Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 34

• 96 852
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Ексфолиантите за стъпала на AVON с морска сол също са добри. Peace Въпреки че не съм фен на марката, имат и някои добри попадения. От душ-геловете за мен най-добри си остават на Dove.

# 721
Аз съм възхитена от душ геловете на Balea. Не очаквах, че за подобна цена може да се намерят толкова хубави. В момента са на 1.49 лв. Преди тях ползвахме Korres, така и не разбрах какво им струва толкова..

Да похваля и балсамите за коса на Balea. И моята, и на дъщеря ми коса стои страхотно. Отдавна не съм взимала нищо от магазините, по принцип купувам само професионална козметика за косата, но сега не знам какво ме накара да пробвам и определено ще повторя Simple Smile

Tooclose, откъде си купуваш Tresseme? Хайди Клум често ги споменаваше в предаването си за дизайнери
Има един магазин Чист дом - http://www.chistdom.com/. Има го само в София, но може да се поръчва и онлайн. На друго място не съм ги виждала  Peace

Ето още един сайт, в който ги има и няма минимална сума за доставка.

# 722
Случайна покупка ме запозна с душ-геловете на Cien- лидълската марка. За цена под 2 лева и за нередовно ползване заслужават двойна цена.
Не съм наясно какъв е случаят с лидълските продукти, но съм учудена от качеството им. Пастите им за зъби, да речем, са на цена под 2 лева, а качеството им е дори по-добро от това на повечето скъпи дрогерийни марки. Да, не може да се сравни с  micro silver, но то няма и как.

# 723
Аз съм възхитена от душ геловете на Balea. Не очаквах, че за подобна цена може да се намерят толкова хубави. В момента са на 1.49 лв. Преди тях ползвахме Korres, така и не разбрах какво им струва толкова..

и аз ще ги подкрепя ,доволна съм .ДО сега все поръчвах от Ейвън ,ама ...на Balea са на по-добра цена и по-хубави  Peace

# 724
Спомням си, че преди около 6 години с приятелят ми ходихме на плаж, та след плажа се прибрахме в тях да се изкъпя. И понеже мъжете не използват шампоани, трябваше да си измия косата с един душ гел на AVON.: ) Беше тъмносин и ухаеше на някакви цветя. Не знам колко химия е имало в него, но косата ми беше станала много мека и се беше оформила. Simple Smile Както се казва, ако бях използвала шампоан и балсам, ефектът нямаше да бъде същият.

# 725
И понеже мъжете не използват шампоани
Това сериозно ли го казваш  Shocked

# 726
И понеже мъжете не използват шампоани
Това сериозно ли го казваш  Shocked
ММ си мие косата със сапун и никога не ползва шампоан . Никога не е имал проблеми с пърхут или каквото и да е .

# 727
Прекалено обобщено е изказването, аз лично не познавам мъже, които не ползват шампоан... Peace

# 728
Прекалено обобщено е изказването, аз лично не познавам мъже, които не ползват шампоан... Peace

Какво обобщено прочете в моя пост - пиша за определен човек - не ползва шампоан и не иска да чуе за него  Joy 

# 729
Не, нее, имах предвид, че не прави разлика между шампоан и душ гел. Joy Мислиш ли, че някоя жена би била с мъж, който няма елементарни хигиенни навици.: )

# 730
Какво обобщено прочете в моя пост - пиша за определен човек - не ползва шампоан и не иска да чуе за него  Joy 
Ако прочетеш малко по-внимателно, ще се усетиш, че не визирам твоя пост  Confused

# 731
Не, нее, имах предвид, че не прави разлика между шампоан и душ гел. Joy Мислиш ли, че някоя жена би била с мъж, който няма елементарни хигиенни навици.: )
Има душ гел ,който е и за коса и тяло .
Бебешки и детски по-често , но се срещат и мъжки такива .

# 732
Пробвахме и пастата за зъби на Balea. С голям зор накарах мъжът ми да я опита, че той е голяма претенция на тема паста за зъби. Само Paradontax ползва и с нищо друго не си чувствал зъбите чисти. Е, това е единствената (комбинираната взех), която одобри Simple Smile ще пробваме и от другите видове, поне 6-7 бяха.
Голям фен станах на марката  Mr. Green

Моят мъж си ползва шампоан. Но баща му известно време се беше мил с един балсам за коса, добре че се сетил да пита по някое време какъв е този шампоан, който не се пени  hahaha

# 733
познавам мъж, който си миеше косата с веро преди, надявам се вече е спрял Shocked #Crazy ръцете си ги миеше с препарат за мивка...

# 734
  • Somewhere far away
ами... те мъжете са си такива, много зле. повечето. в това отношенние. а и в много други отношения! Grinning  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт