Математически турнири - 35

• 107 284
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Иван Салабашев - резултати 125-то СОУ

Алелуя, бейби!  Joy
Моля да ме извините, но не можах да се сдържа.  Grinning

# 467
  • Варна
Има светлина в тунела Simple Smile .
Варна ще си удържат на думата май и ще има резултати по Рождество  ooooh! .

# 468
За Ямбол дали има публикувани резултати от Коледното състезание?
Не. В Ямбол резултати от състезанията на СМБ не публикуват. Изпращат резултатите по училища.
Странна логика - така ли популяризират математиката?

# 469
  • Варна
Дидева ,като излезе Варна викай Амин!  Joy

# 470
На мен ми се струва, че Варна тази година са предприели много хитра тактика- резултатите излизат направо на официалните страници на турнирите ( поне доколкото следя излизането им до момента). Мисля, че и за Салабашев ще е така.

# 471
На мен ми се струва, че Варна тази година са предприели много хитра тактика- резултатите излизат направо на официалните страници на турнирите ( поне доколкото следя излизането им до момента). Мисля, че и за Салабашев ще е така.

ами модернизират се хората... преди бяха елементарни с петък вечерта, сега са по-сложни за разгадаване... още малко в тази посока и децата ще забравят, че е имало състезание, а оттам може да отпадне и необходимостта да проверяват работите въобще  Joy пък родителите може да се питаме коя година е било състезанието, за което излизат резултатите  hahaha

но 24-ти още е пред нас, даже съжалявам хората, дето ще работят до късна доба на 23-ти...

# 472

ами модернизират се хората... преди бяха елементарни с петък вечерта, сега са по-сложни за разгадаване... още малко в тази посока и децата ще забравят, че е имало състезание, а оттам може да отпадне и необходимостта да проверяват работите въобще  Joy пък родителите може да се питаме коя година е било състезанието, за което излизат резултатите  hahaha

но 24-ти още е пред нас, даже съжалявам хората, дето ще работят до късна доба на 23-ти...

На мен дори ми намирисва на нагаждане на резултатите. Все пак има и национално класиране и подобно закъснение е много подозрително.

# 473
  • най-шареното място
За първи път ли е така късно изнасянето на резултати?
Не е ли традиция? Не че е похвално...

# 474
Сигурно ли е, че са обявили НА 24-ти? Може да са казали СЛЕД... Mr. Green

# 475
  • София
Не съм по темата, за което се извинявам, но някой дали би могъл да снима 95 и 96 страница от Математическата читанка за 4 клас. Синът ми установи, че е изгубил своята, а има домашно за утре

# 476
  • Варна.

Аз викам - догодина:
Бойкот

(от Уикипедия, свободната енциклопедия
Бойкотът е форма на гражданско неподчинение и протест, представляваща масов отказ от свободно избираемо действие, най–често отказ от продукти и услуги. Използва се от привържениците на ненасилие.)

Joy

# 477
  • София
Странно е, че Салабашев, дето отговорите са с шаблон излизат след КМС, където има задача за разписване.
Първият вариант би могъл да се провери от всеки един учител за съответствие, докато за втория трябва учител по математика или начален учител.

# 478

Откакто синът ми ходи по състезания, МГ все се мотаят, колкото могат. На едно от състезанията даже бях забравила, че е ходил, след като близо 2 седмици не излезе резултата и ми писна да проверявам.
За бойкот вече и аз си мисля. Всяко състезание, организирано от МГ, е съпроводено с дъъъълго чакане след това. Сгафиха със задачата за 6 клас на олимпиадата /оказа се, че не само в нашето училище не е бил предаден този материал/. Синът ми ходи по състезанията за кеф, не са му нужни за друго. Като ще му се разваля удоволствието, за какво са му. Ако е за състезателния дух, детето си печели шахматни турнири наред.  Rolling Eyes

Скрит текст:
Започвам да се замислям дали изобщо да кандидатства в МГ след 7 клас, като едно състезание не могат да проверят като хората.

# 479
Не съм по темата, за което се извинявам, но някой дали би могъл да снима 95 и 96 страница от Математическата читанка за 4 клас. Синът ми установи, че е изгубил своята, а има домашно за утре
Нали зелената, само четвърти? Малко ми е старо изданието, но се надявам да е това.
http://dox.bg/files/dw?a=4329bbcbd8

Общи условия

Активация на акаунт