Къти Браво на Мончо за подобрението
Ще мине, но е толкова кофти да са болни. На мен ми е много свито като е болна, но няма как 
Хубав ден на всички

Ще мине, но е толкова кофти да са болни. На мен ми е много свито като е болна, но няма как 
. От един месец малката е с кашлица, всяка седмица ходихме до спешното да я слушат и уж добре. В събота започна да вдига Т и в понеделник при педи. Слуша я, нищо не се чуваше, искаше да изпише АБ, но в яслата ни има варицела и групата е под карантина и не посмя. АБ било несъвместим с варицела. Изписа ни Изопринозин, но малката продължи да вдига Т и днес пак при педи. Направо ни прати на снимка, излезе едностранен бронхиолит. Каза, че не е опасно, при малки деца често се случва. Този път ни изписа АБ, но каза ако се появи една пъпка веднага да спираме АБ и при нея. Даже за да разберем дали се е заразила от варицела каза да и дам 1-2 с.л. червено вино и така пъпките ще избият. Ако не избият почваме АБ. Така, че днес гаврътна малко винце и сега спи. Сестра ми се накара за тези бабешки методи 

С ММ не носим, та и детето така. Слагаме й от чорапите със силиконова подметка, за да не се пързаля по паркета и така... Като тръгне на ясла/градина ще го мисля с чехлите...

За кътници не съм оглеждала ,защото не ми дава да и бъркам в устата 
Иначе за сиропите изпихме два Мукопланта и нищо, сега е на Гринтус. Вие колко дена вдигахте Т.
Бързо да минават дните и да се пребирате. И за всички болнички бързо да се оправяте.И на нас почти наведнъж ни излязоха трите кучешки, само десен долен още не може да избие.Мислих си , поне се надявах да има малко пауза преди да го почнат кътниците, но като гледам как си пъха цялата ръка в устата. Лека вечер на всички.И болничките да се оправят
. Дано по бързо се оправи Мони и да си се приберете.
, та знам какво ти е било
, но при нас сестрата от лабораторията беше много добра, от раз я хвана и много бързо взе и го пусна. Изплака малко, но се успокой още даже докато му взимаха кръв.
, че от нея се дига температура също и може да мъчи дълго време.