Великобритания - Тема 61 -Много Снежно Коледна

• 57 531
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Тези избори всеки си ги прави за себе си и своето семейство - за мен няма перфектно решение в случая. Казвам го от позиция на жена, която се чувства кариерно и финансово реализирана, но родила на 37г. и останала с едно дете..... и не, не става по-лесно отглеждането на дете, защото възраста си казва думата....Та със сегашния си акъл друго мисля, ама минало-свършило...Така че - който както го разбира и както му сочи сърцето - така да прави - винаги има + и –......, както и винаги ще има хора, които да одумват....

# 601
  • На село (близо до Лондон)
Блу отидох на каклулатора, но той много зависи не само от дохода но колко деца имаш, дали имаш кола от компанията и т.н. Много индивидуални неща, но си пише за 50000 доход.

Нем, аз напротив смятам, че човек с деца продължава да се развива и променя. Децата е хубаво да се гледат с желание и много има да се научи от тях! Аз имам кариера и три деца. Определено с децата си се чувствам много по-удоволетворена. Кариерата ми със сигурност е пострадала от това че съм имала деца. Но колегите ми определено не ме ценят толкова колкото децата ми Simple Smile

# 602
  • оттам, откъдето започва България
Тези избори всеки си ги прави за себе си и своето семейство - за мен няма перфектно решение в случая. Казвам го от позиция на жена, която се чувства кариерно и финансово реализирана, но родила на 37г. и останала с едно дете..... и не, не става по-лесно отглеждането на дете, защото възраста си казва думата....Та със сегашния си акъл друго мисля, ама минало-свършило...Така че - който както го разбира и както му сочи сърцето - така да прави - винаги има + и –......, както и винаги ще има хора, които да одумват....
Затова е по-коректно да се включват майки, които имат деца. Усещането и чувството е различно от това да имаш дете и да говориш какво ще правиш, ако имаш дете.

# 603
Нем, аз напротив смятам, че човек с деца продължава да се развива и променя.

Да не забравяме обаче, че това е до време. Какъв пример даваме на децата си, ако се въртим само около тях?!
Естествено, че това са мои разсъждения.
Аз с неработещите местни майки рядко имам какво да си кажа извън темата "деца" и "времето днес".  

# 604
  • До хладилника, който обичам
Нем - на пълно работно време ли си, извън дома? Simple Smile

# 605
Аз с неработещите местни майки рядко имам какво да си кажа извън темата "деца" и "времето днес". 
Интересно ми е с работещите местни майки какви са темите?

# 606
  • UK

Този въпрос си е чисто заяждане. Международното положение, Дау Джоунс, ядрените опити на Северна Корея... Laughing

# 607
  • UK
 link=topic=886658.msg32326777#msg32326777 date=1452522125]
[

Лжоли май казваше как за нея (младо момиче без деца) жени останали и къщи по 6-7 години за да гледат деца са напълно изостанали в развитието си. Смело изказване и много неправилно, но в България знам, че повечето хора точно така мислят.  Гледането на деца е междудругото и непременно доста досадно.  

[/quote]
Кой казва това? А дали има и деца? !? Доста странновато изказване Shocked
Не е задължително, а и няма връзка, между гледането на деца и затъпяването Peace
Тук влязох и попитах неща, които са ви известни и които не намерих на първа, втора или 15 страница. .. Ако вие неприятно, прескачайте тези постове .
Такова пък делене на майките на работещи и не работещи  Crazy

Много ми стана тъпо.  Тъкмо си казах, ей какви прекрасни хора-Българи и хайде, ама баш, по Български  Rolling Eyes

# 608
И аз харесвам тукашното време. Лятото беше разкошно - топло, но не горещо. Валя 2 пъти по няколко дни, но нищо общо с летните бури в родината. Зимата е много по-мека и няма аномалии (поне за сега), нещо което ме съспваше преди. Пример, във Враца за последните 4 дни изтърпяха 27 градуса разлика в температурите. ooooh!

Като подхванахте темата за местните майки и се улових, че моите квартални ми липсват откакто почнах работа.

# 609

Този въпрос си е чисто заяждане. Международното положение, Дау Джоунс, ядрените опити на Северна Корея... Laughing

Ха-ха, Ljoli, аз съм SAHM, ама по-тия теми мога да надприказвам много работещи мами - просто имам време да чета много, защото като пратя децата на училище, после вземам книжката, iPad-а и чета ли чета и се осведомявам по всякакви въпроси и мързел 6 часа. Wink ooooh! Шегувам се, разбира се, но на повечето хора май такива са им представите за неработещите майки.

Няма смисъл да я захапваме тая тема, че ще се изпокараме. Peace Всеки гледа от собствената си камбанария и е решил проблема според нуждите на своето семейство. Така че нека не се обиждаме на кой му е спряло професионалното развитие и кой е затъпял умствено, защото държи да си гледа децата сам.

# 610
Нем, аз напротив смятам, че човек с деца продължава да се развива и променя.

Да не забравяме обаче, че това е до време. Какъв пример даваме на децата си, ако се въртим само около тях?!
Естествено, че това са мои разсъждения.

На каква тема искаш да разговаряме? Политика, инвестиции, борсови транзакции, благотворителност, мода, спорт ... мога да изредя още много теми, в които времето и децата не са предмет на разговор.
Времето и децата са тема, която често подхващат продавачките в магазините Simple Smile, та да, налага ми се да кажа нещо от възпитание.

# 611
milada, аз вероятно вече съм в етап ембрионално развитие, имайки предвид, че не работа не съм ходила от вероятно 20 години Simple Smile

# 612

Не е заяждане, а да си сверя часовника. Аз и с работещите, и с неработещите местни мами си говоря основно за децата и времето...Да - имам две близки приятелки, с които мога и да споделям чувства и вълнения, както и да коментирам различни неща, но с общата маса хора, с които се срещам в ежедневието си за какво да говоря  newsm78 Изключвам хората с които съм свързана професионално - с тях си говоря за времето, но не и за деца...
По- скоро твоя отговор е някакво желание за оригиналничане, но не си представям в двора на училището, докато чакам с другите майки децата да излязат, да занищя международното положение...., а пък може някой да го прави - знам ли?

# 613
  • Англия

Joy Joy Joy

# 614
milada, аз вероятно вече съм в етап ембрионално развитие, имайки предвид, че не работа не съм ходила от вероятно 20 години Simple Smile

298, аз от 12, ама изкарах още едно висше тук, че да не се срамят децата ми колко съм затъпяла.  Laughing Млада съм още, време за работа има предостатъчно, като излетят децата от семейното гнездо... Дали пък да не се пенсионирам направо след това и да се отдам на морски пътешествия.  newsm78  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт