ЮНСКО бебче в нас расте, пълни с обич маминото сърчице

• 48 831
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Нашият апартамент е и много малък, та после детската им стая ще е с двуетажни легла или повдигнати варианти, за да има място за багаж. Та сега ще инвестираме в нещо по-леко и компактно.

И ние сме така.  Peace

# 676
Нашето ще е от тези тип люлка, поради простата причина, че ще ползваме от племенниците. То си е ново, запазено и решихме,че няма смисъл да даваме излишни пари. Иначе ако щяхме да купуваме най-вероятно щеше да е от другите кошари, с колелца и лесно да се мести

# 677
Здравейте! Аз искам да попитам нещо относно детското легло. С моя мъж много се колебаем дали да купим легло люлка от този тип http://ohoboho.net/bebeshko-leglo-oliver-lyulka-132x83.5x113.5sm-baby-italia.html , или тази работа с люлката е напълно излишна? Ще съм ви много благодарна да споделите мнения и опит.

Привет, нашето легло е от този тип: http://kasida.bg/product/28935/detsko-transformirashto-se-leglo- … di-byalo-dab.html. Има опция за люлка, която можеш да застопориш след време, ако не ти трябва. Не бих взела изцяло легло-люлка, защото след известно време (когато започне да се върти бебето и стан епо-силно) доста ще се люлее тази люлка. Ние тогава застопорихме леглото, че ни изби стената. Simple Smile В последствие става и за юношеско легло. Ей на, на 5 години е и още спи на него.

# 678
Здравейте и от мен мамчета! Искам да ви попитам бебоците колко силно и често ви ритат вече Laughing При мен е доста често, особенно вечер след 12, но от 2-3 дена ме рита по малко от обикновенното. Това нормално ли е, защото свикнах да я усещам по често?

# 679
  • София
tcvetenceto_89, опитах се от другите ти постове да разбера дали си с близнаци и в коя седмица, но не успях. Само видях, че по термин сме с около 10 дена разлика.
Мойте младежи не бих казала, че ме подритват много регулярно - даже понякога упорито си галя корема, докато реагират, за да съм сигурна, че всичко е наред. Повече ритат като седна на компа - явно така им е тясно и се бунтуват. Иначе моята докторка ми каза, че накрая няма да могат да мърдат много-много, защото ще им е тясно.

# 680
Моят човек рита по-малко последните два дни. Иначе го усещам често, а доки каза, че така е застанал, затова. Ако се премести по-нагоре движенията му няма да са много отчетливи.
А аз като си погаля корема и спира да се движи.

# 681
Много благодаря за отговора Earth80 Wink Надявам се всичко да е наред, иначе аз съм 23 седмица и живот и здраве чакаме госпожица Laughing

# 682
Мен дечурлята ме подритват, като съм в покой - легнала, седнала и/или пред компютъра. Като съм в  движение не ги усещам. Чувала съм, че бебоците се успиват от движението и подрусването - заради това и като се родят, обичат да поспиват подрусвани от количката.

# 683
И моята мома рита някои дни много, че и силничко, някои дни усещам съвсем леко помръдване. С характер си е Heart Eyes Според мен застава различно понякога и затова Simple Smile

# 684
tcvetenceto_89-кога ти е точно термина, щом си 23 седмица.Искам просто да сравня със себе си.

# 685
svetlana81 термина ми е на 17 а твоят? И ти ли си 23 седмица?

# 686
Също не разбирам и като месеци в кой съм. Аз мисля че от утре (21.02)влизам в 6-ти но нз.Като чета пък в Нета вече съм в 6-ти.

# 687
Бременността трае 10 лунарни месеца.
Седмица 1 от 0 до 7 дни
Седмица 2 съответно трябва да са минали 7 дни и става 1г.с. + 1 ден
Седмица 22 е 21 + 3 дни примерно.
И т.н.

П.с. Не се опитвай да обясниш на роднини, че бременността е 10 месеца. Гледат и мигат насреща и реагират с "е нали беше 9 месеца". Laughing
9 календарни, 10 лунарни. На ЖК се смята в лунарни.

# 688
Нали, и аз така вече съвсем се обърках. Докторите ти казват едно, в интернет пише друго...

# 689
  • Русе
За да ме разберат роднини, познати и т.н. по-лесно им казвам само месеци. Пък тях си ги броя с датата за термин- т е. На 4 март влизам в седми месец Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт