Забременели след инвитро - тема 16

• 42 655
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Момичета имам въпросче, видях календара в началото на темата с която се определя в коя седмица си, по неговите изчисления съм в 5-та, а по моя календар в 4-та.. Може ли малко помощ, ето информация ПРМ 08.11.2015, на 23.11 ЗЕТ... А както нищо не усещам се чудя дали всичко е наред, прегледа ми е на 15 декември, тогава плоден сак ли ще видим, а пулс на следващия преглед. Извинявам се за многото въпроси но съм нова и млада и неориентирана  newsm78 bouquet

# 331
Ива здравей, искам да ти кажа, че и аз съм като теб с тази разлика, че при мен е 1ЗЕТ + 1ЕТ. Мен док ме вика на 14.12.2015. И аз се интересувам от отговорите на твоите въпроси,  Heart Eyes

# 332
Ива здравей, искам да ти кажа, че и аз съм като теб с тази разлика, че при мен е 1ЗЕТ + 1ЕТ. Мен док ме вика на 14.12.2015. И аз се интересувам от отговорите на твоите въпроси,  Heart Eyes

Здрастиии Simple Smile аз нямах пресен трансфер направо на ЗЕТ че ми извадиха 19 Я..... викам да питам старшинството, че съм се оплела като пиле в калчища . И още един въпрос знам че фракспарина, аспирина и витамините са до края, но докога се приема естрофема утрогесана, дуфастона и медрола  newsm78 bouquet

# 333
  • България
Момичета, ето ви  един календар. Ако трансфера ви е на 3-дневни ембриони, въвеждате деня на тансфера http://ivf.ca/fet3dayduedate.php
А тук можете да въведете деня на пункцията
http://www.ivf.ca/duedate.php
При инвитро бременност за  ПРМ не се смята реално кога ти е дошло, а се пресмята като от датата на пункцията се извадят 14 дни  Peace
А за приема на лекарствата трябва да си питате лекарите. Аз лично малко по-рано от навършването на 3-тия мес.  ги намалих много постепенно и ги спрях  Peace Медрол не съм приемала.
Аз също искам да питам , правилно ли разбирам? Според този календар термина ми излиза 11-ти юни, така ми го и водят официално, но тук пише, че при двуплодна бременност е 20-ти май  newsm78 http://ivf.ca/fet3dayduedate.php

# 334
Ива здравей, искам да ти кажа, че и аз съм като теб с тази разлика, че при мен е 1ЗЕТ + 1ЕТ. Мен док ме вика на 14.12.2015. И аз се интересувам от отговорите на твоите въпроси,  Heart Eyes

Здрастиии Simple Smile аз нямах пресен трансфер направо на ЗЕТ че ми извадиха 19 Я..... викам да питам старшинството, че съм се оплела като пиле в калчища . И още един въпрос знам че фракспарина, аспирина и витамините са до края, но докога се приема естрофема утрогесана, дуфастона и медрола  newsm78 bouquet

A аз на свой ред да попитам някоя от мамите, до кога се бие ЗАРЗИОТО

# 335
  • София
здравейте момичета Simple Smile

fiery на следващия преглед ще е плоден сак, но ако имаш късмет може и пулс да уловите. При мен сърдечната се установи в 6 г.с. и 3-4 дни.

За спирането на лекарствата е много индивидуално - зависи си от случая. Аз естрофема и дуфастона ги спрях към 16 г.с. Утрогестана ми остава до края. Преднизолон (медрол) по спомен към 12 г.с.. Но пак казвам, зависи си от случая.

Хубав ден момичета  bouquet

# 336
здравейте момичета Simple Smile

fiery на следващия преглед ще е плоден сак, но ако имаш късмет може и пулс да уловите. При мен сърдечната се установи в 6 г.с. и 3-4 дни.

За спирането на лекарствата е много индивидуално - зависи си от случая. Аз естрофема и дуфастона ги спрях към 16 г.с. Утрогестана ми остава до края. Преднизолон (медрол) по спомен към 12 г.с.. Но пак казвам, зависи си от случая.

