Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 527
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
  • Оптимист по принуда
Моргана, все още личен опит нямам, но попълвах апликейшън за моята дъщеря и имаш опция да посочиш по колко часа на ден и как да са разпределени часовете в седмицата. Та ти можеш да ги групираш 3 дни по 5 часа и да кажем, да доплащате по още час-два и така да търсиш работа за по 3 дни в седмицата. Иначе можеш да си платиш и на чайлдмайндър да ти ги прибира.

# 511
  • York
Много рано ми се струва на мен 7:30. Ние по това време още не сме вечеряли.  Rolling Eyes

# 512
  • постоянно
Много рано ми се струва на мен 7:30. Ние по това време още не сме вечеряли.  Rolling Eyes

ponqkoga,
той сам иска да си ляга просто му " свършват батериите "  Laughing
Аз плащам в следучилищният клуб за да му се дава вечеря защото знам , че по-рано от 7.00-7.30 аз не мога да го нахраня , а това ще значи той да си ляга веднага след ядене.  Naughty
Колко  би било да си имаме баба наблизо да ни помага  Heart Eyes

# 513
  • York
В нашия следучилищен клуб им дават храната към 4 и зверчето към 7 пак е гладно Simple Smile Няма на кой да прилича милата ми тя  Laughing
Опитвах се многократно да се организирам и да сяда да вечеря към 7, за да може в 8 да си легне, но никак не ми се получава.

Аз да ви се оплача малко, купих си кола, карах я точно седмица и сдаде багажа. Сега ремонт я чака, аз отново съм без кола и се чувствам адски тъпо. Колко коли ми минаха през ръцете в България и никога до сега не ми се е случвало да купя кола и да почна веднага с ремонтите...  ooooh!

# 514
GI  Heart Eyes
Добре започва да ми се подрежда пъзела малко по малко, но какви са тези работи дето могат да се работят само три дни в седмицата?
ponqkoga много неприятно, дано скоро да оправиш колата и да нямаш повече неприятности с нея.

# 515
  • Оптимист по принуда
Ами може да си почасово някъде, договорът ти да е за 20ч седмично, примерно. Като си търсиш работа, можеш да зададеш в търсачката part-time. И вече да се уговориш с работодателя кои дни да работиш, ако него го устройва.
Ако отидеш в агенция, също можеш да кажеш в кои дни за по колко часа си available и да ти търсят според изискванията ти.

# 516
  • На село (близо до Лондон)

ponqkoga, всяко семейство е различно и зависи в колко часа сутрин стават децата. Ако заспиват в 9 и стават в 8 е същото като да запиват в 7.30 и да стават в 6.30, но всеки си знае децата.

Нашето ежедневие не е така натоварено като на her, децата повечето дни са си в къщи след училище в 3.30, но пак си заспиват в 7.30. Просто така са свикнали от бебета в 6 вечерта започвах да ги оправям за сън.

С това всичкото исках да кажа, че сънят е важен много ( и за мен  Wink)

# 517
  • Bristol
Не навсякъде дават избор за часовете, зависи от заведението. Друга опция или като допълнение е childminder. Административни работи почасови има, но е трудно точно между 9 и 15 да се намери нещо. Избери part time jobs в някой сайт, като филтър и виж какво ще ти излезе. Без опит или със стар опит можеш и да си намериш работа, но ще е на ниско ниво и заплащане първоначално.

# 518
  • UK
И на мен ми се струва рано, за нас поне, предвид че баща им се прибира от работа най-често в 18,30 и в 19 вечеряме. Снощи заспаха към 20,30, смятам тази вечер да се опитаме още по-рано. И аз смятам, че сънят е важен.

# 519
  моргана и всички решили да се местят. Прочетете поне три теми назад+първа страница. Тези въпроси, особедно откакто отвориха пазара са обсъждат на всяка страница  Peace Иначе мъжът ми работи от понеделник до четв., аз работя останалите дни. Като беше мъничка и двамата работихме и плащахме градина, но не бих го направила вече никога, ако имам избор.
  Моята хала, ако преди десет вечерта успея да я сложа да спи си е чудо. Тя от малка не е по спането. Сутрин става в 8 без проблем, не е изморена. Тя до скоро и толкова не спеше. През ваканциите до 12 си вилнее и пак си става в осем..Не е от мен това дете  Crazy

# 520
Miss Fine винаги когато реша да питам нещо в някоя тема прочитам първата страница и няколко теми назад, не попаднах на нещата които ме интересуват, но може много повърхностно да минах през тях. Благодаря ти ще се зачета пак в старите теми по-сериозно.

# 521
  • York
За мен проблема не е в късното лягане, а ранното ставане  Mr. Green
Аз по принцип съм си нощна птица и обичам да будувам до сред нощите. През седмицата ставам в 6:30, за да мога да изпия поне половин кафе и да заведа дъщеря ми на училище към 7:50. През уикенда успявам да поспя до към 9 най - много  Crazy
Добре, че сега Януари и Февруари ще е по - слабо, та да мога на едната работа да си почивам от другата работа  Laughing

Сериозно обмислям да започна да си търся нещо ново, дори и само за 20 - 30 часа седмично, но да не търча от едното място на другото. Голям стрес ми е на моменти  ooooh!

# 522
  • постоянно
Това със стреса ми в толкова познато.  Днес вземах детето в 5.30,  закарах го на таекуондо до 6.45. У нас ще сме си към 7. И така поне 4 дни в седмицата.  Моя вИна, че го записах на спорт на който като става по- добър трябва да тренира повече.  Joy

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 20:49 от her_76

# 523
  • Лондон
В доста други спортове е същото, особено когато се случва в ранна възраст, е много трудно... за родителите Wink.

По предишните постове - мисля, че идеята да се отиде да се живее някъде, за да научи детето езика, е... блестяща, ще се замисля сериозно Joy

# 524
  • York
her_76, твоето таекуондо ми напомни, че трябва да мина през басейна да уточня кои дни ще водя дъщеря ми на уроци  Mr. Green Благодаря за което  Wink

Общи условия

Активация на акаунт