Мнения за Мултикукър

• 161 483
  • 52
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте. Реших да пиша в тази, а не да пускам отделна тема. Имам мултикукър от 3 години някъде. Марката е Voltz, 46 програми за готвене, ако е нужно ще прикача файл с модела. Ползвам го много рядко, взехме го за караваната. С две думи ползван е наистина не повече 10-20 пъти. От няколко дни реших да го ползвам в къщи - става страхотен ориза там, дори и за суши, крем супи и пр. Вчера готвих именно ориз, крем супа и накрая грах с месо. Факт е, че поработи повечко. При последното гответе таймерът на програмата беше свършил и съответно продължава с т.нар. функция Притопляне (keep warm). И в книжката пише, че след като изтече времето на съответната програма автоматично се включва притопляне. Да, обаче не мога да го изключа, нито да пусна друга функция. Задържам бутон CANCEL, но нищо. Стои си на притопляне, брои си минутите дори. Изключих от контакта, същата работа, даже продължава да брои от там от където е спряно като време на притоплянето.
В книжката с инструкции пише единствено да се задържи за 2 секунди cancel, нищо повече.
Ако някой е имал подобер проблем, ще съм благодарна да сподели.

# 46
Повдигам стара тема, но не намерих друга. Дано се включи някой. Навила съм си на пръста да си взема мултикукър под налягане. 99,9% съм се насочила към Нинджа. Отказах се от моделите 15 в 1 и 14 в 1, заради цената. Спряла съм се засега на модела 12 в 1. Моля за мнение, че с фраера се подведох и взех известна марка, много хвалена във фейса, но останах разочарована.

# 47
Използвам Tefal Cook4Me вече две години и съм изключително доволна. Пробвала съм всякакви рецепти и нямам забележки, като най-често правя ризото, огретен, картофено пюре, мусака, сарми, гювеч, спагети, супи, леща, омлет, от десертите - мляко с ориз и кекс. Стои на плота и не го прибирам, тъй като го използвам почти всеки ден.
Имам и запичащ капак, с който правя цяло печено пиле, крилца с "пържени" картофи и изобщо почти всичко, което мога да направя и във фурната.

# 48
Dara888, заложете на Инстант пот, заради стоманената купа. Не се драска и може да се мие в миялна. Купите иначе са от 50 лв. нагоре. На тефлонови и керамични нямам вяра. Имам най-базовия модел. За 6 години работа веднъж не ме е предал. Единствен разход да купя веднъж уплътнител.

# 49
Днес поръчах моделът 12в1, за 449 лв. от Емаг. Само там е на промоция. Дано устиска повече време купата, ще трябва да внимавам как я ползвам.
Бг-леля, фраерът ми е инстант пот и не съм доволна, защото времето за изпичане в него е двойно, в сравнение с предния ми уред (Филипс). И съм страшно разочарована, поради което го ползвам изключително рядко. Затова се насочих към нинджите. Дано остана доволна.

# 50
Не мога да коментирам фраерите, тъй като не съм ползвала техните. Дано Нинджата оправдае очакванията!

# 51
Дано! Едно време купувах уреди според наличните средства в портфейла. Имам ли парите, купувам го. Нито марки съм гледала, нито екстри. И не съм имала провал. Откакто се "ограмотих" - чета, сравнявам, търся мнения, мисля с дни, щоТ нали, да не се мИна. И от много четене и мислене, така се прецаквам, че не е истина просто. Joy Joy

# 52
Моят го купих по следния критерий - все излиза името на първа страница в Бг-мама, явно е нещо много хубаво.Joy Също чета и сравнявам в повечето случаи. Отзивите накланят везните. Заради тях взех втора ръка фрайър, за да не ме е яд за парите. Също гледам резултатите в Ютуб.

Общи условия

Активация на акаунт