Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява бременността в седмици?
Какво представлява близначният калкулатор и как се използва?
Какво представлява жълтеникавото течение по време на бременност и нормално ли е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява бременността в седмици?
-
Какво представлява близначният калкулатор и как се използва?
Близначният калкулатор е инструмент, използван за изчисляване на предполагаемия термин на раждане при близнаци. За да го използвате, просто въведете началната дата на последния месечен цикъл и той ще предостави приблизителни дати за раждане на близнаците. Този калкулатор е полезен за определяне на очаквания термин и планиране на бременността.
-
Какво представлява жълтеникавото течение по време на бременност и нормално ли е?
Жълтеникавото течение по време на бременност е обичайно явление и се счита за защитна реакция на организма. Може да продължи през цялата бременност. Важно е да няма кръв или неприятна миризма. Въпреки че това е често срещано, важно е да се консултирате с доставчик на здравни услуги, ако имате някакви притеснения или промени в течението.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какво представлява кремът Lansinoh и как се различава от другите кремове за зърна?
Това е една от малкото, в която аз, за 8 месеца, виждам само приятелски настроения и усмивки, винаги са/сме били много положителни една към друга и никой не е търсел повод за негативни усещания и тълкувания. На 100% подкрепям HappyKali в това, което ти е написала, SAB-f.
) с въпросчета, записани в телефона , за да не пропусна нещо и си тръгвах удовлетворена и спокойна от прегледа. Тук си помагаме, така е, има много жени, които са минали през много неща и имат ценен опит, но никога не забравяй, че всеки опит е строго индивидуален според случая. Така че, колкото жени, толкова истории кое как се е случило, кое е помогнало и кое не. 
Хей момичета, какво мислите за замразяването на майчинството за 2016г. Аз имам доста промени в доходите две години назад и ще бъда засегната от това замразяване. Доколкото съм запозната със закона майчинството не може да е по-ниско от минималната работна заплата, но депутатите успяха да го променят в тяхна изгода и наш ущърб.
Пробвах тази вечер да звъня на Сигридов - поне 3 пъти - но телефонът му е изключен, а мен ме притеснява, че нямам много време. До секциото ми остават 11 дни, в които евентуално мога да направя нещо по въпроса с желязото. Някоя от вас знае ли някакво ударно средство за качване на желязото? Чудех се дали ампулите Тотема не водят до по-бърз резултат? Много ми се искаше за секциото да отида с хемоглобин поне в референтните стойности