Хубав ден момичета  bouquet

Ооо много полезна информация, благодаря бандитке!  bouquet

# 337
  • София
Разкажи каква козметика си ползвала с баткото?
Бебе, ползвах Веледа, но той много се подсичаше и не бях особено доволна. Към 4-5ти мес. се появи атопичен дерматит и започнах Юсерин, но подсичането приключи от приготвен в аптека крем против подсичане, с който и нас са мазали вероятно. Simple Smile
Сега м/у големите покупки намерих някаква нова био козметика, видя ми се скъпа, похвалиха я от Малечко, а после се оказа, че е българска. Ще я пробвам за начало, но няма да мажа бебето с 2 ката мазила и то всеки ден.
Ани, Еди, 3 кг. повече съм от първата бременност, но няма да издребнявам толкова.
А, Еди, ти нямаш месец, а 20-тина дни, които ще ти минат доста неусетно! Wink Ходила ли си при Сигридов, кога си за последно, какво казва той?
Януарки, как ще раждате и къде? То и при вас не остана!  Hug

# 338
Данди, а ти къде ще раждаш? Имате ли вече дата Simple Smile

# 339
  • София
В Надежда, другата седмица.... брррр... Whistling

# 340
Честито на мама Диаманда! Да си има здраво и послушно дете!
Аз стигнах до кардиолог с този ускорен пулс. На прегледа ми го измериха 130, а кръвното сравнително ниско. Не се откриха накакви проблеми със сърцето, но ми изписа хапчета в малки дози, за да го вкараме в норми за бременни 80-90. Започнах много да се задъхвам и уморявам, и лекарката иска да се вземат мерки сега, защото в следващите месеци натоварванет ще стане още по-голямо.
А относно сушенето на дрехи вкъщи аз също съм много против, особено с малки деца, затова сега чакам коледните намаления и ще се сдобивам със сушилня.

# 341
Медрол и Зарзио ги спирам около 11 г.с., предния път не съм ги взимала тях.
Утрогестана, дуфастона, естрофема - някъде към 12 г.с. беше краят им, май след първата ФМ.
Козметика за бебето ви съветвам да не купувате в началото, а да използвате тестерчета, които се дават по училищата за бременни, да проверите дали няма да има реакция. Моето дете беше с много непретенциозна кожа, мазала съм го с Нивеа и Бочко без проблем.
Сушилнята ми е една от най-разумните покупки - евър!  Mr. Green

# 342
И аз мисля да мажа с Нивеа, ако сме с непретенциозна кожа.

За моят пулс съм всяка сутрин с конкор кор-половинка. И пак сутринта ми беше 103. Но както писах и преди до 100, максимум 110 се водело за допустимо.

Страшни киселини имам вечер от аспирин протекта.

Сушилня взехме преди 2 години. Рядко ползвам, но сега ще разбера наистина колко голям помощник ще е. Щом няма да гладя.

Данди, то не останало. Hug

# 343
Разкажи каква козметика си ползвала с баткото?
Ани, Еди, 3 кг. повече съм от първата бременност, но няма да издребнявам толкова.
А, Еди, ти нямаш месец, а 20-тина дни, които ще ти минат доста неусетно! Wink Ходила ли си при Сигридов, кога си за последно, какво казва той?
Януарки, как ще раждате и къде? То и при вас не остана!  Hug

Данди, вярно е и при нас времето неусетно наближи. Ще раждам в Селена гр. Пловдив при наблюдаващия ме лекар. Към момента плануваме естествено раждане като това ми е първа бременност.
Подкрепям те за добрия избор на клиника. В страхотни ръце ще си и съм сигурна, че всичко ще мине като по учебник. За килата мен вече ме е срам да си призная.... висока съм 177 см, но + 16 кг до момента си е свинщина от моя страна.

Момичета, днес помъдрявам с още една година. Най-прекрасния подарък си го очаквам с нетърпение, но се надявам да позакъснее до към то термин.  Grinning  Grinning

Аз купих козметика на А дерма, но не мисля да прекалявам с използването и.

# 344
Честит Рожден Ден, АНИ-82! Желая ти безпроблемно раждане и здраво и спокойно бебче.

Общи условия

Активация на акаунт