"Февруарче чака трета зима и подаръци да има" - Тема 17

• 59 128
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро!
Къти кураж и от нас,скоро ще сте си вкъщи и ще си забравила всичко.
И ние влезнахме този месец в някаква серия.Сега пак аз съм с фарингит,смуча тук някакви таблетки хомеопатични хомеожен,дано отмине,че започнах и да кашлям.Дано само не прихване Нико нещо Praynig
Ларингит и той изкара октомври месец и този месец малко изгуби глас,но го овладяхме бързо.Не знам защо е толкова често срещан,тук масово децата бяха болни октомври имаше някакъв  вирусен ларингит.
За пантофки аз взех от Зизу,които Гери ми препоръча и съм доволна,даже ни умаляха и пак оттам ще взема.
Фрауст,това,което съм постнала е за нормално майчинство извинявай,забравих че имаш застъпване.
Болничките бързо да оздравяват .

# 91
Къти, и ние ви стискаме палци да се възстановите бързо-бързо и съвсем скоро Мони да търчи вкъщи и да се готви за Коледа.  Hug
Фрейда, как е положението при вас?
При нас е по-добре картинката - Рали оздравя, само аз останах да се дооправя, но се надявам скоро и това да се случи.
Ани, да оздравяваш, стискаме палци.  Hug

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 10:30 от Sahasrara

# 92
Ужас Twisted Evil милите дечица, нека бързо да оздравяват малките съкровища  Heart Eyes
Много кураж и позитивна енергия за мамите им Praynig

# 93
Момичета, благодаря за загрижеността. Гери мерси за съветите. bouquet
Къти и тук във Варна има доста деца с ларингити. Една докторка от спешното ми обясни, че всяко дете различно прекарва вирусите, някои правят ларингити, други бронхити, трети алергични кашлици и т.н. И незнам ама гледам, че момченцата около нас са с ларингити, дали има някаква зависимост  newsm78
Сахасрара снощи започнах АБ и днес вече няма Т, иначе вечерта имаше и давах нурофен за през нощта. Май действието на АБ започна  . Само дето много кашля, но може да е от сиропа, Гринтуса май отхрачва здраво. Дано се оправи и да мине тази кашлица че вече  ooooh! Засега нямаме  пъпки, но ми казаха, че ако има варицела може да избият като спрем АБ. От виното засега няма реакция  Crazy

# 94
Фрейда, дано скоро има резултат от АБ и всичко се размине. Като че ли съм повече фен на съвремената медицина, отколкото на бабешките методи, макар и някои да са се доказали като ефективни.
Ани, оздравявай бързо!
Къти, как сте?
Бизи, пиши за аферата "пиш"... В книгата препоръчваха за удачен периодът 20-24 месеца за начало и че ще отнеме около 2 седмици преминаването през 4-те фази. Можеш да разчиташ на жокер "обади де на приятел" от нас.Wink
Нели, да се похвалиш какво сте купили утре...

И да си помрънкам. Глупостите на свеки нямат край. За 9 месеца бременност, още не ме е питала как съм, но и си мисли, че сме такси... Утре вечер ще ходим на преглед в друг град, в 19:30 ми е часът. Всеки път ходим тримата - с ММ и детето. И сега се очертава да се прибираме по нощите, а свеки смята, че трябва да минем да я вземем по път като се прибираме, щото така си е решила... Няма може ли, не може ли, удобно ли е... Отделно се е изказвала за имената, които сме избрали за новото бебе - кое й харесвало и кое било "селско"... 100 тояги са й малко!

# 95
  • София
привет,
наготвих едно хубаво и сега малко почивка.
Направих ето тези сладки и силно ви ги препоръчвам, станаха страхотни и са много лесни :
http://vsekimojedagotvi.com/891/vkusnite-kurabiiki-koito-ste-si- … -otnovo-i-otnovo/
Аз сложих кафява захар от тази нерафинираната и сок от агаве, без да слагам бяла захар.
Хубави са и са добре за децата.

