Забременели след инвитро - тема 16

• 42 628
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Франи, моите показатели са почти същите, В12 е в небесата  Laughing , а желязото е в долна граница  #2gunfire #2gunfire Все пак са в норма  Joy Купих си "Билкова кръв" и си вземам дозата 2 пъти дневно. При последния преглед при Сигридов каза, че няма проблем да го взимам.
Дописвам се: Данди също е писала за билковата кръв, а цвекло салатка си хапвам почти всеки ден  Hug

# 226
Dandiela, определено някой отговори ще ги подминавам.  Peace
е, не си ме разбрала правилно, не се заяждам и аз просто се шегувам като другите тук.   Grinning

# 227
  • София
Ех какви неща ви вълнуват и ви се случват...пък аз само чета и няма какво да напиша  Sad И след трансфера всичко беше много спокойно и почти нямаше за какво да се тревожа. И сега съм си така. Почти преодолях манията за тесто и се запасих с доста здравословни храни, които си ги миксирам в разни шейкове и смутита. Мисля и малко протеини на прах да взема. Но да мине прегледа другата седмица и да видя какво ще кажат докторите.

# 228
Earth, радвай се, че няма за какво да се вълнуваш излишно. А за писането и без причина можеш да се отчиташ  Wink Днес получих пратката с протеин Био гейм про 80, препоръча ми я док, каза, че най-добрия е яйчния протеин. В описанието пише, че може да се консумира по време на бременност. Та въпроса ми е, ако си запозната сподели мнение. Мерси предварително  Hug

# 229
  • София
Преди стимулацията пиех Супермас на Био Гейм:
http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=17#product
ММ даваше такъв на майка си, докато се бореше с рака. А на мен ми беше вкусен Simple Smile Но сега може да потърсим другия, след като е подходящ за бременни. Но пак казвам, ще изчакам прегледа, защото ако няма нужда да не се тъпча излишно или пък да ползвам нещо по-леко.
Иначе се заредих с чиа, киноа, пшеничен зародиш, микс от овесени и ръжени ядки, годжи-бери, червени боровинки, сушени кайсии, суров бадем, кашу и орехи. И бъркам едни буламачи с банани, мед и ябълки  Joy Дотук видимият резултат е добре почистена перисталтика  Grinning

# 230
И аз съм на различни смеси от плодове, ядки, зеленчуци, домашно кисело мляко, бирена мая и т.н  Joy Joy Но ти имаш време, последния месец малчо дърпа яко и се презапасявам  Laughing  Всеки ден си хапвам по 3-4 сварени белтъка. Не мога да се позная. Кога ли пак ще лапна цигарата  Mr. Green

# 231
  • Варна
...някой да ми отговори дали е пускал БХС на две места, за да се подсигури?
Тук не мога да ти бъда полезна. Аз не пуснах на нито едно място. За мен това е абсолютно безсмислено изследване и чиста теория на вероятностите.

# 232
  • На остров
Аз понеже нямам изследвнаия и други неща за дискутиране ще кажа, че на 17 сме на ехограф последен вероятно и после имам женска консултация при акушерката в 21, 25, 32, 38 седмица.
Това ми цялостната програма до май месец  Simple Smile
И тсх на всеки 6 седмици, но не получавам резултати, само ако има нещо ще ме търсят.

# 233
Сигурно това на 17 ще е фетална, моята е на 21  Grinning

# 234
  • На остров
Да това ще е Амини  Simple Smile ще си платим и за диск .

# 235
Амини, Данди, Еди, мерси, че ме поуспокоихте, че малко се ошашках с това желязо. Ами ще взема билкова кръв и в оставащото ми време ще я пия ударно - да кажем 2 пъти дневно /предния път само веднъж на ден я пиех/. Иначе умирам за червено цвекло и всеки ден си хапвам класическата салата цвекло/моркови/ябълка. Затова се чудя каква е причината пустото желязо да не се вдига newsm78.
Момичета, вече яко ме е треснало шубето. Утре съм на ЖК, стискайте палци малката да е наддала и да се приближаваме до 3-те килограма, че не остана. Мисля, че коремът ми се е смъкнал /майка ми също го забеляза/, вече направо си живея във WC-то Toilet Вчера ме хвана някакъв импулс за гнездене и изгладих всички дрехи на бебка, някои даже по два пъти Laughing Може да е рано, някои казват, че няма много смисъл, но хич не си представям в деня преди да влизам в болницата да се разгладя, така че слагам всичко в стерилни торби и няма да му мисля много. С някои дрешки доста съм попрекалила, а с лентите за глава мога цял магазин да отворя. Само да ме е излъгал Сигридов, че беба ще е с коса Naughty

# 236
  • София
Спешен въпрос: доколко е опасно ако пропусна една доза утрогестан?!
То ММ отиде до денонощната аптека, но нещо тия дни ме гони склерозата и ако пак се отнеса и забравя да си купя лекарствата, доклко трябва да се шашкам  newsm78

# 237
Не е опасно, аз Кринон гела постоянно го пропусках. От 8 г.с. от 2 пъти дневно си го назначих по веднъж дневно, защото не можех да го абсорбирам. В 9 г.с като казах на док, той ми каза "много хубаво си направила, а още по хубаво ще е да го спреш"  Joy Joy Все пак на никой не препоръчвам моя метод, докато не се консултира със своя наблюдаващ док  Naughty

# 238
  • София
Спешен въпрос: доколко е опасно ако пропусна една доза утрогестан?!
То ММ отиде до денонощната аптека, но нещо тия дни ме гони склерозата и ако пак се отнеса и забравя да си купя лекарствата, доклко трябва да се шашкам  newsm78

Earth, не се шашкай утре ще си сложиш Simple Smile Аз фраксито съм си забравяла и съм го слагала на следващия ден и утрогестана също Simple Smile

# 239
  • София
Благодаря момичета Hug То май реакцията на ММ ме ошашка повече. Аз докато му кажа и той вече се обличаше. Не можело да рискуваме, сега че щял да се разкара до аптеката не е фатално стига бебчовците да са наред.  Grinning Аз се надявам другата седмица вече да почним да намаляме дозата полека-лека до пълно спиране.
А сега докато чакам поне да знам. Лелеле светкавица е - хапчетат дойдоха. Лека нощ на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт