Забременели след инвитро - тема 16

• 42 682
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
оо мерси много Вени...то и при нас като км е долу горе толкова, добре по-спокойна съм сега, по принцип бях спокойна , но сега пътуването наближава и незнам защо започнаха едни притеснения... Благодаря Simple Smile

# 421
GAL 4,първи преглед ли?Кога е?

# 422
Утре ни е прегледа при д-р Персенска... ти кога ще ходиш ?

# 423
На 17.12,успех утре Hug

# 424
Много благодаря  Hug, успех и на вас  bouquet

# 425
  • София
Добре дошли на новите момичета!
Veni, според календара си в 6-та г.с. (5г.с. и 2 дни), термин 09.08.2016.  Peace
Влизам да пожелая на Флай леко раждане и прекрасна първа среща с малката!  Hug

# 426
Здравейте момичета, мислих да се запиша след първия преглед, но тези дни ми се точат адски бавно.
Аз съм 2 дни след Вени с термин 11.08.2015. Първи преглед следващата седмица на 16ти. В момента се чувствам като в някаква сива зона, докато не чуем сърчице още не мога да се зарадвам и да се приема като бременна, предполагам е нормално.

Гал до колкото разбирам сега пишеш ти, имаш страхотен мъж. Рядкост са толкова загрижени и разбиращи татковци  Heart Eyes

# 427
Излязоха моите резултати от обременяването. И май са притеснителни. Чакам пак обратно обаждане от д-р Андреева.

1-5.74
2-10.54
3-8.76

# 428
  • София

диета, като за начало  Rolling Eyes
моите цифрички бяха маааалко по-малки на първия час и на гладно.

# 429
Пчеличке - добре  дошла! Лека и прекрасна до термин ти пожелавам   Hug

# 430
  • София
Излязоха моите резултати от обременяването. И май са притеснителни.
1-5.74
2-10.54
3-8.76
Говорят за ГД, не е толкова страшно и притеснително! Виж темата за ГД, там ще намериш много информация за хранене, режим и сродни души.  Hug

# 431
Лолр, моите резултати бяха почти същите и съм с ГД. Вече 2 месеца диета, но не се притеснявай- не е толкова страшно. Трудно е в началото, докато свикнеш и докато се научиш какво може и какво не да ядеш. Както е писала Данди влезни и почети в темата за ГД- безценна е!

# 432
Благодаря Queen Bee, да съпругът ми наистина е много грижовен... иначе и аз се чувствам като теб , притеснявам се, но то притеснения винаги ще има... пожелавам на всички спокойствие и щастлив ревлив финал  Hug bouquet

# 433
Вие кога споделихте с работодателя си, че сте бременни?

# 434
Добре дошли на новите момичета, включих ви в списъка с термините на предишната страница  bouquet Ако при някой има промяна може да ми пише на лични или в темата, кой както реши  Hug

Зомби, при мен беше лесно, защото работодателят ми беше в течение с ин-витро процедурите от самото начало, преди около 3 години още. Някъде около 3-тия месец.

Общи условия

Активация на акаунт