Математически турнири - 35

• 107 120
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Някой може ли да ми каже, къде може да се видят резултатите от тренировъчния на СМГ?
Работите вече са проверени, но все още не са успели да ги качат на сайта.

# 256
  • София
Благодаря, аз си мислих, че не гледам където трябва.

# 257
Иван Салабашев резултати 107-мо
http://www.107ou.com/

# 258
  • София
Има ли точно определен час за олимпиадата утре? От различни училища чувам за различен начален час  и се чудя дали детето ми е разбрало правилно.

# 259
  • София
На секция изток има разпределение по стаи за КМС за всички училища в Сфия без 20-то.
Надявам се по-късно да добавят и за него.

Пуснаха разпределението и за 20то Simple Smile
Успех на децата

# 260
Има ли точно определен час за олимпиадата утре? От различни училища чувам за различен начален час  и се чудя дали детето ми е разбрало правилно.
Започва в 9:00. Значи е добре децата да са в училище малко по-рано.
Кратка извадка от публикация в сайта на РИО - София-град

Скрит текст:
Изх. № 9137-807/ 02.12.2015 г.

ДО
ДИРЕКТОРИТЕ НА 
СТОЛИЧНИТЕ УЧИЛИЩА

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО/ УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДИРЕКТОР,

На основание заповед № РД 09-1418/02.10.2015 г. на министъра на образованието и науката за организирането и провеждането на ученическите олимпиади и национални състезания в държавните, в общинските, в частните училища и в чуждестранните училища на територията на Република България през учебната 2015/2016 година и заповед № РД 28-32/12.10.2015 г. на началника на РИО - София-град за организиране и провеждане на олимпиадите през учебната 2015/2016 г., Ви уведомявам, че:
Общинският кръг на олимпиадата по математика ще се проведе на 12.12.2015 г. от 9.00  часа.  Темите със задачи за всеки клас ще бъдат качени на сайта на РИО – София – град в 9.00 часа на 12.12.2015г. Достъпът до писмените материали ще стане с парола за отваряне на материалите. Паролата ще бъде изпратена на официалните елекронни пощи на училищата до 8.30 часа на 12.12.2015г.Размножаването на материалите се извършва в училищата като се спазват изискванията на МОН при работа с материали, представляващи ведомствена тайна в системата на народната просвета. Критериите за разпределение на точките, за всяка от задачите за всеки клас, ще бъдат качени на сайта на РИО на 14.12.2015 г. и ще се отварят със същата парола за достъп.
Напомням Ви, че в изпълнение на т. 3 от Приложение №1 къмзаповед № РД 09-1418/02.10.2015 г. в ученическите олимпиади имат право да участват всички ученици, които се обучават в дневна, в самостоятелна или в индивидуална форма на обучение в български общински, държавни и частни училища, както и в училищата на територията на Република България към чуждестранните посолства. Организацията и провеждането на общинския кръг на олимпиадата по математика се осъществява от директорите на училищата. В гл.II, р.1 /Общински кръг/ т.1,3., т.1,4., т.1,7. са описани дейностите на директора и определените училищни комисии, за организиране и провеждане на олимпиадата.
В срок до 22.12.2015г.  училищната комисия изготвя:
-протокол на явилите се ученици и техните резултати;
-протокол на класираните за областния кръг ученици, съдържащ трите имена и техните резултати.   

# 261
  • София
Дидева,  bouquet

# 262
# 263
  • Пловдив
Здравейте! Можете ли да ми кажете  къде се провеждат състезанията европейско кенгуру и Салабашев за ученици от 2-ри клас за гр. Пловдив?

Благодаря предварително!

# 264
Здравейте! Можете ли да ми кажете  къде се провеждат състезанията европейско кенгуру и Салабашев за ученици от 2-ри клас за гр. Пловдив?

Благодаря предварително!
Предстои Кенгуру на 19.03.2016. След като бъде обявено състезанието на сайта на математическата гимназия в Пловдив /обикновено това става 10 дни преди самото състезание/
http://www.omg-bg.com/
се регистрирайте и чак тогава отивайте да плащате в касата на първия етаж в гимназията.

# 265
Синът ми се прибра рано-рано от олимпиадата - дали са им задача от материал, който още не са взели. Голяма простотия, детето е много разочаровано.

# 266
Първите две задачи трябва да са от училищния материал,а третата от свободноизбираема подготовка,нали така?Моят още не е излязъл. Praynig

# 267
  • София
Синът ми се прибра рано-рано от олимпиадата - дали са им задача от материал, който още не са взели. Голяма простотия, детето е много разочаровано.
Може ли да споделиш какъв материал обхваща въпросната задача?
П.П. И всъщност за кой клас става дума? Аз по презумпция, че 4ти клас са за първа година на олимпиада и реших, че е за тях, но то реално може да е за всеки клас...  Blush Извинете ме.

# 268
За 6 клас става въпрос, имали са задача за координатна система, но още не са взели този материал в училище. Дори учителките, които са били квестори, са отчели този факт. Децата от 6 клас от училището всички са излезли без тази задача. Мисля, че е била 2-ра поред, ще питам сина ми.

# 269
  • София
За 6 клас става въпрос, имали са задача за координатна система, но още не са взели този материал в училище. Дори учителките, които са били квестори, са отчели този факт. Децата от 6 клас от училището всички са излезли без тази задача. Мисля, че е била 2-ра поред, ще питам сина ми.
bouquet

Общи условия

Активация на акаунт