лили.

# 701
На мен от тази маска косата ми стои като ударена с мокър парцал, но пък я дадох на майка ми да я пробва и тя е много доволна  Simple Smile

От евтините тази ми харесва. 15 лв. е, но е огромна (1000 мл).

# 702
Влюбена съм в този душ гел,който има възможност да го помирише,в сегашната и предстоящата кампания на Avon,но под душа мирише още по-очарователно.

Наистина ли? На страничката с потъркване никак не ми хареса и току що си поръчах от СПА серията на последната страница  newsm78

# 703
  • София
Бих искала да попитам от тези маски за коса, споменати тук, втривате ли ги в корените или само по дължините? Ако някоя от вас втрива в корените, има ли маска от този клас (по-нисък ценови), която да не утежнява допълнително и да омазнява косата?

# 704

Много съм впечатлена от тази спирала на Евелин - удължава, разделя, придава обем - всичко - много е добра, а струва около 7 лв.

Общи условия

Активация на акаунт