Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 550
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, дъщеря ми ще ходи на рожден ден, поканата е за Pizza Express та въпросът ми е прието ли е да се носят подаръци?

# 121
Аелис на РД-ни, на които малкия е ходил някои деца носят подаръци, а други слагат паричка в картичката. Картичката е задължителна. Аз съм от вторите - с парите, и до сега не е имало кофти ситуация. Около нас кувертите за дете са около £10, та аз слагам в картичката £20.

# 122
  • Пазарджик/Лондон
 Ladybird_, благодаря  bouquet !

# 123
"From Thursday 1 October 2015, the adult rate of the National Minimum Wage (NMW) will rise by 20 pence from £6.50 to £6.70 per hour"
"From April 2016, the national living wage will be £7.20"
Благодаря много!

# 124
  • На село (близо до Лондон)
Присетих се аз за GI, покрай извънкласните занимания на щерката....Та се замислих, сега това по три ако го умножа...  Crazy горката GI  Hug

Merry  Hug  извънкласните за този срок са снадени; ще видим как ще е за другия срок. Чудех се дали не са много, но ми е трудно да махна някое от заниманията.

Иначе моите ходят на тенис на корт (понеделник вечер), оркестър (четвъртък), плуване и бг училище в събота. Средното дете ходи на футбол. Това са където трябва ние да го водим, а иначе в училище всеки се записва на клуб но те са след училище и просто трябва по-късно да ги взема.

В таг ръгби на Денис (8г) има момичета и във футбола имаме 3 момичета. Играят добре. Не го отказвай детето.

# 125
  • Bristol
Няма да я отказвам, не знам кой какво й е казвал, но за нейната възрастова група било full contact! Плюс, че съвпада с едното занятие по карате... Ще има дискусия  Rolling Eyes

# 126
  • York
Извинявам се за въпроса, но какво е таг ръгби?  Rolling Eyes

# 127
Работата ми се оказа темпорари,утре пак ме викат.Да видим какво ще излезе накрая.Не ми казват за колко е в агенцията.Не знам дали изобщо ще си намеря нещо постоянно.Имам рег в три агенции и са ми предложили само това място.От първата ходих само за един ден,предложиха ми още едно място за ден,но го отказах,защото трябваше да се явявам на интервю за нин.

# 128
  • някъде в орбита...
Аз съм "За" децата да ходят на каквото извънкласно занимание ги влече, без оглед на полова принадлежност. Карате и футбол и за момичета, рисуване и театър и за момчета, въбоще - ако мога, всички на всичко ще запиша Mr. Green Crazy

# 129
  • York
Работата ми се оказа темпорари,утре пак ме викат.Да видим какво ще излезе накрая.Не ми казват за колко е в агенцията.Не знам дали изобщо ще си намеря нещо постоянно.Имам рег в три агенции и са ми предложили само това място.От първата ходих само за един ден,предложиха ми още едно място за ден,но го отказах,защото трябваше да се явявам на интервю за нин.
Ще се наредят нещата, просто малко търпение. При нас почти целия първи месец работех само аз и то за по 20 часа седмично, докато съпруга ми започна работа.  Peace
Аз съм "За" децата да ходят на каквото извънкласно занимание ги влече, без оглед на полова принадлежност. Карате и футбол и за момичета, рисуване и театър и за момчета, въбоще - ако мога, всички на всичко ще запиша Mr. Green Crazy
И аз съм за. Моята за сега посещава клубовете по танци и спорт след училище. Искам на плуване да я запиша, но и двата басейна са на 10-15 минути с кола, а аз все още нямам такава  Rolling Eyes

# 130
Няма да я отказвам, не знам кой какво й е казвал, но за нейната възрастова група било full contact! Плюс, че съвпада с едното занятие по карате... Ще има дискусия  Rolling Eyes
Мери, сина ми е с дъщеря ти, но е на таг ръгби. Ако е full contact доста ще се замисля дали да не му предложа нещо друго.
Извинявам се за въпроса, но какво е таг ръгби?  Rolling Eyes
Основните правила са като при "класическото" ръгби, но няма full contact - на кръста си носят колан, на който чрез "котешко езиче" са прикрепени от двете страни по един "таг". Ако ти го вземе противника - веднага трябва да подадеш топката.
Скрит текст:

# 131
  • Bristol
Мери, сина ми е с дъщеря ти, но е на таг ръгби. Ако е full contact доста ще се замисля дали да не му предложа нещо друго.
И мен това ме притеснява много. Ръгбито си е rough спорт, още повече за момиче (според моите разбирания). Аз със сина преживявах, като почти му избиха зъб и три дни само пасирано можеше да яде, заради болката и то не беше ръгби игра, а баскетбол. Съответно зъбът умря и почерня. Нищо че е дете, козметични процедури NHS не правят. Минаваш си като частен пациент  Rolling Eyes

# 132
Извън темата е ,но да попитам - поставянето на брекети на деца смята ли се за козметична процедура и поема ли се от касата?

# 133
Извън темата е ,но да попитам - поставянето на брекети на деца смята ли се за козметична процедура и поема ли се от касата?

Възможно е да се поеме Peace
http://www.nhs.uk/Conditions/Orthodontics/Pages/Accessingorthodontics.aspx

# 134
  • На село (близо до Лондон)
Merry, голямия ми син (Y7) е с година по-голям от твоето и сега в грамер училището играят ръгби. Задължително е (както и това са пее в хора, след прослушване на всички и ако намерят, че можеш да пееш-пееш).
Така е и с ръгбито, но той там е в 3-тия тийм по сила. Играят full contact, имат gum shields и много се бутат, хвърлят и тн. Аз ходих веднъж да гледам, лошо ми стана като видях как се прехвърлят през рамо, и скачат един върху друг! ПОсле само мъжа ми ходи  да гледа.

На тази възраст момичета и момчета вече имат доста разлика в силата. Само момичешки отбор ли е?

Аз момичето си (ако имах, де) не бих пуснала да играе full contact ръгби в смесен отбор на 10-11г. Аз и момчетата си не пускам ако имах избор, нещо по-цивилизовано като тенис, плуване.

Иначе за таг е ОК.

Общи условия

Активация на акаунт