Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 484
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
GI пиша всичко в един тефтер и служебно, и за детето, и за кучето, и за мен...защото все моето ограничено време касае и аз трябва да съм на всякъде... Много ти се е насъбрало, но големия скоро ще се адаптира напълно и все по-малко ще има нужда от теб, малкия и той ще си свикне с училището и задачките. Много новости имаш с децата и в комбинация с коледните изяви и възбуда...според мен ще си отдъхнеш ваканцията и ще влезеш в ритъм  Hug

# 76
  • UK
Gi, с три деца не само, че не е лесно, аз сигурно бих влязла в лудницата.
Ползвам органайзер на телефона и слагам вътре всичко- и за работа и за семейство. Звъни ми алярма и ми праща и-мейл преди събитието. Нагласила съм го да звъни докато не го изключа хаха
Но ми се е случвало да си видя записка и да не мога да се сетя за какво се отнася хаха. Така че почнах да ги пиша подробно, а не само име или ключова дума

# 77
  • Пазарджик/Лондон
 bouquet

# 78
  • На село (близо до Лондон)
Ladybird_  така много новости, дано всички бързо да свикнем.
Ще пробвам да записвам на телефона, да ми звънка да ме подсеща  Crazy.

# 79
  • До хладилника, който обичам
Remember the milk е едно приложение за напомняне, за което бях чела добри ревюта. Имах Evernote аз, но не развих навика да го ползвам редовно.

# 80
  • Bristol
И аз на телефона записвам и всичко е бакнато ъп в гугъл акаунта ми.
Сега с едно дете ми е много по-лесно. Определено има разлика дали са едно или две децата, а ако са три, предполагам щях да съм...  Crazy

# 81
Здравейте,момичета.Имам една молба,кажете сайтове за частни обяви,освен gumtree.С мъжа ми си търсим двойна стая или апартамент в Хейвърхил.Искаме да е от частно лице,а не с агенция,защото към момента работи само той.При това положение няма да ни одобрят от агенция с неговия доход.Благодаря предварително.

# 82
Здравейте,момичета.Имам една молба,кажете сайтове за частни обяви,освен gumtree.С мъжа ми си търсим двойна стая или апартамент в Хейвърхил.Искаме да е от частно лице,а не с агенция,защото към момента работи само той.При това положение няма да ни одобрят от агенция с неговия доход.Благодаря предварително.

www.spareroom.co.uk Peace
Според мен пробвайте и чрез агенция, някой малък офис...ние си наехме апартамент, приятеля ми тъкмо сменяше работата, а аз не работех, когато питаха, той им каза че съм self-employed. Което си е вярно, но нямах доход Grinning. Ако предплатите няколко месеца напред, също не вярвам да ви откажат, едни приятели така си наеха къща, само тя работеше - в Азда. Успех! bouquet

# 83
Виждам,че сте писали за английския.Няма начин да не се разбирате с англичаните,още повече че сте завършили английска филология примерно.Вече от две места чувам,че английския ми е very good,още повече като разберат,че съм от България.Но си имам филологическо образование,работила съм като преводач почти 9г.Тъй,че според мен английски се учи на място в разговори с англичани,ако общуваш с българи само няма да го научиш.За курсовете нищо не мога да кажа,явно е до желание.

# 84
Този сайт го знам,регистрирана съм,но нищо не намирам.Може би като започна работа,може да намерим и нещо по-добро с агенция.Щом казвате,че за апартамент става с агенция,ще се пробваме.

# 85
С английска филология няма да научите английския.Трябва преди това да сте го научили.В университета се учат най-различни езикови дисциплини,които нямат нищо общо с говоримия език- литература,фонетика,морфология,синтаксис и пр.Дори имаше един такъв лаф навремето,в университета няма да можеш да научиш английския,можеш само да го забравиш.

# 86
  • София
Колкото и добър да ти е английския има диалекти пред които нищо не важи  Joy
И аз ако знаех, че е толкова трудно едва ли щях да се навия...но, вече сме тук и дерзаем!

# 87
Лелее момичета отчаяна съм, какво работите вие в тази страна, аз отгоре отгоре хвърлям по един поглед в обявите за работа в Ливърпул но не мога да намеря нищо освен,обяви за готвачи , лични треньори и мениджъри за заведения, аз изобщо незнам как ще си намеря работа, каквато и да е нямам никакви претенции, със сигурност не мога да открия нищо по моята специалност pattern maker, няма дори обяви за шивачки, не виждам никакъв шанс изобщо за работа, дайте съвет какво да правя !

# 88
  • Манчестър
Лелее момичета отчаяна съм, какво работите вие в тази страна, аз отгоре отгоре хвърлям по един поглед в обявите за работа в Ливърпул но не мога да намеря нищо освен,обяви за готвачи , лични треньори и мениджъри за заведения, аз изобщо незнам как ще си намеря работа, каквато и да е нямам никакви претенции, със сигурност не мога да открия нищо по моята специалност pattern maker, няма дори обяви за шивачки, не виждам никакъв шанс изобщо за работа, дайте съвет какво да правя !

В кой район на Ливърпул живееш и имаш ли възможност за пътуване?

# 89
Мъжът ми е там отскоро, веднага след като се установи смятам да отида при него, и затова се опитвам първо да се ориентирам по някакъв начин за работа, но се отчаях, надявам се положението да не е толкова страшно

Общи условия

Активация на акаунт