От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 202 764
  • 757
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Здравейте, моля за съвет, ако е възможно. Търсим матрак за къща в провинцията. Това ще рече хем да може да се спи на него прилично, хем да не е скъп. Да кажем, че прекарваме там средно два месеца на година. Еднолицев трябва да е. Досега каквото и да съм опитвала на по-ниска цена е ужасно твърдо. Пружинира, но все едно седя/лежа на дъска. Може ли да се намери нещо до 250 лв. за размери 120 на 190  newsm78

# 406
Малинка_,  *Bubble*  bouquet Благодаря ви за съветите.
Просто ситуацията е тъпа, защото не уцелихме твърдостта на матрака (Нани) и още на 5-тия ден отидохме с надеждата да ни го сменят, бяхме готови да доплатим дори за нещо по - добро. Но от мебелната фирма ни отказаха, а политиката на Нани е да си платиш за всеки ден ползване .... и така. Сега на чисто новия матрак ще търсим топер. Та, сега да ви питам и от личен опит- ако някой си е решавал проблема с мемори, да сподели Thinking

# 407
  • 1st floor
Колко пари искат от Нани на ден за ползван матрак?  newsm78 Не знам дали ти е решение топ матрак, но мернах някакъв на Isleep  в брошурите на Метро и по спомен беше на половин цена. Дано не те лъжа...

# 408
  • гр.София
Малинка_,  *Bubble*  bouquet Благодаря ви за съветите.
Просто ситуацията е тъпа, защото не уцелихме твърдостта на матрака (Нани) и още на 5-тия ден отидохме с надеждата да ни го сменят, бяхме готови да доплатим дори за нещо по - добро. Но от мебелната фирма ни отказаха, а политиката на Нани е да си платиш за всеки ден ползване .... и така. Сега на чисто новия матрак ще търсим топер. Та, сега да ви питам и от личен опит- ако някой си е решавал проблема с мемори, да сподели Thinking

Вие прочетохте ли си гаранционната карта? Там пише, че тест периода е 20 дни, може да се замени с по-скъп като се доплаща разликата след приспадане на процентите. Просто не знам коя е тази мебелна фирма и къде. Като знам моите клиенти как си отстояват правата и си гонят своето, не знам как може така да се държат с вас и вие да си траете......Извинявай, ама се ядосах как са ви отсвирили..

# 409
Здравейте, в търсене на матрак сме и, тъй като в момента има обявени намаления на матраци Тед, моля за мнение за  модел Eco sleep care.
Това, което търсим е матрак със средна твърдост.

# 410
Момичета, помагайте с мнение, моля  Praynig
Поръчахме Нани Каспия Покет Спринг, но сега видях, че в Кауфланд са пуснали Ted Eco sleep care. Имате ли наблюдения, кой от двата матрака е по-добър? Разликата в цената не е много голяма, но ме блазни това, че матракът на Тед е с по-висока първоначална цена и подозирам, че е по-добър поради тази причина. Та, има ли някой с наблюдения?

# 411
В Кауфланд има намаление на Тед а в Метро от 11 ще има намаления на Магнифлекс- примо мемори на 50% и ортопедико плюс на 20% ........... И аз се чудя кой да избера........... Simple Smile))

# 412
Момичета, помагайте с мнение, моля  Praynig
Поръчахме Нани Каспия Покет Спринг, но сега видях, че в Кауфланд са пуснали Ted Eco sleep care. Имате ли наблюдения, кой от двата матрака е по-добър? Разликата в цената не е много голяма, но ме блазни това, че матракът на Тед е с по-висока първоначална цена и подозирам, че е по-добър поради тази причина. Та, има ли някой с наблюдения?
Имаме на Нани Каспия Покет Спринг за детето ни. Доволни сме, мисля, че за дете твърдостта му е идеална.

# 413
Здравейте,

Търся си два броя топ матраци - 140 на 200 и 133 на 200, съответно за гостна и за дивана в дневната, когато се разпъва. Диванът в разпънато положение има една зона, която е доста твърда, а матракът на леглото в гостната стая е сравнително приличен, но е на 10на години и пружинен, съответно също има умерена нужда от омекотяване. Ще се ползват рядко, но все пак бих искала на гостите ни да им е удобно. Бюджетът ми за двата топ матрака общо е 400 лв. Някакви препоръки за тази цена?

Настрана питането ми, бих желала да препоръчам Аманте на Магнифлекс на всички, които търсят много мек матрак от среден клас.

# 414
  • В сърцето на любимия човек
Макарон - обади се/провери в Хепи дриймс, там изработват топ матраци по индивидуални размери и мисля, че ще се вместиш в бюджета. Срокът за изработка и доставка е около 7-10 дни.
Ние там си поръчахме тънък топ матрак с дебелина 2см и размер 160/200, с ластици и цената е около 200лв. Очаквам утре да ни доставят два матрака и този топер.

# 415
  • гр.София
Аманте на Магнифлекс вече е спрян от производство. Както се казва, които купил - купил.

Макарон, ако те интересува за нестандартния топ матрак цена под 100 лв, пиши на лични  Peace

# 416
Матракът ни излезе удобен за нас,но така се подчерта неудобството от възглавниците . Сега видях промоция на Dormeo Relaksan и Ted Andry cool . Коя е по-удачен вариант счоред вас?

# 417
  • ИЛИНДЕН
Здравейте, търся мек матрак с мемори пяна ...ама много МЕК. Имахме преди латексов на екон, но не съм очарована. Моля за съвет.

# 418
  • София
Взехме си матрак от Икеа и подматрачна рамка,вече втора нощ спим на матрака и сме доволни,удобно ни е.Матрака е пружинен,средна твърдост.
 До края на август имат 20 % намаление на матраците всеки четвъртък,съвсем случайно го разбрахме в сряда,когато отидохме да си вземем матрака и едно момче от персонала ни посъветва да си го вземем на другия ден.
Еспресо и аз срещам трудности в намирането на удобни възглавници Tired

# 419
Хубави, пухени възглавници ние купуваме от Jysk и сме много доволни.
Някой може ли да даде мнение за Hovag на Икеа?

Общи условия

Активация на акаунт