Забременели след инвитро - тема 16

• 42 684
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Изписаха ми Вигантол Оил в 12 г.с. На някой друг изписвали ли са му толкова рано?

Саб - аз съм на Вигантол от 1 год. преди да забременя......не се притеснявай, вит. Д е много важен за бебето, а и за теб също  Peace

# 451
Флай, утре ще е най-усмихнатия ден, ще се срещнеш с новата най-голяма любов  Heart Eyes Прекрасни емоции ти пожелавам  Hug
Куин, Гал добре дошли!!! Хубав ден за темичката, увеличава се  newsm44 Гал, през цялата бременност пътувам около 400км в едната посока всеки месец на преглед до София. на 14-ти пак съм там.  Laughing
Франи, Данди, коя е следващата  Wink

# 452
  • На остров
Флай много приятна среща пожелавам утре  Hug

Добре дошли на всички момичета  bouquet !

# 453
Вие кога споделихте с работодателя си, че сте бременни?

Мисля да не казвам нищо още,нека поне чуем сърчице първо

# 454
Флаинг, пожелавам ти безпроблемно раждане и пухкав, ревлив финал.  Praynig

Добре дошли на новите момичета. Този месец е страшно късметлийски с много нови попълнения в групата ни.  Stuck Out Tongue

# 455
Флай, успех утре. Предстои ти най-вълнуващата среща в живота ти. Леко раждане.

# 456
Ани на теб какво ти показа калкулатора по точно Simple Smile До колкото знам прегледа сега е за сак, а следващата седмица са сърчице.
Иви, точната дата е 12.12  Two Hearts

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 23:49 от ansy81

# 457
  • България
Флай, предстои ти нещо голямо и вълнуващо. Желая ти всичко да мине по най-лекия възможен начин за теб и бебето  Hug Hug Hug
 Моята шефка е наясно още от както подадох документи за процедурата. после по време на самата процедура ми се налагаше да пътувам и да отсъствам.Тя ме освобождаваше без проблем. След трансфера веднага се върнах на работа. А след + тест пак веднага й казах. После като чухме 2-те сърчица пак й споделих.

# 458
Ирен22 в този случай, когато пътуваш е неизбежно да споделиш. Аз считам от суеверие да замълча. Мисля, че е строго индивидуално.

# 459
Аз ще кажа чак януари в рабатата, живот и здраве, нека мине 3-ти месец. Дори на родителите още не сме казали, мислим след прегледа другата седмица.

# 460
Знаеха от момента, в който запланувахме ин витрото - и родители, и шефове, колеги, най-близките приятели.

# 461
Флай,успех днес...предстои ти най-великата среща...ще я помниш цял живот:)  lolr,свърза ли се с Андреева,както и др момичета са ти казали,ГД не е страшен...спомняш си проблемите при мен,нали?в крйна сметка се оказа,че вероятно сме хванали проблема преди самото развитие на диабет и при мен...вече месец съм на нисковъглехидртна диета-нещата сега са добре...не се притеснявай

# 462
Ани на теб какво ти показа калкулатора по точно Simple Smile До колкото знам прегледа сега е за сак, а следващата седмица са сърчице.
Аз ще съм 5с 6дни - преглед за сакче и с повече късмет може и пулсации да се видят.
Мале, много хубава августовска група се събираме!
Флай, желая бърза и максимално безболезнена среща  bouquet

# 463
Благодаря Ви, за отговорите момичета!
Да, Шмати д-р Андреева потвърди ГД и каза днес на ендокринолог. Ще видим къде ще успея да се класирам.

# 464
foxy, мерси! зачудих се, защото д-р сигридов няколко пъти ми повтори да не пия никакви витамини до 20 г.с., че било опасно и накрая ми изписа вит. Д. но като се замисля, явно наистина ми е тежък дефицита и все пак това е по-различен витамин от останалите.

Общи условия

Активация на акаунт