Фрау тегли й една на тази свекърва бре  #2gunfire. Ейй голяма актриса си имаш за свеки.

Викаш 20-24 месеца е най добрия период, да взема и аз да се захващам а, че да не изпусна и после да не подаде  newsm78

Къти дано се оправите. Да явно съм се объркала, но си спомням че не беше отдавна като бяхме пак с ларингит. Ти си знаеш най добре кое е добре за него. Пиши как сте.

# 96
Къти, как сте? Драсвай по два реда, когато можеш, по-бързо ще ви минава времето Heart Eyes дано сте по-добре bouquet

Фрауст, отсвирвай свек. То не е човек да разбере, явно. А и с възрастта явно хората се променят...не я оправдавам Peace за гърнето
Скрит текст:
всичко изпускам, наблюдавам, но той пишка, нося го на гърнето, там не прави нищо, става и след малко пак, където го свари. Мисля, че ме разбира, защото като почне да пишка, ме гледа. Не се противи на гърнето, нито че го нося до там, повтарям "Ни пишкай на пода, пишкай в гърнето". Сутринта опика спалнята, сменях всичко, после неговото си креватче, иначе по земята не ми е кахър..бърша и не казвам нищо. Забележки не правя. Само кротко къде се пикае. Рапорт даден. Къде да внеса подобрение?

# 97
WinkWink Ей сега ще дойде Копче и ще се окаже, че свекито й е "много по-добро" от свекито ми... И моите драми са бели кахъри, ама... Нали... Жената сега се чуди какво да прави по цял ден с пенсионерстването - книги ли да чете, кафе ли да пие, на йога ли да иде... Казах й, че й аз съм на йога, но не само във вторник, ами всеки ден. То са стойки и чупки, докато си обуя чорапите, обувките... По един час се приготвяме вече, докато излезнем с детето.Wink
Бизи, давах по-кратки наставления. Примерно, "пикае се САМО в гърнето" или "пиш само в кукуто" . Като се напикае в гащите - питам я дали са й мокри и си отговарям сама, че са мокри. В един момент го осъзнава и ти казва, а после започва да го контролира.
Напикавала ми е дивана 3-4 пъти. Яла е и бой за което, защото го направи напълно осъзнато и нарочно. Гледа ме в очите и... Падна ми пердето, шляпах. Та гледах да я държа в зоната ни за игра и да не се катери по меката мебел, докато мине този период и започне да сигнализира.
Пише, че децата си имат "танц" преди аки/пиш. Например - хващат се отпред, свиват си пръстите на краката, навеждат се характерно... А бе нещо, което прави всеки път. С наблюдение няколко дни ще му хванеш цаката какво прави маймунката. В началото я слагах през 20 мин горе долу. После започна да стиска над час, а после и да казва...
Гери, това е относително като времеви период. Индивидуално е за всяко дете, но повечето в тази възраст са най-податливи и бързо схващат за какво иде реч. По-късно ако започнеш, има голям шанс да се сблъскаш с характер - вече е голямо дете и може да играете на инат до откат...
Казват, че след 26м децата още по-трудно се разделят с пампитата...

# 98
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Злате, как сте? Много гушки за Мони ... и много, много сила на теб ти желая ... Знам, че и това ще мине ..., но знам и какво ти е на душичката ...

И ... писах на Мечева ... Та:
Цитат
Добре сме. Биваме. Малкия ходи на ясла, болдува и пак на ясла и така . Aз се върнах на работа, напуснах, почнах нова работа, съкратиха ме, стоях си една седмица вкъщи и сега пак съм на нова работа. ...
Поздрави на мамите от нас с нинджата.  

