Забременели след инвитро - тема 16

• 42 632
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
  • При вещиците
Пинки, много се радвам че се разписа. Ех,колко порасна това шушулче Лили. Да са живи и здрави и двете с Мими.
Франи, в тези седмици над 110 си е добре хемоглобина. При мен добре ми подейства билкова кръв.
Флайинг, не знам за фризера, но аз ползвам стерилизиращата течност на Кико (Chicco). Има и стерилизиращи кърпички на Нуби. Страхотно е гнезденето.
Саб, ако приемаш съвет-колкото лекарства да пиеш, няма такова за спокойствие. Колкото по-спокойна си, толкова по-малко ще играят хормоните. БХС не се прилага в повечето държави, защото е ненужно. Отиди при един добър ФМ специалист и се наслаждавай на бременността си. Всички тук до една се притесняват за бременността си, но трябва да се научиш на спокойствие. Да, Еди е права, не може да си на педал с бебето. Аз съм много нетърпелива и избухлива,но се принудих да бъда спокойна даже покорна цялата бременност и сега така продължаваме с бебка. Ето един лекар ми даде недобра диагноза за бебето, поревах си, попитах за мнение във форума къде да отида, взех второ мнение и така...живота продължава.

# 241
Утрогестана най-редовно пропускам да си го слагам, особено вечер, ако заспя, приспивайки детето  Mr. Green
Ърт, радвай се, че засега скучаеш, моето гадене си продължава и продължавааа.... вчера ми пуснаха ПКК, глюкоза, токсоплазмоза, Васерман, Хеп. Б, ТСХ, урина - всичко в норма. Хемоглобинът не ми е особено висок - 126, но с тази диета на теста, няма и как да е.... нищо друго не мога да приемам.

# 242
Лили, надявам се с принцесата всичко е наред  Hug Понякога човек има нужда да изкара напрежението.  Heart Eyes
Момето, прекрасни резултати

# 243
Ехей момичета, аз докато разправях до преди две седмици, че не усещам движения, да ме видите сега как обикалям посред нощ да ги разхождам бебките, та да се кротнат малко. Снощи накарах и ММ да си сложи ръката на корема ми, и той беше много щастлив от потупванията които се усещаха. Прави ми впечатление, че се редуват, когато едната е активна другата кротува и обратно.
Пациентките на Сигридов масово изследвате Вит.Д, желязо, В12, тези изследвания за всички ли се пускат или при определени показания? Аз досега не съм пускала нито едно от изброените.

# 244
Ivvyy , и аз досега не съм пускала Вит.Д, желязо и В12. Никой нищо не ми е казвал за тях. На последния преглед питах д-р Михова какво да си пусна, а тя ми каза - само кръвна картина и урина. Чета, че всички изследвате повече неща. На ЖК досега два пъти са ми вземали кръв и урина, но не казват какви са точно резултатите от тях.

# 245
Здравейте, момичета!
Аз съм в 8 седмица и 4 дни а ембриончето ми е вече 2,5 см. На снимката пише, че отговаря на 9 седмици и 2 дни. Докторът не изрази притеснение. При някоя от вас било ли е така?

# 246
Здравейте, момичета!
Аз съм в 8 седмица и 4 дни а ембриончето ми е вече 2,5 см. На снимката пише, че отговаря на 9 седмици и 2 дни. Докторът не изрази притеснение. При някоя от вас било ли е така?
Да не е някой мъж  Heart Eyes нали казват, че са по едри. А пък ние си цепиме точно дните 8 седмици и 2 дни. Днес бях на преглед. За БХС около 28 декември. А дотогава ще си кроткам вкъщи.

# 247
Желязо си пускам с всяка ПКК по мое желание, но това е защото си знам слабите места Wink

# 248
  • София
Ехей момичета, аз докато разправях до преди две седмици, че не усещам движения, да ме видите сега как обикалям посред нощ да ги разхождам бебките, та да се кротнат малко. Снощи накарах и ММ да си сложи ръката на корема ми, и той беше много щастлив от потупванията които се усещаха. Прави ми впечатление, че се редуват, когато едната е активна другата кротува и обратно.
Пациентките на Сигридов масово изследвате Вит.Д, желязо, В12, тези изследвания за всички ли се пускат или при определени показания? Аз досега не съм пускала нито едно от изброените.

Май е добре, че се редуват иначе голямо денс-парти ще стане dance dance И аз чакам вече с нетърпение да усетя нещо, ама още е рано. Обаче мисля да използвам кучо от сега за бавачка. Той без това, откакто забременях ми спи близо до корема  Joy

# 249
  • Стара Загора
Здравейте бъдещи и настоящи маменца. Да се похваля мина и втората ни ФМ, док каза че всичко и е наред и сме вече 330гр  Simple Smile Аз както бях притеснена в началото и не давах никъде да се спомене че съм бременна (да не стане нещо), сега такова спокойствие ме е обзело че даже изследванията които ми пуснаха оставих да правя другата седмица. И на мен ми пуснаха само ПКК и урина, но смятам да пусна вит. Д,  В12 и албумин - по съвет на приятелка. Док сигурно пак ще каже че спонсорирам ненужно лабораторийте  Naughty , ама ще изтрая мъмренето.
Най- накрая започнах и аз да усещам движение- много слабо и основно вечер като заспивам. Нямам търпение да заякне и да раздава ритници, че и таткото да поздрави.

Леко раждане на декемврийските мами.

# 250
Кате, браво, че при теб нещата са наред. Като мине втората ФМ  става по-спокойно. А и вече се усещат движенията на бебчета. Аз в 20 г.с. го усетих и сега все по-често и по-силно се обажда. Като ме ритне и съм много щастлива. Wink
И от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossedза декемврийските мами

# 251
  • Варна
Като ме ритне и съм много щастлива. Wink
Наистина е много готино. Голямо щастие...  Heart Eyes Докато не започне да ти нацелва далака...  Laughing

# 252
  • София
Иви, Сигридов е необикновен доктор, затова изследва необичайни за другите докторя неща.  Joy Шегата на страна, това което ми е казал на мен е, че наблюдава как колабирането в тези кръвни показатели се отразява на бебетата и затова толкова държи на тях. Пуска ги на всички, но мисля по различно време според това, което вижда на прегледите.
Франи, браво на теб! Няма как бебка да не стане 3 кг, то и аз затова мечтая де. Wink Вчера Ташков каза, че там някъде ще е 3-3,100кг.
Аз вчера преместих дрехите на баткото в гардеробче и освободих скрина за бебето. Другата седмица ще пера и гладя чак. Simple Smile Играчки още не съм купувала, не знам дори какво ми е останало от големия. По-натам или за погачата ще ги мисля, май до към 2рия месец няма смисъл от тях.
Кафенце, много са мили първите усещания! Simple Smile
Добре дошла на Зомби!

# 253
Момичета, бих искала да ви попитам нещичко. С напредване на бременността напрежението в гърдите намалява ли? Нещо тези дни вече не са толкова напрегнати и въпреки, че днес бях на преглед и всичко е наред с човечето почнах нещо да се замислям. Както казва една приятелка, пак си получила "факс".  Crazy  hahaha

# 254
И при мен е така. Simple Smile Ако това е успокоение. И зърната не са ми потъмнели изобщо.
Момичета, бих искала да ви попитам нещичко. С напредване на бременността напрежението в гърдите намалява ли? Нещо тези дни вече не са толкова напрегнати и въпреки, че днес бях на преглед и всичко е наред с човечето почнах нещо да се замислям. Както казва една приятелка, пак си получила "факс".  Crazy  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт