От кой матрак сте доволни - 5 тема

• 202 657
  • 757
  •   1
Отговори
# 450

Бухтичка аз съм в процес на избиране на падащо легло, но за мен е важно да може и децата да го вдигат. Във форума ми казаха поне, пък и уж от клипчетата, че с механизмите на хафеле, няма проблем да се вдига и от дете, като са съобразени разбира се и с теглото на матрака амортисьорите.
За съжаление не успях да видя никъде наживо такова легло с тези механизми на Хафеле, но само механизмите излизат към 600-700 лв, но пък ако имаш матрак може би си заслужава да помислиш за смяна на механизмите, не на матрака. Аз също имам матраци от старите легла и мисля да го ползвам единият за падащото легло.
Благодаря за информацията  bouquet Малко прибързано го направихме всичко. Но за съжаление не сме в София и тук нямаше огромен избор на фирми, които изработват такива легла. Някои изобщо не предлагаха амортисьори за матрак с нашия размер. Очевидно не са много добри нашите...не знам до колко е възможно да се сменят, но определено ще проверя и този вариант.
А между другото се зачетох за тези легла и почна да ме хваща страх, защото се оказва, че са малко опасни и има смъртни случаи Shocked Къде от паднало легло, къде от такова, което се е сгънало докато човекът лежи. Та се успокоявам с тази мисъл, че нашето може само да ни падне отгоре, другият вариант да се затвори самО с нашите механизми е абсолтюно невъзможен  Laughing

# 451
А каква е разликата между пружинен и латексов - като издържливост, твърдост и такива неща?

# 452
  • В сърцето на любимия човек
На нас в Хепи Дриймс ни решиха дилемата пружинен или латексов матрак изключително бързо:
Латексовите не се препоръчват за хора с тегло над 100кг, защото се деформирали бързо и не осигурявали необходимата опора на гръбнака по време на сън.
Освен това мухлясвали, ако няма подматрачна рамка и вентилация на матрака.
Понеже ние сме с голяма разлика в теглото се спряхме на варианта два матрака и общ топ матрак, за да няма дупка по средата на леглото. Така при въртене на матраците те ще се износват равномерно и по този начин животът им се удължава.

# 453
здравейте отново  Hug
след консултация в темата вече няколко месеца спя на Нани Каспия еднолицев, ама питайте ме нормал, полифлекс ли беше, не помня...

сега имам нужда от съвет за еднолицев матрак за детето /7г/, и аз като потребителката по-горе тук четох и знам че е хубаво да е твърд  Peace
нямам възможност да разгледам много разновидности, но след оглед се спряхме Адеона на Тед и пак на Каспията, но със сигурност беше полифлекс, като този на Тед ми хареса повече - какво бихте ме съветвали, хубав ли е ,подходящ ли е, има ли оплаквания от него, или да се насоча към други за около 3-4г макс мислим да го ползваме и после нов  Peace
и предния взех от Матро, доволна съм от услугата им, от отстъпките които правят, както и от подаръците, дали нещо се е променило, ако някой скоро е поръчвал  Hug

# 454
Здравейте, благодаря за отговорите по-рано. Пробвах доста матраци и колкото и да ми се искаше да е по-твърд, просто не са ми удобни. Харесах си Модена и Каспия Виско Покет на Нани, като и Ортопедик на Isleep, имате ли отзиви за тях? Хареса ми и много Класик мемори елеганс, български, но е най-скъп от изброените. А имате ли идея дали има магазин, който да предлага замяна на матрака ако не ни хареса, просто в чужди форуми четох, че се предлага тази услуга, а тук където питах ме гледат невярващо какво смея да ги питам.

# 455
Иванова, в Икеа могат да се връщат и сменят матраци (според написаното на страницата им).

# 456
А имате ли идея дали има магазин, който да предлага замяна на матрака ако не ни хареса
В JYSK предлагат замяна на матраците от GOLD серията им в рамките на 100 дни!

# 457
  • Пловдив
Чудя се за матрак Парадайс Класик... Някой да го има и да даде отзиви Simple Smile

# 458
Здравейте ,ще съм ви благодарна ,ако ми помогнете с избора ми на топ матрак ,насочила съм се към 3 топ-матрака,Топ матрак Adry Cool - ТЕД ,Топ матрак Silver Memory и Топ матрак Дормео Сиена Гел 3+1 ,ще го поставям върху разтегателен диван. Предварително ви благодаря!