FrauSt, ти пък ... за толкова години ... все още ли се "връзваш"Simple Smile Ако ТМ те подкрепя - да се обади на мама си и да й каже, че имате други планове и да не разчита вие да я прибирате ... Така, сега ... После за нещо друго ... и малко по малко да останат отношения, които не те обременяват ...

bizi ..., а защо искаш да го учиш сега на гърне ... Не, че нещо, ама като гледам как се притесняваш, а явно той не е готов ... Защо не отложиш за след празниците ... примерно ... Тогава може да е по-готово детето ...

guerry, аз правя на подобен принцип с фини овесени трици едни бисквити Simple Smile Добре се приемат ... А сега отива в тефтера и твоята рецепта Simple Smile

Дидка ми се обадиха да я взема на обяд ... Акала воднисто 3 пъти и не искала да яде ... Няма Т, няма нищо друго ... Та, ще й давам май 2-3 дни само солети и бисквити ...

# 99
  • София
а безобидничка давай и твоята рецепта Simple Smile

Прави й ориз , водата да пие , а ориза с банан и ела да видиш как ще се запече.
Също кеото ми бяха казали и при нас добре се прие е картофи с джоджен. Толкова ми хареса комбинацията на картоф с джоджен, че и сега си слагам малко като правя картофи Simple Smile

# 100
Фрауст,  bowuu забелязах го танца за пиш при него. Забелязах и как прави като му се ака или пък вече го е направил. Струва ми се, че още се чуди защо е без пампи, но по-скоро му харесва да е без вече, и защо го карам да пишка не където на него му се е допишкало. В същото време усещам, че почва да схваща причината защо го нося до гърнето. Чудя се дали не бъркам като го нося до гърнето, ама пък той няма да иска да иде сам, нали? Ще отнеме време, за да стане, ясно ми е, търпелива съм и спокойна, поднасям го малко като игра, защото той всичко възприема така - храненето, преобличането, къпането, приспиването - все му се играе Mr. Green Не се ми се колекционират гърненца, но пак се връщам към това дали му е удобно, по-скоро дали му е по мярка на гъзето, да не би да му е малко - със зеленото икейско сме, чудя се дали да не взема малко по-голямото ..., ако въобще е по-голямо. Иначе сроковете са ясни по книга, ама май няма да се вместим в тях. Дне трети, още сме на първи етап Peace

Безобидничка, така някка го усетих. Освен това като е с памперс особено като го понапишка и му натежи отведнъж започва да го дърпа и иска да го свали. Ако е само по памперс гол, направо го маха и ходи в банята да го мия Shocked сам Shocked дето не обича много -много да го мия след ако.Въпреки това последното като се наака в пампито пак идва и ме дърпа за крачола и почва ъ-ъ-ъ-ъъ и иска да му сваля пампата. Според него може и да не го мия Joy Joy Joy ама да го оттърва от допълнителното тегло hahaha скица голяма е...И усетих, че е по-добре да му покажа, че наистина може да му е по-лекичко без памп, но за целта се пишка и ака в гърнето. Та - затова де.

Гери, а какао ли си слагаш в бисквитките или рошково брашънце?

# 101
Днес е по-добре, определено. Кашли яката, кърти храчките. Снощи повърна една смес от мляко и храчки така се оплаших, но докторките бяха доволни, защото много мръсотия е излязла от него. Сега "чете" книжки на мама, пие сок и ревва щом някоя санитарка влезе да измие илу да хвърли боклука. Мислу, че за него идват  Laughing оффф тука е да се чудиш да се смееш ли да ревеш колкото можеш ли

# 102
  • София
Bizi какаото въобще го махнах. Да забравих да кажа че какао не сложих.

# 103
Гери, разбрах. Изглеждат вкуснички, ще се пробват Peace

Къти  Hug дано утре е още по-добре детенце и си ви изписват в събота както е предвидено. Милото Мони ще се наплаши от сестри и санитарки Confused

# 104
Гери много ми хареса рецептата, правила съм подобни, но с олио и без стафиди, по градинска рецепта, но тези ще станат много вкусни, даже утре мисля да ги пробвам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт