Математически турнири - 35

• 107 282
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Може ли линк за варненските резултати, че аз виждам миналгодишните.

# 436
# 437
  • Варна
Само да кажа,че при нас 9та зад. си е поправена на отг. 3 за 5ти клас Peace

# 438
# 439
# 440
  • София
Резултати за София - по име и фамилия  Peace

# 441
На моята сладурка са ѝ сбъркали името още в предварителните списъци. Звънях в СМБ изток, от там ми казаха детето да предупреди квесторите. Тя ги е уведомила, като даже са поправили името пред нея. Но сега пак е с грешно име. Къде да се обадя (на посочения телефон нямаше ефект), да ѝ го поправят, за да не ѝ е сбъркана грамотата или там каквото дават за награда?

# 442
  • Софето
Благодаря Simple Smile, ние сме с 65т и 64т, ще има ли награждаване?

# 443
На моята сладурка са ѝ сбъркали името още в предварителните списъци. Звънях в СМБ изток, от там ми казаха детето да предупреди квесторите. Тя ги е уведомила, като даже са поправили името пред нея. Но сега пак е с грешно име. Къде да се обадя (на посочения телефон нямаше ефект), да ѝ го поправят, за да не ѝ е сбъркана грамотата или там каквото дават за награда?
Когато обявят наградените, може да има някакви телефони и мейли за контакт в тази връзка.
А и мисля, че ще дадат възможност за запознаване с работата на детето. Ако трябва вървете в посочените часове на място.
Сега погледнах страницата им от периода на ВМС. Там още стои следното съобщение.
При забелязани нередности в имената или други, моля пишете на e-mail:
info@iztok-smb.com
като посочите: трите имена, клас, училище и в кое училище се е явил ученикът
!! Справки за неточности в имената по телефона не се правят!

# 444
Когато обявят наградените, може да има някакви телефони и мейли за контакт в тази връзка.
А и мисля, че ще дадат възможност за запознаване с работата на детето. Ако трябва вървете в посочените часове на място.
Сега погледнах страницата им от периода на ВМС. Там още стои следното съобщение.
При забелязани нередности в имената или други, моля пишете на e-mail:
info@iztok-smb.com
като посочите: трите имена, клас, училище и в кое училище се е явил ученикът
!! Справки за неточности в имената по телефона не се правят!

Много благодаря!

# 445
  • София
Благодаря за линка  bouquet
Три деца от нашият клас са с пълен брой точки за трети клас  Simple Smile
Доколкото се ориентирам ми се струва, че тази година задачите за трети клас са били по-лесни.

# 446
  • София
И ние сме с пълен брой точки ( 1ви клас), което явно означава, че 8ма задача ( судоку) е приета за вярна дори и децата да са рисували картинките, а да не са ги замествали с числа.
 Peace

Това състезание има ли награждаване като СМТ, или е по-скоро проформа?

# 447
# 448
Освен в София в други градове мина ли общинския кръг на олимпиадата?

# 449
А аз съм възмутена от факта,че не са дали на третокласника пълен брой точки на 10-та задача само защото е решена по друг начин!
Ще трябва да контестираме,а е много трудно да се говори с организаторите.Миналата година имах вземане-даване с тях по повод изказване на квестор да не се описва последната задача.

Общи условия

Активация на акаунт