Математически турнири - 35

• 107 179
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Във Варна казвали ли са кога ще обявят резултатите от Салабашев? Синът ми няма спомен.
Синът ми каза, след 24.12.  Peace .

# 241
Във Варна казвали ли са кога ще обявят резултатите от Салабашев? Синът ми няма спомен.
Тогава ще обявят националното класиране.

# 242
Не може да не направи впечатление отслабването на интереса към състезания в горните класове.
Природоматематическа гимназия - по двама участника от 11 и 12 клас и нито един от десети.

# 243
  • По света и У нас
Още резултати за Иван Салабашев:

Кърджали - ОУ "П.Р.Славейков"
Тук е любопитно да се види, че са публикувани не само общият брой точки, а за всеки участник са отбелязани получените точки на всяка от задачите, което до този момент не видях в никой от другите протоколи  Peace

Частични за  Разград

# 244

Бързаци. Simple Smile
Благодаря за информацията.

# 245
Аз залагам на утре след 17 часа за Варна.  Grinning

# 246
  • София
А за София за кога залагаш?

# 247
То на нашите хора не им пречи да обявят градските резултати с общото класиране.  Joy
Когато състезанията се провеждат в Славейков, резултатите излизат още същия ден, в най-лошия случай на следващия или по-следващия. МГ обаче заемат ли се с организацията, можеш да хвърляш боб.

# 248

+1 за утре след 17ч.; обаче и на двете хлапета са им казали резултати на 24.12., ще видим...

# 249
  • Варна
По микрофона бе съобщено 24 декември.Такъв коледен подарък не искаме,мерси!  Mr. Green

# 250
  • По света и У нас
За Варна, освен в МГ "Д-р Петър Берон", състезанието се е провело и в ОУ "Черноризец Храбър" - поне  по информация от техния сайт , но и тук все още няма резултати  Sunglasses

# 251
За Варна се проведе и в ОУ"Цар Симеон I"

# 252
# 253
На секция изток има разпределение по стаи за КМС за всички училища в Сфия без 20-то.
Надявам се по-късно да добавят и за него.

# 254
  • София
Някой може ли да ми каже, къде може да се видят резултатите от тренировъчния на СМГ?

Общи условия

Активация на акаунт