Математически турнири - 35

• 107 314
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Завъртяха ме към изключени телефони и накрая в прав текст ми казаха че нямали такава практика да покажат оценената вече работа Laughing

Много странно. Никога не са ми отказвали да видя работата. На сайта обявяват кога точно може да се гледат. Дори пред мен са поправяли оспорени точки на дете, но не помня на кое състезание беше точно. Но пък в Сандански може да са по-специални.  Wink

# 421
  • Пловдив
Здравейте!
Има ли някой информация кога излизат резултатите от олимпиадата, проведена на 12.12.2015 и къде могат да се видят? Става въпрос за Пловдив. Квесторите нищо не са споменали.

# 422
  • Варна
Здравейте!
Има ли някой информация кога излизат резултатите от олимпиадата, проведена на 12.12.2015 и къде могат да се видят? Става въпрос за Пловдив. Квесторите нищо не са споменали.

Резултатите ще ги кажат в у-ще на децата до седмица ,а може и повече. На сайта на РИО януари ще излязат само класираните за областен кръг. Работата на детето може да се види в у-ще. Peace

77, те си знаят защо не искат да видиш работата,както и ти !  Wink То е "сложно"  цяло класиране да променят . ooooh! Като излязат нашите ще ти кажа дали и тук е така .При нас трябва да липсват 7те точки.

# 423

77, те си знаят защо не искат да видиш работата,както и ти !  Wink То е "сложно"  цяло класиране да променят . ooooh! Като излязат нашите ще ти кажа дали и тук е така .При нас трябва да липсват 7те точки.
[/quote]
Пък и като се има предвид, че го пишат на ръка.  Wink

# 424
Днес безуспешно се опитах да поискам да видя работата на детето си, заради
грешния отговор на 9 задача за 5 клас(организаторите официално признаха за тази задача)
и съмнението че в Сандански е зачетен за верен грешният отговор - 12 а не правилният - 3.
Завъртяха ме към изключени телефони и накрая в прав текст ми казаха че нямали такава практика да покажат оценената вече работа Laughing
Това окончателно затвърждава негативното ми мнение за подобни коледни, великденски и прочие математически турнири.
От питане следи не остават.
Затова, мили дами, питайте писмено - до вашата секция и до организаторите. Може и с имейлче, но да е черно/цветно на бяло.
Ако държите на устната комуникация, има хитрости: в началото питайте за име и длъжност. После с чуруликащо гласче попитайте имат ли против да запишете разговора, защото смятате да ги цитирате.
И ако не ви затворят телефона, значи сте попаднали на сериозен човек.

# 425
Моето дете е отговорило 12 като през цялото време е мислел,че го питат за Миро
Относно 10 та четири деца са си сравнили отг.   И те са получили 14 Peace
Деска, не искам да те разочаровам, но отговор 14 не е правилния отговор и
отнемат не 7 точки, а 15 за 10 задача . Моя математик и той е получил отговор 14.
Знаем си точките и сме в голяма чуденка от къде са ни отнели  -от 9та ли , където отговора му е 3 т.е правилния или на 10 са му дали  newsm78

Надявам се, че на отговорите от олимиадата няма да има подобни чуденки и да сме бетон.

# 426
  • Варна
Аз за 7те точки говорех за въпросната 9та задача. И като има една голяма 0 на 10та ,ще разбера дали са коригирали отговора на 9та ,това имах предвид.  Simple Smile

# 427
Аха, разбрах те Деска ...-7 за 9 задача.  Peace
Дано и вие не се чудите като нас, от къде са взетите точки . Simple Smile
Ние сме със 45 точки

# 428
Я да разнообразя с една хубава новина от по-високо ниво:

https://www.facebook.com/smgstars/?fref=nf

smile3501 smile3501 smile3501

# 429
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
На сайта на СМБ Шумен има резултати от Търговище, задачите при нас са проверявани от преподаватели от Университета https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WefDR1N6XXziZd6WNZ0GhbJX … 16Z_YbPF4/pubhtml

# 430
На сайта на СМБ Шумен има резултати от Търговище, задачите при нас са проверявани от преподаватели от Университета https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WefDR1N6XXziZd6WNZ0GhbJX … 16Z_YbPF4/pubhtml
Видях, че задачата с векторите за осми клас не е оказала драматично отражение върху резултатите.
Имаш ли някаква идея дали са обърнали внимание и на проблемните отговори за другите класове?

# 431
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Всъщност се оказа, че на беловата е написал и двата отговора, т.е. и двата вектора. Аз му гледах черновите и като видях, че е написал АВ на първо място естествено се скарах и оттам се завърза спора.  Това го разбрах късно снощи, след като успях по-спокойно да говоря между две игри на компа, иначе повтаряше вярна си ми е задачата.....

Резултати Сливен http://smb-sliven.seliminski.com/files/kms-2015.xls

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 01:19 от Pomakova

# 432
  • Пловдив
Здравейте!

Резултатите ще ги кажат в у-ще на децата до седмица ,а може и повече. На сайта на РИО януари ще излязат само класираните за областен кръг. Работата на детето може да се види в у-ще. Peace

Благодаря ти  Hug

# 433
  • Бургас
Излезли са резултатите за Бургас от КМС:
http://brmiladinovi.eu/blog/?cat=36

# 434
  • Варна
И варненските са излезли, на сайта на Славейков.

Общи условия

Активация на акаунт