# 459
  • до моите любими хора
Здравейте,
Искам да ви попитам за този матрак http://matraci.bg/matraci-na-promocia/comfort-line-18sm-dvulitsev-sleepy има ли някой който го ползва или е чувал за него? В страницата където се предлага има коментари и са супер.Чак не ми се вярва за матрак от 300 лв, толкова хубави думи. Други коментари в нета не намирам и това ме кара да се съмнявам. Иначе нормалната цена е над 700 лв, но с такава намалена цена са вече близо 1 година. За това си мисля, че някой който е купил или е чул от приятели може да сподели мнение. В момента не ни е до матрак, гледах за топматрак че стария вече е доста зле и неудобен и попадна случайно на този, на цената на топ матрак почети и като му четеш коментарите ти идва веднага да го поръчаш......
Благодаря предварително за отделеното време.

# 460
Някой има ли мнение за този матрак. Ходих до магазина на Виденов и го пробвах и ми допадна. Но никъде в интернет не мога да намеря мнение
https://videnov.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8/%D … A-marina-dreams-0

# 461
Здравейте,
Искам да ви попитам за този матрак http://matraci.bg/matraci-na-promocia/comfort-line-18sm-dvulitsev-sleepy има ли някой който го ползва или е чувал за него? В страницата където се предлага има коментари и са супер.Чак не ми се вярва за матрак от 300 лв, толкова хубави думи. Други коментари в нета не намирам и това ме кара да се съмнявам. Иначе нормалната цена е над 700 лв, но с такава намалена цена са вече близо 1 година. За това си мисля, че някой който е купил или е чул от приятели може да сподели мнение. В момента не ни е до матрак, гледах за топматрак че стария вече е доста зле и неудобен и попадна случайно на този, на цената на топ матрак почети и като му четеш коментарите ти идва веднага да го поръчаш......

Аз си купих такъв матрак, но за съжаление не беше на промоция. Много се прецаках и още ме е яд. Тогава нямаше коментари в сайта, а от една фацебоок реклама много хора бяха писали отдолу, че са си го купили и са доволни. Там съм сигурна, че бяха истински хора, които са писали. Хубав е матрака.Особено ако сега струва 300 лв направо го вземай, а и има 8 години гаранция, ако не те кефи ще го върнеш.

# 462
Влизам да си похваля матрака , който си купих - Ортопедико Плюс на Магнифлекс. Много съм доволна , имам здравословни проблеми и се наложи да си купя ортопедичен матрак. Вярно, че е по-нисък клас, но това са ми възможностите засега. Не съжалявам за покупката и избора си. Успех с вашите! Simple Smile

# 463
  • до моите любими хора
Здравейте,

Аз си купих такъв матрак, но за съжаление не беше на промоция. Много се прецаках и още ме е яд. Тогава нямаше коментари в сайта, а от една фацебоок реклама много хора бяха писали отдолу, че са си го купили и са доволни. Там съм сигурна, че бяха истински хора, които са писали. Хубав е матрака.Особено ако сега струва 300 лв направо го вземай, а и има 8 години гаранция, ако не те кефи ще го върнеш.

Много Благодаря за отговора! Не бях забелязала, че има 30 дни тест период, което е страхотно. Трябва да прочета дали няма уловка все пак. Определено цената е страхотна, но понякога когато коментарите са само в сайта и не може да откриеш никъде другаде те озадачава. Вие колко време го ползвате? Става ли за по-тежки хора, че мъжа ми около 100 кг? Пише, че едната страна е средно твърд, а другата средно твърд до мек коя е по-удобна и вие въртите ли го на сезоните за зима и лято? Другото нещо, което ме притесняваше е че е само 16 см дебелина на матрака, което ми се струва малко обикновено са от 18 см най-тънките които съм срещала до сега.
Ще съм благодарна, ако намерите време да ми отговорите. Благодаря предварително!

# 464
Привет и от мен!
Интересува ме матрак 70/140 см за новородено бебе, да е хубав, ортопедичен и т.н. както трябва за малкото човече. Мисля си има ли значение дали да е 10 или 12 см?
Какъв бихте ми препоръчали да взема и има ли магазин за матраци в София, където мога да видя и пипна повече бебешки модели. Засега от интернет проявявам интерес към 2-та модела на Магнифлекс-Baby i Baby Bamboo и на Екон-Бебе и Бебе Кокос. Знаете ли кой е по-добър от тях? Има ли други, които са добри и съм изтървала. А да, да не пропусна-ще ми се да може да го получа до края на месеца.
Предварително благодаря за съдействието! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт