Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се изчислява бременността в седмици?
Какво представлява близначният калкулатор и как се използва?
Какво представлява жълтеникавото течение по време на бременност и нормално ли е?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се изчислява бременността в седмици?
-
Какво представлява близначният калкулатор и как се използва?
Близначният калкулатор е инструмент, използван за изчисляване на предполагаемия термин на раждане при близнаци. За да го използвате, просто въведете началната дата на последния месечен цикъл и той ще предостави приблизителни дати за раждане на близнаците. Този калкулатор е полезен за определяне на очаквания термин и планиране на бременността.
-
Какво представлява жълтеникавото течение по време на бременност и нормално ли е?
Жълтеникавото течение по време на бременност е обичайно явление и се счита за защитна реакция на организма. Може да продължи през цялата бременност. Важно е да няма кръв или неприятна миризма. Въпреки че това е често срещано, важно е да се консултирате с доставчик на здравни услуги, ако имате някакви притеснения или промени в течението.
-
Как се изчислява терминът на бременността?
-
Какво представлява кремът Lansinoh и как се различава от другите кремове за зърна?
Купих си "Билкова кръв" и си вземам дозата 2 пъти дневно. При последния преглед при Сигридов каза, че няма проблем да го взимам.

И след трансфера всичко беше много спокойно и почти нямаше за какво да се тревожа. И сега съм си така. Почти преодолях манията за тесто и се запасих с доста здравословни храни, които си ги миксирам в разни шейкове и смутита. Мисля и малко протеини на прах да взема. Но да мине прегледа другата седмица и да видя какво ще кажат докторите.
Днес получих пратката с протеин Био гейм про 80, препоръча ми я док, каза, че най-добрия е яйчния протеин. В описанието пише, че може да се консумира по време на бременност. Та въпроса ми е, ако си запозната сподели мнение. Мерси предварително
Но сега може да потърсим другия, след като е подходящ за бременни. Но пак казвам, ще изчакам прегледа, защото ако няма нужда да не се тъпча излишно или пък да ползвам нещо по-леко.
.
Вчера ме хвана някакъв импулс за гнездене и изгладих всички дрехи на бебка, някои даже по два пъти